|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
26.9.2014 11:44:15   
serpica
dado user posted image dobrodosla,nedostajala si user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 2376
26.9.2014 11:56:56   
vonavoj
stavila rucak,oprala patike i evo me opetuser posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 2377
26.9.2014 12:00:42   
Dada81

IZVORNA PORUKA: serpica

dado user posted image dobrodosla,nedostajala si user posted image

I posle toliko godina me odusevite .. user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2378
26.9.2014 12:13:47   
anita
Evo i mene iz setnje. Napolju je brrrr. Kisa je sada pocela sitno da pada a duva i neki vetar.
Skuvala sam caj i grejem se.

user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 2379
26.9.2014 12:59:51   
bubulence
hiHh UM, mnogo dobra slicica, ali sam jutros bila dobra pa se kartice nije ni setio user posted image .
moj rucak se krcka, kuhinja se cakli... dete me ignorise i tako...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2380
26.9.2014 13:01:40   
Anoniman
Ja danas nemam rucak, imam neke pljesavice od juce, i isprzicu nam jaja i slaninu i neku salatu i to je to . Ustala sam u 11, kad msilite da skuvam rucak i povatam pojene po temamauser posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 2381
26.9.2014 13:03:41   
Žapkić
Dobar dan, zeMske!
Evo, a završavam ručak, pa da ručamo i da uspavam Tinu. A popodne moram da ej odvedem kod doktora, jer je počeo da joj curi nosić, pa da je pregleda za svaki slučaj

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2382
26.9.2014 13:23:28   
Klarita
Koliko sam danas poJena izgubila user posted image

Grozno vreme napolju, grozno. Moze kafa?

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2383
26.9.2014 13:27:35   
Žapkić
user posted image user posted image [sm=smiley36. Kod nas je kiša. Odoh da ručam, pa da uspavm Tinu. Vidimo se kasnije ili večeras.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2384
26.9.2014 13:30:21   
Mala Elena
Valja malo i poJena izgubiti...i ja sam pa sta! Jedan je zivot, u njemu treba i pobediti i izgubiti!user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2385
26.9.2014 13:31:50   
Modessty
ja odradih malo i ovo što sam trebala na poslu. baš sam vredna danas! user posted image
Mama mi sprema ručak tako da ni o tome ne brinem. Živele mame! user posted image Imaću goste popodne, one zaostale od rođendana, al i tu ću da naručim roštilj i ćao zdravo! Mnogo me drma pms i nisam sposobna da bilo šta sšremam!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2386
26.9.2014 13:31:50   
bubulence
user posted image
izvolte

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 2387
26.9.2014 13:33:17   
Mala Elena
Hvala, ko prvi njemu devojka !user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2388
26.9.2014 13:33:41   
Misha i Ljisha
ja bas gubim poeneuser posted image a tek cu da ih izgubim od sutra. stize mi moja najbolja prijateljica, moja kuma, jaooo dodje mi sad da placem od srece. 19 sati mi sad deluje kao tako daleko jedva cekam da je vidimuser posted image . Rekla sam joj da cu je uposliti fest. Ima da mi pokosi dvoriste, da izvadimo cveklu, da ispecemo jos jednu turu paprike, da sredimo sve zivo. Heheheh...Stize jeftina radna snagauser posted image , moja najbolja prijateljica. Obozavam je.

Direktna veza do poruke: 2389
26.9.2014 13:38:01   
Klarita
Bubi, K je imala temperaturu sinoc, nemam pojma vise sta je. Vise od godinu dana bilo samo tu i tamo sline samo, a onda jula upala usiju, pa avgusta eserihija u mokraci, pa prosle nedelje (septembar dakle) povracanje i proliv i sve prolazi za par sati, pa ove nedelje opet povracanje za par sati prolazi, a sinoc temperaturauser posted image jutros opet...drugih simptoma nema. Zakasnili smo da odnesemo urin na urinokulturu za svaki slucaj (mada dve kontrole su radjene i bio je sterilana, ali eserihija je podmukla) pa eto sumnjam na nju. Na svoju ruku sam joj ubacila antibiotik, bice bolje...Hvala sto mislis na nasuser posted image

Hvala za kafu...idem caskom N rucak da proverim da ne izgori, pa se vracam, crkoh od jutrosuser posted image

Direktna veza do poruke: 2390
26.9.2014 13:40:37   
bubulence
o dusa jedna mala, sta je sve snaslo u poslednje vreme. saljemo joj user posted image da brzo najbrze ozdravi!!!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2391
26.9.2014 13:44:43   
Modessty
Ljišo pošalji imeni tu tvoju besplatnu radnu snagu user posted image

Klari ljubi nam drugaricu! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

Direktna veza do poruke: 2392
26.9.2014 13:45:56   
emicaa
Ljišo vjerujem ti koliko se raduješ,i moja stiže u novembru a ja već sada kao na iglama,kad bi mi ona bila bliže ko bi bio srećniji od nas.
Ja se vratila iz pfodavnice sa novim mlijekom pa sad oplela po ladnoj koli i cigari,ko voli nek mi se pridruži user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

Direktna veza do poruke: 2393
26.9.2014 13:47:57   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ljišo pošalji imeni tu tvoju besplatnu radnu snagu user posted image

ova moja kolko je dobra i blesava dosla bi svakom da pomogne samo posalji adresu ahahahah...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2394
26.9.2014 13:56:32   
Modessty
šaljem u pp user posted image

Ljišo ja se tako osećam kad moja kuma treba da dođe iz Bg-a. Ej kao da živimo milion kilometara daleko! Viđamo se za božić i preko leta. Baš mi nedostaje user posted image

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 2395
26.9.2014 14:00:31   
Bibilib
Klarita da nije ovaj visus,cujem da se majke iz skolice i vrtica zale da su simptomi ovog virusa visoka temperatura,proliv i kasalj...

***Deca su najvece blago !!! ***

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2396
26.9.2014 14:04:32   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

šaljem u pp user posted image

Ljišo ja se tako osećam kad moja kuma treba da dođe iz Bg-a. Ej kao da živimo milion kilometara daleko! Viđamo se za božić i preko leta. Baš mi nedostaje user posted image

joj moja je iz Ameriku daleku user posted image al eto moram da je pohvalim od kad se D rodila ovo je vec cetvrti put da dolazi.user posted image I meni najstrasnije nedostaje. Bas bas.

Klarita svi su bolesni. Ja evo vec dve nedelje duvam nos ma mozak ce da izduvam na kraju. Vreme uzas, a virusi haraju

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2397
26.9.2014 14:18:31   
Ivanka 75
Zakljuca mi Mod negativu user posted image
Bole me oci od alergijeeeeeeeeee

Direktna veza do poruke: 2398
26.9.2014 14:19:32   
Misha i Ljisha
Ivanka to si ti dosla ovde da se zalis? Jesi ti sigurna da je od alergije? Da nije od mamurluka?user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2399
26.9.2014 14:29:30   
Modessty
Ivanka user posted image Isplači se na ramenu mooom! user posted image

Cure ja vas stvarno i ovde molim da ne širite negativnu energiju! Pliz izdržite još ovih par dana dok ne prođe nagradna igra pa će se sve stišati, kao i obično! user posted image

Direktna veza do poruke: 2400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  94 95 [96] 97 98   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here