|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
28.9.2014 7:46:30   
Misha i Ljisha
bubi moji spavajuuser posted image , ja nisam normalna ahahhah...evo pecem proju. Srecom ni moj tata nije normalan i ustaje rano pa mi je doneo ulje

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2726
28.9.2014 7:50:47   
mali_mis
Ja namerno ustajem rano, jedino tako mogu da popijem kafu ko covek, popusim cigaru, iscitam rr, vesti, fb...Inace nema sanse. To mi je vreme za punjenje baterija user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2727
28.9.2014 7:51:44   
Misha i Ljisha
user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2728
28.9.2014 7:52:29   
serpica

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Ja namerno ustajem rano, jedino tako mogu da popijem kafu ko covek, popusim cigaru, iscitam rr, vesti, fb...Inace nema sanse. To mi je vreme za punjenje baterija user posted image

Potpisujem user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2729
28.9.2014 7:55:45   
bubulence
ljiso kako ti zavidim.
zamisljam: jutro, zima, hladno, sneg. sedis pored sporeta, tisina, cuje se samo vatra iz smederevca, sedis pored njega u pidzami, bade mantilu, carapama i pijes veliku kafu... cekas da pocne da svice onda se obuces, izadjes i cistis sneg... mmmmmmmm, hocu da se udam za tebe user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2730
28.9.2014 8:00:11   
mirkam
IZVORNA PORUKA: serpica

IZVORNA PORUKA: mirkam

Anci,laku noc.
Ostali dobro jutrooo.
ko kuva jutros drugu turu,pošto je Ljisa kuvala prvu?

Nije Ljisa nego ja user posted image a kuvam i drugu odmah user posted image

Ooo Šerpi izvini.Tebi sad ne smijemo da se zamjeramo user posted image Divna je kaficauser posted image

< Poruku je uredio mirkam -- 28.9.2014 8:01:04 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2731
28.9.2014 8:08:17   
serpica

IZVORNA PORUKA: serpica

Anci,laku noc.
Ostali dobro jutrooo.
ko kuva jutros drugu turu,pošto je Ljisa kuvala prvu?

Nije Ljisa nego ja user posted image a kuvam i drugu odmah user posted image

Ooo Šerpi izvini.Tebi sad ne smijemo da se zamjeramo user posted image Divna je kaficauser posted image

user posted image zao mi sto sutra lab.ne radi od 5h pa da mi rezultati budu gotovi dok sve vi ustanete i da vas sacekam sa kaficom user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2732
28.9.2014 9:07:11   
mirkam
To bi bilo super.Al nema veze i ovako ćemo se isto radovati.Dva puta nam priredjes radovanje u tri dana,pa stvarno šta bi ljepše user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2733
28.9.2014 9:34:41   
doktorkakristal
jutar i u kafanu i ja se pridruzujem kafici
SERPICE jedva cekam sutra da javis mada to je to user posted image
treba da izadjem napolje i odem po dete a ne ide mi se koliko je hladno pih nisam se psihicki pripremila za ovu zimu user posted image
da pitam ovde verujem da vecina vas ima klimu u stanu pa me zanima koliko trosi da li fazon onih kvarcnih grejalica ili uljanih radijatora,pitam jer se mislim sta cu za ubuduce dok ne pocne grejna sezona a hladno je u stanu,mozda ima tema nisam ni gledala

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2734
28.9.2014 9:41:43   
milicicak
Jutar u kafanu :)
Ispratila muza i dete na svekrov rodjendan, pijem ladnu kafu i razmisljam kojim putem da odem na posao...
Dr, mi koristimo klimu za grejanje u ovom prelaznom periodu, nisam nesto primetila da nam racun za struju bude mnogo veci

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2735
28.9.2014 9:56:21   
branki*
proslo jutarnje ludilo i frka i kod nas...mm ode na pijacu i do marketa,boza tu po stanu skace i trce,ja i dalje pijem onu moju jutarnju kafuuser posted image
kris,nisam ni ja primetila da mi je racun za struju nesto puno veci kad ukljucujem klimu.

< Poruku je uredio branki RR -- 28.9.2014 9:57:10 >

branki

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2736
28.9.2014 9:57:52   
emicaa
Ko će samnom kaficu,ovde se sunce cjelo jutro bori da izadje iza oblaka ali nešto mu slabo ide user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 2737
28.9.2014 9:59:35   
serpica
Emice ja ne mogu kafu,popila dve od jutros,dosta je al pravim neki cedjeni sok pa eto moze to user posted image
kod nas 7 stepeni,hladno..

