|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
26.9.2014 9:42:08   
vonavoj
Tika ce biti dobra,pazljiva je,nezna..mislim da ce biti problem samo njen tata..jer mm ne da da nosi bilo koju bebu,da se igra sa decom..
ja mogu,ali on ne mozeuser posted image
ali od pocetka trudnoce pricam,pricam..i sad kad nesto njoj kupujemo,ona trazi da se kupi i Tamariuser posted image
branki,hocete li staru temu da nastaviti..moja stara tema je KLIK ...ima 8 strana,jer sam prvo zadrzana 4.11. zbog pritiska,bila otvorena,pa me posle 3 dana pustili kuci,i ja se porodila tek 18.11

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1576
26.9.2014 9:43:16   
Mala Elena
Ljudi i ja kad zamislim da cu imati jos nekoga osim Elene, bude mi neverovatno.. .a vi cete uskoro to i doziveti ! Bitno je da se deca radjaju , nacice se ljubavi i paznje i za te bate i seke ...user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1577
26.9.2014 9:43:36   
bubulence
bice Marija ali je Ema zove Masa pa smo i mi tako poceli...
kaze dobice Masu a ona ce biti meda user posted image , voli da gleda masu i medveda.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1578
26.9.2014 9:46:37   
branki*
pa,eto,ona je nju vec prihvatila i voli jeuser posted image
von,samo cemo da nastavimo ovu tvoju saguuser posted image von se poradja-drugi deouser posted image
evo ga sunasceee!
nisam shvatila,ko ne voli da nosi bebu?tvoj muz,von?

< Poruku je uredio branki RR -- 26.9.2014 9:47:25 >

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 1579
26.9.2014 9:50:14   
bubulence
eto kako su svi drugaciji, ja sam se plasila da ce mm navici Emu na ruke. on je nju stalno nosio, ako je ne nosi onda je stavi kod sebe na stomak... uglavnom, nije se odvajao. ali on je preterano vezan za Emiliju, ne znam kako ce biti kada dodje beba.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1580
26.9.2014 10:02:14   
vonavoj
neeeeeeeee..Tika ne da da mm uzme bilo koju bebuuser posted image
a inace,Tika nije volela da se nosi,kao sto ni sad ne voli da se mazi..

Direktna veza do poruke: 1581
26.9.2014 10:03:10   
anita
Jutro user posted image
Ja ustala pa isla kod doktorke da odnesem rezultate i da mi da doznake. Medjutim posto je guzva da dodjem pred kraj smene.
Sada nesto da jedem pa idem malo da se proset_am dok nije pocela kisa, oblacno je.

Sve vas jakoooo user posted image

Von, Bubi, Branki vi ste to prosle vec jednom i otprilike znate sta vas ocekuje,a imacete i male pomagace a nama kad dodju tri bebe odjednom user posted image
Nadam se da cemo se snaci, samo neka sve bude ok.

< Poruku je uredio anita -- 26.9.2014 10:06:43 >

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

Direktna veza do poruke: 1582
26.9.2014 10:15:11   
vonavoj
anita,hocete imati neciju pomoc? moracete,necete moci sami,a ni ti sama!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1583
26.9.2014 10:25:33   
anita
Hocemo Von.
Imacemo pomoc. Znamo da ne mozemo sami. Sveki ce biti stalno tu jer ne radi, a moji ce dolaziti kad mogu jer su zaposleni.

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1584
26.9.2014 10:39:28   
branki*
anita,da prodje sve kako trebauser posted image ,a pomoc ce ti biti neophodna u svakom slucaju..meni je bilo tesko i sa jednom bebom,a sa tri ne mogu ni da zamislimuser posted image prihvati pomoc ko god hoce da pomogne,svi su dobrodosli.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1585
26.9.2014 10:48:46   
vonavoj
user posted image user posted image super! joj,troje malisana!user posted image user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1586
26.9.2014 10:51:17   
bubulence
anita, sigurno da nece biti lako ali mogu samo da zamislim srecu kadaizadjes iz porodilista sa tri bebane user posted image user posted image user posted image .
gde nam su nam sanjalica i lela?

