|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
27.9.2014 23:07:31   
17 joka
zaboravili ste svece itd.user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2701
27.9.2014 23:08:10   
doktorkakristal
uh kad vec pominjete sneg pitam se hoce li ga biti,volim zimu ali pravu sneznu sa svim zimskim carolijama volim i one zimske reklame user posted image

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2702
27.9.2014 23:10:08   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: Jole84

Uhh što volim i ja to kuvano vino, mm to super sprema, dođu mi drugarice pa ga moljakamo da nam skuva i nalemamo se od dve čaše user posted image user posted image

Daaaa...super! Ponosna sam na njega! user posted image Ma samo dok hoce da me napije, dobro je user posted image on stavlja kolutove pomorandze, karanfilic i secer a moze i cmet!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 2703
27.9.2014 23:11:50   
big mum

IZVORNA PORUKA: 17 joka

zaboravili ste svece itd.user posted image

To nam nije trebalo kad smo imali kamin i dekicu ispred njegauser posted image

volim i ja zimu ali onu pravu kad padne veliki suvi snjeg ai navučem ski odjelo,buce i lagano -mmmmmm

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2704
27.9.2014 23:14:43   
mati
IZVORNA PORUKA: Olga RR

dobro je Mati , vec sam se zabrinula
a babe koje pispis gde god aaa pa to bilo i kad sam ja bila mala user posted image
da , gace su ustvari tiranija potrosackog drustva kao i kleti grudnjaci , to nam nista ne treba
smrt gacama !!!

Oldzi nismo dzabe rodjene istog dana...user posted image

Ja brus NE podnosim... Prestala da ga nosim u srednjoj ... Nosim bas kad mora...
Ja stalno pricam kako je brus izmislio neki zenomrzac i da bi mu svasta rekla kad bi mogla da se vratim u proslost...
Jos nisam protiv gaca, sto ne znaci da necu biti kad ostarim.user posted image (msm ko ova baba gore pomenuta)

< Poruku je uredio mati -- 27.9.2014 23:15:21 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2705
27.9.2014 23:21:56   
Trcosava
KHM-KHM

Ubivam kuj pomene sneg. Sve ću vi dam po lopatu da lopatate
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR

uh kad vec pominjete sneg pitam se hoce li ga biti,volim zimu ali pravu sneznu sa svim zimskim carolijama volim i one zimske reklame user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 2706
27.9.2014 23:26:23   
Mala Elena
user posted image

Izvolte! Ovo su moji predposlednji mafini. user posted image Poslednje cu vam posluzim sutra user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2707
27.9.2014 23:58:31   
mati
Ju bre ME gde me nadje sad sa slatko... Al ajd nije u redu da odbijem...
Nego sta se pije, ja vise nisam pod paracetamol, predala sam ga mm.
Nije dobio mastitis al jeste T.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2708
28.9.2014 0:04:18   
17 joka
ME nemoj i ti slatko molim te,ali uzecu jedanuser posted image

ja drugari idem da gledam film pa na kupanje i uzivanjeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 2709
28.9.2014 1:19:09   
Klarita
Jao Bubi moja, javi kako nam je Emauser posted image grrrrrrrrr nisam bila pored kompa, nadam se da si ubola dozu, treba 5ml, nije joj malo, ne brini.....da vam prodje do ujutruuser posted image

Evo zasto me nije bilouser posted image svi znate da ja nisam vesta domacica, ali je torta od srca pravljena za majkinog kokolana i bitan je ukususer posted image K je birala ukrase, imalo je 1000000 razlicitih figurica prelepih, ali "konjovi" pa "konjovi"user posted image
user posted image

Ljubim vas sve, najvise sada Emu dusu nasuuser posted image

Samo da dodam i KLIK, a ja pevam Klaro, Klaro

< Poruku je uredio Klarita -- 28.9.2014 1:21:18 >

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2710
28.9.2014 5:41:11   
serpica
Dobro jutro,nema nikog u kafanu a? Nocne ptice tcccc user posted image
Mene dete probudilo pre sat vremena i nema sanse da zaspi..tako da ko je tu ajde drustvo da mi pravi u prvoj jutarnjoj kafi user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2711
28.9.2014 5:50:06   
Ana RR
Dobro jutro i dobro veče :) za mene nemoj kafu već neko vince pred spavanje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2712
28.9.2014 5:54:34   
serpica
Anci i kod nas mrak ali pred zoru user posted image kako je tamo? Sta radi Mare? Jel ste ok?user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2713
28.9.2014 6:00:56   
Misha i Ljisha
Dobro jutrouser posted image tu sam ja vec neko vreme ali citam samo. Kod nas je jos uvek mrkli mrak. Nego kad se menja vreme???

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2714
28.9.2014 6:04:32   
serpica
user posted image
vreme se menja poslednjeg vikenda u oktobru imamo jos malo...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2715
28.9.2014 6:17:35   
mali_mis
Jutro user posted image
Opet hladno.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2716
28.9.2014 6:22:39   
serpica
MM bas se pitam gde si,svako jutro zajedno pijemo kafu a sad popih sama..user posted image

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2717
28.9.2014 6:25:10   
Misha i Ljisha
tek poslednjeg vikenda u oktobru? Covece ja mislila ranije

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2718
28.9.2014 6:25:53   
mali_mis
serpi nesto sam usporena od jutros, ali tu sam ja od 6h i nesto user posted image
I ja sam navikla da sa tobom i Ljisom pijem kafu.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2719
28.9.2014 6:27:05   
Misha i Ljisha
kad ustajemo kao vesticeuser posted image nocna smena pije alkohol a jutarnja kaficu ahahah

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 2720
28.9.2014 6:52:34   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: serpica

Anci i kod nas mrak ali pred zoru user posted image kako je tamo? Sta radi Mare? Jel ste ok?user posted image

Maki spava, uskoro ću i ja, danas sam se umorila. Ok smo, privikavamo se na nešto što se zove normalan život user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2721
28.9.2014 7:00:11   
mirkam
Anci,laku noc.
Ostali dobro jutrooo.
ko kuva jutros drugu turu,pošto je Ljisa kuvala prvu?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2722
28.9.2014 7:13:00   
serpica

IZVORNA PORUKA: mirkam

Anci,laku noc.
Ostali dobro jutrooo.
ko kuva jutros drugu turu,pošto je Ljisa kuvala prvu?

Nije Ljisa nego ja user posted image a kuvam i drugu odmah user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2723
28.9.2014 7:42:41   
branki*
dobro jutro i od mene...blago vama kad funkcionisete sa ovako malo sna,ja pocinjem da dremam jos u 10 uvece...da stavim kafu..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2724
28.9.2014 7:43:14   
bubulence
dobro jutro!
Klarita, torta je divna, a tek ona pozetka pored... mackica jedna mala.
kod nas je noc prosla dobro, T je stalno prisutna ali nije strasno.
ali je mama spavala jedva dva sata.
zene , jel vas deca bude tako rano ili ste vi vredne? za serpicu vidim da je sinak probudio

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  107 108 [109] 110 111   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here