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2738
28.9.2014 10:00:12   
branki*
evo,emice,ja se prijavljujem da pijremo kafuuser posted image meni ranije bilo nezamislivo da pijem hladnu kafu,nego onako vrucu odmah pocnem da pijuckam,kad se ohladi,bacam.sad mi sve zamislivouser posted image

branki

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2739
28.9.2014 10:01:31   
anita
Dobro jutro. Ja ustala pa ispijam prvu kafu.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2740
28.9.2014 10:13:49   
vonavoj
ja popila kafu,ali mi nije prijala..zeludac me boli,sad popila kis.vode..i cekam reakciju..
moze nesto gazirano!user posted image (pa cu posle da prdim)user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2741
28.9.2014 10:16:23   
big mum

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

jutar i u kafanu i ja se pridruzujem kafici
SERPICE jedva cekam sutra da javis mada to je to user posted image
treba da izadjem napolje i odem po dete a ne ide mi se koliko je hladno pih nisam se psihicki pripremila za ovu zimu user posted image
da pitam ovde verujem da vecina vas ima klimu u stanu pa me zanima koliko trosi da li fazon onih kvarcnih grejalica ili uljanih radijatora,pitam jer se mislim sta cu za ubuduce dok ne pocne grejna sezona a hladno je u stanu,mozda ima tema nisam ni gledala

Jutro user posted image

Klima nije u stanju da ugrije stan kad je prava zima,ona se pali u jesen kad nisu niske temp.,čisto da malo umlači.Računi su veći za 10eur.Barem kod mene.
Mi sad planiramo da kupimo ,ima na temi grejanje

Naravno sve zavisi i od samog položaja stana tj da li je u sredini zgrade ili ili je na spoljašnjoj strani ,prizemlju i stanja stolarije.

Dobro jutro mi danas na svadbu moram da ispeglam šta ćemo obući.
Oblačim zeleno aljiče ima da bidnem ki upisanauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2742
28.9.2014 10:19:17   
Olga75
jutro user posted image
bas je divan dan , suncan i nije hladno
supa mi je skuvana , ostatak rucka ceka da se nakanim user posted image
pravila sam juce one kroasane , testo je ukusno ali izgleda da sam ih pretanko razoklagijala jer su krajevi bili hrskavi previse za moj ukus
i tako user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2743
28.9.2014 10:21:03   
mali_mis
A. se probudio pa divlja, trebalo nam je citavih pola sata da mu promenimo pelenu, uf. Puko je glavom o moju glavu, lele al to dete ima tvrdu glavu, jos uvek me boli, a on se smeje.
Da ja ispusim jos jednu dok se on i moja mama zanimaju. A drugu kafu cu da pijem kad mu dodje vreme spavanja.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2744
28.9.2014 10:29:35   
Mala Elena
Dobro jutro user posted image dan tu i tamo nije los, jos malo pa cemo napolje.
Ljiso, pa ti peces proju u pola 8 ujutru ? user posted image vrednice jedna!
MM, isto za menjanje pelena a cesto mi se popiski dok joj mazem kremu na guzu user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2745
28.9.2014 10:31:32   
Olga75
mene je izludjivalo onih davnih dana dok su se u nasoj kuci trosile pelene : kakne u pelenu , onako ko vrabac i cim je presvucem istovari se ko hipopotamus u cistu pelenu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2746
28.9.2014 10:33:15   
emicaa
ja kafu pijem cjeli dan,skuvam oko 1 i u 5 kad muz dodje sa posla imam jos u solji,isplativa sam skroz :) danas imamo goste pa sam se uhvatila sredjivanja a veliko i malo djete pavaju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Direktna veza do poruke: 2747
28.9.2014 10:45:51   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: emicaa

ja kafu pijem cjeli dan,skuvam oko 1 i u 5 kad muz dodje sa posla imam jos u solji,isplativa sam skroz :) danas imamo goste pa sam se uhvatila sredjivanja a veliko i malo djete pavaju.

Cesto mi se desava user posted image nasmeja me user posted image zato sto cekam da E prvi put zaspi da smutim nes, a onda vidim da imam hiljadu poslova po kuci da zavrsim i batalim kafu u startu. Kad kazem mm da pricuva bebu samo dok popijem kafu, samo mi kaze-aha, vazi, to ce biti tri sata! Hahaha

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2748
28.9.2014 10:50:22   
emicaa
a nije meni toliko zbog poslova nego stvarno ne volim previse kafu a cesto mi dodje da pijem i napravim.popijem gutljaj i vise mi se ne pije pa je tako cjeli dan razvlacim gutljaj po gutljaj user posted image

Direktna veza do poruke: 2749
28.9.2014 11:19:45   
Mala Elena
Pa dobro to se i meni desava kad napravim kafu u Doncafe casu , 3dcl user posted image ali kada je pristojna u pitanju, ostaje zbog kucnih poslova.
Izgleda da cu morati i ja da navijam sat da ustanem pre E .

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  108 109 [110] 111 112   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here