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1587
26.9.2014 10:54:19   
vonavoj
sanjalica spava jos,sigurno...lela radi..
wiv je u negativiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1588
26.9.2014 10:55:38   
wivern
Kad mi nadignu zivac tako od ranog jutra....uh...
Von blago tebi, ti sve spremila, ja jos nisam ni pocela bebece stvari da perem user posted image . Sve kao sad cu..mada ja imam jos ihahaj vremena.
Anita bice tu posla, ali kad porastu malo bice milina, animirace se sami i igrati vi samo malo da pripomazete. I puna kuca decice, sto je najbolje od svega.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1589
26.9.2014 10:59:24   
bubulence

IZVORNA PORUKA: wivern

Anita bice tu posla, ali kad porastu malo bice milina, animirace se sami i igrati vi samo malo da pripomazete. I puna kuca decice, sto je najbolje od svega.

da, zamisli, sednes da pijes kafu i gledas troje dece kako sa na podu igraju sa kockicama user posted image .
wiv polako, ja sam se spakovala i sve ispeglala u cetvrtak, bila sam 39+3, plasila sam se da ce krenuti cim to uradim. i eto tako je nekako i bilo. porodila sam se u subotu....

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1590
26.9.2014 11:04:08   
wivern
Meni je zelja bila da se prime svi embrioni koje mi vrate...ali dosta je i ovaj jedan. Bolje ista nego nista.
Ali puna kuca decice mi je nesto nestvarno, ta graja i smeh i radost.
Sto kaze Bubi samo ih gledas i uzivas.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 1591
26.9.2014 11:06:22   
vonavoj
Meni su svi zeleli blizance,jer sam bliznakinja..ali rekla sam neka hvala..
Znam kako je biti blizanac,ceo zivot poredjenje,kupovinu u isto vreme,pa mora ipak jeftinije jer ide odmah 2kom..pa te ne mogu eksurzije...ima tu i lepih i ruznih strana..

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 1592
26.9.2014 12:11:32   
anita
Devojke u pravu ste sve sto ste rekle. user posted image
Ja se samo nadam i molim da sve prodje kako treba, da smo i bebe i ja ok, a za ostalo cemo polako.
Pomoci ce svakako biti sa svih strana.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1593
26.9.2014 13:11:10   
Štetica
Anita bas sam skoro pricala sa zenom koja ima trojke,a u momentu kad se porodila starije dete je imalo 16meseci,znaci i ona je bila beba. Ona kaze lepo u startu je jako tesko dok se neuhodas (mada to je tesko i sa jednom bebom),i dok one nisu postale svesne jedna druge,posle sve ide lakse. Udjes u fazon i za presvlacenje i za hranjenje,i sve se izdrzi,malo teze al dodje na svoje. Najbitnija je ta pomoc sa strane,ko god hoce da pomogne dobrodosao je.
Sve mi se nadamo da bude sve ok i u trudnoci i na porodjaju i dok god je sve ok na uz nema razloga za brigu.
Naravno da je kod viseplodnih trudnoca rizik od prevremenog porodjaja veci,ali ni to nemora nista da znaci,jednostavno slusaj svoje telo i doktore i bice sve ok.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1594
26.9.2014 13:15:36   
lelaigor

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

branki,kod nas je najlepse..nema prepucavanja,svaka o svojim mukamauser posted image

da znas da jesteuser posted image
joooj,ja s jedne strane normalno da sam presrecna sto ce doci bebica ,a sa druge uopste ne mogu da se naviknem na to da ce pored nas troje sad tu biti i neka bebauser posted image jutros se mazim sa bozom pred odlazak u vrtic i mislim se-boze,a za par meseci ce tu biti jos neko s kim cu da se mazim tako..pa mi bude cudno.
a,kod nas hladno...

Branki, jel' mi veruješ da svaki put kadse mazim sa Dariom pomislim na ovo. A svaki put kad mazim stomačić, ja gledam u DAriu da vidim reakciju. Ali, dobra je. Dođe i ona pa ljubi i mazi stomak. PA joj priča...možda i bude malo ljubomore, ali verujem da će biti ok. Gledaćemo da smo uvek nekako na smenu sa njima i da nikome ne fali pažnje.

IZVORNA PORUKA: anita

Jutro user posted image
Ja ustala pa isla kod doktorke da odnesem rezultate i da mi da doznake. Medjutim posto je guzva da dodjem pred kraj smene.
Sada nesto da jedem pa idem malo da se proset_am dok nije pocela kisa, oblacno je.

