Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 20:58:56
|
|
|
|
Žapkić
|
Ne, ja ne čekam dve crtice !!! (da se razumemo) Dođoh ovde samo da pozdravim moju Šerpicu! Mala, zeznula si me-ja sam mislila da ćeš tek prvog da radiš, pa nisam ni obraćala paznju!!!! Joooooj, jedva čekam sutra!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 21:12:12
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Žapkić Ne, ja ne čekam dve crtice !!! (da se razumemo) Dođoh ovde samo da pozdravim moju Šerpicu! Mala, zeznula si me-ja sam mislila da ćeš tek prvog da radiš, pa nisam ni obraćala paznju!!!! Joooooj, jedva čekam sutra!!! Zapkic,daj boze da sutra bude zurke ja castim celu kafanu.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 21:17:27
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: serpica nadam se da hocu.. Hoces, hoces Serpi ulepsaces nam kraj meseca.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 21:21:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi i ja navijam svim srcem za
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 21:24:23
|
|
|
|
bubulence
|
diiiiiidy a kada tebe da ocekujemo u trudnicama ? serpi i marii su sledece sigurno
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 21:58:23
|
|
|
|
megi85
|
Serpi navijamo da sutra bude veeeellliiikkaaa beta Iva draga glavu gore doci ce i nase vrijeme da se radujemo crticama i velikim betama Ja ne ocekujem u nedjelju ali sam ovaj put sigurna da ce da stigne,simptoma za sad nema nikakvih ni za ali ni za medjutim ovaj mjesec nismo bili vrijedni ali uopste tako da ovaj put nemam nade nikakve
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 22:35:47
|
|
|
|
Žapkić
|
IZVORNA PORUKA: serpica IZVORNA PORUKA: Žapkić Ne, ja ne čekam dve crtice !!! (da se razumemo) Dođoh ovde samo da pozdravim moju Šerpicu! Mala, zeznula si me-ja sam mislila da ćeš tek prvog da radiš, pa nisam ni obraćala paznju!!!! Joooooj, jedva čekam sutra!!! Zapkic,daj boze da sutra bude zurke ja castim celu kafanu. Šerpice, ako bude-ja dovodim muziku u kafanu!!! "Moje" momke, naravno!!!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 26.9.2014 22:47:50
|
|
|
|
serpica
|
Moze,moze evo jos 12h i znacemo.... ko Novu Godinu da cekamo
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 1:40:34
|
|
|
|
Bekolino 25
|
Serpi drzim fige i navijam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 1:44:10
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Sherpi draga, srecno. Neka sutra bude ogromna beta
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 6:50:09
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro crtice evo da popijem kafu polako i da se spremam. Hvala vam sto navijate za mene,srca ste
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 8:28:33
|
|
|
|
vonavoj
|
Serpice,vucem i mislim na tebe!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 8:40:59
|
|
|
|
serpica
|
dala sam krv,stigla kuci,cekam rezultate i javljam cim stignu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 8:43:05
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 9:22:18
|
|
|
|
anita
|
Serpi cekamo.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 9:29:13
|
|
|
|
Trcosava
|
Navijamo i čekinjamo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 9:30:38
|
|
|
|
serpica
|
Jos cekam,jos malo samo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 9:57:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi navijamoooooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 9:57:53
|
|
|
|
Tanjica81
|
Serpice navijam!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 10:11:32
|
|
|
|
daca77
|
Serpice, navijam jakooo... Kod nas brzo stizu rezultati, max za 2h.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 10:11:37
|
|
|
|
serpica
|
jos uvek nista,da li je to mozda dobar znak? Dacika pa proslo je dva sata
< Poruku je uredio serpica -- 27.9.2014 10:15:05 >
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 10:24:08
|
|
|
|
daca77
|
Ne brini...sigurno si odabrala neku sporu lab.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 10:28:10
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpi navijamo jako, mačkice moja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 10:28:55
|
|
|
|
serpica
|
U HUman sam bila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] 27.9.2014 10:29:55
|
|
|
|
lesica
|
Šerpi, vučem, vučem I navijam svim srcem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?