|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
26.9.2014 10:18:58   
Modessty
Von još malo pa neće biti tih problema sa garderobom user posted image Nećeš imati ni kad da se sekiraš user posted image

Anita oduševim se svaki put kad vidim da lako podnosiš trudnoću! user posted image Neka ti bude tako do kraja! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2351
26.9.2014 10:20:23   
vonavoj
Dobro kazes mod,i ja se odusevim kako anita sve lepo podnosi,kao da ne nosi tri bebiceuser posted image user posted image
seta,ide tamo vamo,radi.. tako i treba!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2352
26.9.2014 10:26:12   
Mala Elena
Anita je, cini mi se, vredna trudnica user posted image cak je i kiflice mesila ...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2353
26.9.2014 10:26:57   
Brand new mama
Samo da vam mahnem pa odoh po naocare. Skroz sam ocoravila na lijevo oko-3,5 sa cilindrom 3. Ja stracku dalekovidnost ne treba ni da cekam,ima da oslijepim. jutros u vrticu....poblesavila sam od trogodisnjaka koji hoce da bude predskolac....gori su nego blizanci,majke mi

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2354
26.9.2014 10:29:11   
Modessty
Sećate li se Alexis79 ? Ona je nosila trojke i koliko se sećam porodila se prirodno. Jel ima neko kontakt sa njom?

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 2355
26.9.2014 10:35:14   
anita

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Von još malo pa neće biti tih problema sa garderobom user posted image Nećeš imati ni kad da se sekiraš user posted image

Anita oduševim se svaki put kad vidim da lako podnosiš trudnoću! user posted image Neka ti bude tako do kraja! user posted image

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Dobro kazes mod,i ja se odusevim kako anita sve lepo podnosi,kao da ne nosi tri bebiceuser posted image user posted image
seta,ide tamo vamo,radi.. tako i treba!

Jaooj devojke hvala Vam puno.
Ponasam se onako kako mi organizam dozvoljava. Za sada je sve kako treba pa se nadam da ce i u buduce biti tako.
user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2356
26.9.2014 10:35:41   
pipi_coco
Aloha narode,
i kod mene je zima, evo grijalicu sam napićila na najjace da buba, i sama sam naka zimogrizna i smorena, možda i pobjegnem sa posla malo ranije ako me puste, baš mi ova sedmica teška nekako user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2357
26.9.2014 10:36:26   
mali_mis
A. se probudio, tako da mi vise nije hladno, trcim, jedva stignem da sednem.
Vreme mi se ne cini losim za setnju, ne pada nista, mogli bi kasnije u setnju.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2358
26.9.2014 10:39:29   
vonavoj

Sećate li se Alexis79 ? Ona je nosila trojke i koliko se sećam porodila se prirodno. Jel ima neko kontakt sa njom?

imam je na fb,ali nije previse aktivna!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2359
26.9.2014 10:39:30   
Modessty

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

, možda i pobjegnem sa posla malo ranije ako me puste, baš mi ova sedmica teška nekako user posted image

user posted image i ja upravo razmišljam o tome. Trenutno i onako ne radim ništa pametno. Smaram ovde žene po rr i pijem kafu.

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 2360
26.9.2014 10:40:43   
Modessty

imam je na fb,ali nije previse aktivna!

von pozdravi je puno ako ste u kontaktu! Ja je malo malo pa pomenem! Baš smo navijale zajedno sa njom za tu trudnoću nakon vto i posle kad trebala da se porodi.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2361
26.9.2014 10:43:17   
pipi_coco
Eh Mod to sam i ja skontala, kad vec nisam vrjedna danas i od mene nikakve fajde bolje da sam kuci nego da se smarram ovde user posted image

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2362
26.9.2014 10:43:56   
vonavoj
uh,kad se setim! a decica mnogo slatka!
pisacu joj da se javne,kad stigne!user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2363
26.9.2014 10:45:56   
Sanjica26 RR
Alexis79 i ja se redovno kuckamo preko sms. Ostale smo u kontaktu od kako smo se upoznale.

Meni treba jedna topla cokolada, pa da brisem na posao.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2364
26.9.2014 10:51:12   
pipi_coco
izvolite
user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2365
26.9.2014 10:54:36   
Modessty
IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Alexis79 i ja se redovno kuckamo preko sms. Ostale smo u kontaktu od kako smo se upoznale.

Meni treba jedna topla cokolada, pa da brisem na posao.user posted image

Sanjči ajd je pitaj da me doda za prijatelja na fb. Baš često mislim na nju. user posted image Ona je za mene jedna velika hrabra žena! baš bi volela da bar nekikontakt imam sa njom

Pipi ako si ovo gore spremila eto me teleportujem se kod tebe user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 26.9.2014 10:55:19 >

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2366
26.9.2014 11:04:30   
bubulence
mi smo sisle u setnju ali i odustale posle 15 min... mnogo je hladno napolju, ustvari duva neki bzvz vetar...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2367
26.9.2014 11:07:54   
vonavoj
ko ce da me otera da stavim rucak..tako me mrzi da ustanem..a glava me nesto bolucka!user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2368
26.9.2014 11:08:57   
Modessty
evo i ovde!
user posted image

morala sam! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2369
26.9.2014 11:13:03   
branki*
mod,gde nadje ovouser posted image obozavam ove stvari,kako se zove ovo uopste?podseca me na moju babu,ona to jos drzi u selu u staroj kuciuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2370
26.9.2014 11:14:00   
bubulence

ko ce da me otera da stavim rucak..tako me mrzi da ustanem..a glava me nesto bolucka!user posted image

i mene, a gledam, mogla bih da oribam i kuhinju

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2371
26.9.2014 11:14:18   
vonavoj
user posted image user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2372
26.9.2014 11:15:16   
Mala Elena
PC, ovo cudo sa stapicem vanile je izvrsno! Odoh praviti kolac pa ako uspe da posluzim user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 2373
26.9.2014 11:29:33   
Anoniman

evo i ovde!
user posted image

morala sam! user posted image user posted image user posted image

Moram da citiram, Bubi tvoja i moja slikauser posted image user posted image user posted image
Izvini Moduser posted image

inace dobro jutro moje dete i ja ustale pre pola satauser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 2374
26.9.2014 11:41:19   
Dada81
Samo da vas pozdravim.user posted image
Nas odmor prosao, ja sam juce i prekjuce (vise) bila strasno lose,uhh kads esetim,kao da se rastajem od zivota,nikome rucak nisam mogla da napravim :( Samo Marku skuvah za cas nesto. Kazu da je sezona stomacnog virusa. A,mene je bas zdrmalo,bojala sam se samo da se bebi ne prenese nekako i pola onoih mojih simptoma su gadni. Sreca samo sto najduze 24 h traje.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here