|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
28.9.2014 11:25:28   
serpica
A ja sad odoh da legnem,budna sam od pola pet i bas mi se spava ako uspem naravno.......

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2751
28.9.2014 11:30:12   
milicicak
Negativa zakljucana? Pa gde sad da se istresem user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2752
28.9.2014 11:50:23   
Mala Elena
U kafani, saslusacemo te! user posted image

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2753
28.9.2014 11:57:56   
milicicak
Necu u kafani da se istresam, nije red user posted image

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2754
28.9.2014 12:29:18   
mirkam

IZVORNA PORUKA: Olga RR

kakne u pelenu , onako ko vrabac i cim je presvucem istovari se ko hipopotamus u cistu pelenu user posted image

Hahaha,kod nas je ista situacija,samo što on zna i po dva-tri puta da "kakne" prije nego se istovariuser posted image
Pelena i vlaznih maramica trošimo ko nenormalni.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2755
28.9.2014 12:42:00   
serpica
Nista od spavanja,cim legoh,probudi se mali user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2756
28.9.2014 12:54:41   
mali_mis
A. zaspao malopre. A sad da se bacim na jos jednu kafu, i napunim baterije za posle user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2757
28.9.2014 12:56:08   
Anoniman
Dobro jutro, Una i ja ustale u 11user posted image , sram nas bilo, sada su je baka i deka odveli na neku manifestaciju, a ja malo da jurim pojeneuser posted image

(odgovor članu serpica)
  Direktna veza do poruke: 2758
28.9.2014 13:30:30   
Žapkić
Dobar dan.
Ja juče nisam nikako imala volje da se uključim na RR. Šta sam propustila?user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2759
28.9.2014 13:33:05   
branki*

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Šta sam propustila?user posted image

ne pitaj!svasta je bilo!
salim se malouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2760
28.9.2014 13:39:24   
Žapkić
Aj, Branki, u kratkim crtama-gde ću sve iščitavati-znaš da sam ja matora-povećaće mi se dioptrija ako budem sve iiščitavala!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2761
28.9.2014 13:39:45   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: mirkam

IZVORNA PORUKA: Olga RR

kakne u pelenu , onako ko vrabac i cim je presvucem istovari se ko hipopotamus u cistu pelenu user posted image

Hahaha,kod nas je ista situacija,samo što on zna i po dva-tri puta da "kakne" prije nego se istovariuser posted image
Pelena i vlaznih maramica trošimo ko nenormalni.

Haha! Isto, danima unazad je tako user posted image ne mogu da se namenjam pelena i izbacim smeca ,posledicno .
Na pocetku je znala u toku presvlacenja da se ukaki u facu i na podlogu ili novu pelenu koju tek postavim ispod nje !
Srecom je takvih situacija sada manje .
Serpi, ja zato i ne lezem . Veruj da cim pomislim da legnem ona je vec budna user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2762
28.9.2014 13:44:21   
branki*

Aj, Branki, u kratkim crtama-gde ću sve iščitavati-znaš da sam ja matora-povećaće mi se dioptrija ako budem sve iiščitavala!!!user posted image user posted image user posted image

juce bio miran danuser posted image sve pod kontrolom,niko se nije razveo,niko nije prevario muza ili zenu,presao u gejeve,abortirao,priznao da je muz tuce i sl.mirno moreuser posted image glavna vest bila ta serpicina betauser posted image

branki

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2763
28.9.2014 13:46:48   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: branki RR

juce bio miran danuser posted image sve pod kontrolom,niko se nije razveo,niko nije prevario muza ili zenu,presao u gejeve,abortirao,priznao da je muz tuce i sl.mirno moreuser posted image glavna vest bila ta serpicina betauser posted image

i da , i dalje su akttuelni moji kroasani, ali Branki nije stavila sliku kada ih je pravila, i idi u temu faze sexa, ima svasta pametno da procitas....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 2764
28.9.2014 13:46:59   
Žapkić
HUH!!! Dobro je!!! Sad mi je laknulo!!!user posted image user posted image user posted image
DakleM-da ja češće odsustvujem sa RR-ne bi li bilo "mirno more"?user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2765
28.9.2014 13:47:41   
Žapkić
E, UM-aj čas na FB da ti nešto kažem!user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2766
28.9.2014 13:49:50   
branki*
unina,htedoh bas i to da napisem-svi samo prave kroasane unine mame,ruke u testu,nema se kad filozofiratiuser posted image

branki

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2767
28.9.2014 13:52:02   
17 joka
Dobar dan
user posted image

posluzite se drage moje

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2768
28.9.2014 14:01:21   
big mum
Hvala Jokooo user posted image
Kod tebe se uvjek nešto nađe.Namandurila sam se baš onakooouser posted image lijepo.Pa odosmo na svadbo sa sve djecom.Biće nadasve veselouser posted image

Dajte jedan aperitiv da fino započnem dan

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2769
28.9.2014 14:21:52   
mali_mis
Joko ja cu one kolacice, nesto mi je opao secer user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2770
28.9.2014 14:30:20   
17 joka
user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2771
28.9.2014 14:58:20   
Žapkić
Nego, sad nešto razmišljam: kad sve toliko mesite one kiflice od UM, kad , majku mu, stignete da skupite ovoliko bodova na RR?user posted image Ja nit" mesim, nit" imam odova..user posted image user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2772
28.9.2014 15:00:41   
branki*
lili,bre,ne umes da se organizujes,zenskauser posted image ja stizem i da mesim i da skupljam poeni i da budem lepa sebi,muzu i drugimauser posted image

branki

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2773
28.9.2014 15:04:21   
17 joka

Nego, sad nešto razmišljam: kad sve toliko mesite one kiflice od UM, kad , majku mu, stignete da skupite ovoliko bodova na RR?user posted image Ja nit" mesim, nit" imam odova..user posted image user posted image

nemo da brines za nagradu biceuser posted image ja sam tu

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2774
28.9.2014 15:04:47   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: branki RR

lili,bre,ne umes da se organizujes,zenskauser posted image ja stizem i da mesim i da skupljam poeni i da budem lepa sebi,muzu i drugimauser posted image

ahahha isto, i da vam odam tajnu , cim mm ode na posao bacam se na mesenje kroasana, a ti Branki nemoj da mi se obracas, zabusavas i temu mi storniras, nisi objavila slikuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 2775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  109 110 [111] 112 113   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here