Sve vas jakoooo user posted image

Von, Bubi, Branki vi ste to prosle vec jednom i otprilike znate sta vas ocekuje,a imacete i male pomagace a nama kad dodju tri bebe odjednom user posted image
Nadam se da cemo se snaci, samo neka sve bude ok.

Anita, biće sve super, samo prihvati pomoć ko god da ti je nudi, nemoj sve sama. Ali, biće to super kad bebe porastu. I meni je nezamislivo da imam tako goilicu dece...ja ću biti zadovoljna i sa njih dve...ne verujem da buismo išli na treće...

Meni su svi zeleli blizance,jer sam bliznakinja..ali rekla sam neka hvala..
Znam kako je biti blizanac,ceo zivot poredjenje,kupovinu u isto vreme,pa mora ipak jeftinije jer ide odmah 2kom..pa te ne mogu eksurzije...ima tu i lepih i ruznih strana..

I meni. I ja sam blizanac, samo što moj blizanac nije preživeo, tako da nisam iskusila kako je o zapravo...ali svi su mi govorili da postoji šansa da imam blizance i da bi baš bilo super...

Evo me, žene, išla sam malo sa D u šetnju, do banke, pa do Kineza da nađem tablu za pisanje (hoću da je uklopim u trudnički fotosešn, da na njoj napišemo "Sofija" ili datum kad stiže, itd.), pa u mesaru. Usput planiram da započnem od sutra opet sa poslom, imam sad jedno 2-3 velike porudžbine, tako da će me manje biti ovde...opet keksići, 200 komada i neke torte. Moram se bolje organizovati, jer mislim da neću preživeti još jedan radni dan od 14h.

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1595
26.9.2014 14:57:54   
ivaMark

ivamark,drzimo se,treba nam podrske!user posted image
sad citam da si dobro prosla i sa ranom,porodjajem..i ja zelim tako da prodjem i VERUJEM da hocu! MORAM!user posted image user posted image

Von, kad bi znala koliko sam se ja plasila porodjaja... Uh, uh... da mi je prvi put bio ovakav ne bih se plasila ni 1% ....

Vidim pisete o starijoj decici kako ce kada dodje beba. Moja J se sada nekako zalepila za mene jos vise, pocela je da se budi nocu i da se kaci na mene kada malog dojim, nadam se da ce brzo proci ta faza.

Anita, uzivacete sa tri bebice i dobro je sto imate pomoc user posted image

Stetice, svaka cast toj zeni sa trojkama i bebom od 16,meseci user posted image

Pozdravljamo vas sve i pratim vas user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1596
26.9.2014 15:00:20   
anita

IZVORNA PORUKA: Štetica

Anita bas sam skoro pricala sa zenom koja ima trojke,a u momentu kad se porodila starije dete je imalo 16meseci,znaci i ona je bila beba. Ona kaze lepo u startu je jako tesko dok se neuhodas (mada to je tesko i sa jednom bebom),i dok one nisu postale svesne jedna druge,posle sve ide lakse. Udjes u fazon i za presvlacenje i za hranjenje,i sve se izdrzi,malo teze al dodje na svoje. Najbitnija je ta pomoc sa strane,ko god hoce da pomogne dobrodosao je.
Sve mi se nadamo da bude sve ok i u trudnoci i na porodjaju i dok god je sve ok na uz nema razloga za brigu.
Naravno da je kod viseplodnih trudnoca rizik od prevremenog porodjaja veci,ali ni to nemora nista da znaci,jednostavno slusaj svoje telo i doktore i bice sve ok.

Stetice user posted image
Lela user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1597
26.9.2014 15:08:48   
lelaigor
Joj, Iva, baš mi je drago da je tako lepo prošao porođaj. Nadam se da ćemo sve tako. I verujem da je to sa J faza, proći će. A i mala je ona, dobro onda i podnosi.

Anita user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1598
26.9.2014 16:00:40   
Sanjalica1980
Drage moje evo i mene. Bila da vadim krv ( opet ) pa kod zubara.
Sada malo lezim.
Cim sam duze na nogama odmah me boli tiba. Ove moje navikle na lezanje user posted image

Inace danas je mm i meni 5-a godisnjica braka user posted image

(odgovor članu lelaigor)
Direktna veza do poruke: 1599
26.9.2014 16:03:20   
eca89
Sanjalice srecna vam godisnjica braka, sve najljepseuser posted image !

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here