Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 19:08:45
|
|
|
|
wivern
|
Auuu sta ga ja propusti decice, kako li mi je to promaklo. Ovo je divna tema, gledati svu tu preslatku i nasmejanu decicu Zene deca su vam divna..divnaaa
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 19:09:04
|
|
|
|
Jole84
|
Branki Boža je sada veliki momak, slatikiiš Mod dobra vam ova slika na seminaru, dušica mala i daaa, obojica liče na tatu MiLJ tvoja D je pravi mali veseljak Trćo preslatke obe ženske hihi BM baš su medeni, nekako se vidi da su kulturna i lepo vaspitana deca
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 19:31:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Branki eve ti je sna
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 19:52:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Branki on je divan, ako nemas snajku, mogu ja moju da ti ponudim, da se orodimo, ali skupo ce te kosta, voli da se modira[sm=smiley36.gif Mod divni su, i jako lice Evo Branki moja mala nije zahtevna, naucicu je skromnosti , ljubav je u malim stvarima i sitnicama. Ali imamo problem sto mi se mala zaljubila u nekog malog , crnog vragolana...medic! Sta cu ako ne preboli ?
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 19:59:30
|
|
|
|
nata11
|
Kakvi lepotani i lepotice
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 20:25:25
|
|
|
|
branki*
|
UM,koji pogled,vec je opasna zavodnica elena,boza je plavusan za sad,ova tvoja elenica izgleda vise voli crnomanjaste
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 20:27:38
|
|
|
|
anita
|
Branki Boza je presladak. prelep nasmejan deckic. Mi LJ preslatka je. Kolica su bas po njenoj meri Sva decica su prelepa.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 21:42:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR UM,koji pogled,vec je opasna zavodnica elena,boza je plavusan za sad,ova tvoja elenica izgleda vise voli crnomanjaste Ovaj je bio specijalan za tebe, kao potencijalnu svekrivu, zajedno cete vas dve da se modirate
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 21:46:13
|
|
|
|
Bibilib
|
UM mnogo je slatka....
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 21:56:28
|
|
|
|
17 joka
|
Branki, boza je pravi lepotan. Mod, preslatki su deckici UM, ona me uvek odusevi kako je medena i moderna
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 22:07:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: branki RR dunjica je skroz pozitivan lik ,smesko. jeste bas je blentava i vesela. Bogu hvala. Mati ja nisam misliila da ce ta kolica da izdrze ovoliko dugo i meni bas delujju da su loseg kvaliteta al eto izdrzavaju cak i salasarski teren Hvala vam zene moje. UM ja sev ne verujem kako tvoja cerka pozira, daj je bre da reklamira nesto
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 22:10:09
|
|
|
|
branki*
|
stvarno,UM,je l ti njoj kazes kako da stane ili ovo ona sama se namesti bas je prava
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 22:10:24
|
|
|
|
17 joka
|
MILJ, zaboravih i vi ste mi jako slatki toliko divne decice na RR-ji
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 22.9.2014 18:41:04
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo mene, ja sam Elena.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 22.9.2014 18:49:05
|
|
|
|
17 joka
|
lepo
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 22.9.2014 18:52:11
|
|
|
|
Mala Elena
|
hvala ti...
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 22.9.2014 18:55:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: branki RR stvarno,UM,je l ti njoj kazes kako da stane ili ovo ona sama se namesti bas je prava Stane ona sama, nista je ja ne namestam , videla od moje mladje sestre od ujkai, i od moje rodjene sestre, ma ona je kao sou, sve upija i sto treba i sto ne.... Pre neki dan nam neki moler krecio stan, i pta je kako se zoves. Ona odgovara Una . A on ce njoj pih sto ti je ruzno ime, a ona me mrtva ozbiljna gleda i kaze... Molim te ti mu kazi da se ja zovem kao reka kao da se ona ne spusta na taj nivo ahahhah jer je on nju uvredio... Meni je Elena na ovoj slici ista mama
< Poruku je uredio Unina mama -- 22.9.2014 18:56:28 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 22.9.2014 18:59:10
|
|
|
|
17 joka
|
UM, ma ona je kraljica
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 22.9.2014 19:33:34
|
|
|
|
Mala Elena
|
Meni je Elena na ovoj slici ista mama Ozbiljno ? Pa, otkud znam, kad se rodila sa dugim noktima rekla sam -eto dobro ima nesto i na mene! Mislim da ima moj osmeh. ..
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 22.9.2014 20:32:44
|
|
|
|
NadaR
|
Preslatka je Elenica .
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.9.2014 13:43:27
|
|
|
|
dunja RR
|
Sava, 3 meseca
< Poruku je uredio dunja RR -- 23.9.2014 13:53:27 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.9.2014 13:44:11
|
|
|
|
Modessty
|
lepota!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.9.2014 13:47:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja na ovom kompu kada dodajem ne mogu nikako da okrenem sliku (inače stoji lepo okrenuta u kompu), pa ako neko može neka okrene :) Ili neka mi objasni kako da uradim
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.9.2014 13:48:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Divan je Dunja
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 23.9.2014 13:50:04
|
|
|
|
Trcosava
|
UM reče ja, manekenka! Prava. Vidi joj samo poze!! Ljišo super kad može da stane u njih. Cica! Dunjči, ljubi mi lepotu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?