Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 22:19:36
|
|
|
|
big mum
|
Mamice ljubi nam tog malog anđela Da to je moja Sofka-mamina pametnica i vječiti buntovnik
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 12:33:48
|
|
|
|
vonavoj
|
trco,vi ste lude!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:08:17
|
|
|
|
branki*
|
boza
< Poruku je uredio branki RR -- 19.9.2014 13:09:13 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:11:39
|
|
|
|
mali_mis
|
branki presladak je I bas je pravi mali frajer
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:13:33
|
|
|
|
eca89
|
Branki, meden je
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:14:01
|
|
|
|
Trcosava
|
BM - preslatki su tako Mamice - joooj pa viiiidiii obraščiće pa wuupice na wukicama (morala sam W da savim ) Branki - on je jedno nasmejano
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:14:15
|
|
|
|
doktorkakristal
|
konacno da vidim BOZU presladak je
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:18:06
|
|
|
|
Modessty
|
Brankiiii on je šećer živi! BM divnii su! Seka sva ozbiljna! Trco ja vas stalno gledam na fejsu, kad god okačiš slike ja se divim kako je Ana divna!!! Cure dečica su vam sva prelepa!!!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:22:04
|
|
|
|
branki*
|
hvala,drugarice
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:23:23
|
|
|
|
Modessty
|
na putu za Vrnjačku Banju Nikola na aikido seminaru
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:23:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Mod, gledam i ja vas. Meni su oba tvoja deteta preslikan otac. Hahaha sad ne smem dajem komplimente dečici od Mod, misliće da ću joj otmem muža (barem isto ime ima kao mm ) Nego, sad kontam da sam nešto zatajila sa slikama na fejsu
< Poruku je uredio Trcosava RR -- 19.9.2014 13:25:11 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:27:09
|
|
|
|
Modessty
|
Trco ja se uopšte ne plašim, možeš da ga pozajmiš kad god oćeš! Isto im je ime pa nećeš sigurno imati problema! JEdino što ovaj moj omatoreo!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:31:41
|
|
|
|
Trcosava
|
E pa sad ne znam koje je godište (mnogo me mrzi da kopam po temi razlika među partnerima), ali sudeći po tvom godištu kapiram da su tu negde? Moj je '74
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 13:33:41
|
|
|
|
branki*
|
upravo htedoh da pitam mod na kog joj lice sinovi.meni je nikola presladak,cini mi se da on lici na tebe,mod.a,muza ti ne videh jos
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 14:38:43
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mod, slatki su ti sinovi... Branki , sta da kazem , sve su rekli, mali je pre-sladak i moderan! Ostalo ne ucitava mob izvinjavam se mame
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 15:40:14
|
|
|
|
branki*
|
hvala
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 15:43:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Branki on je divan, ako nemas snajku, mogu ja moju da ti ponudim, da se orodimo, ali skupo ce te kosta, voli da se modira[sm=smiley36.gif Mod divni su, i jako lice
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 15:46:46
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Branki on je divan, ako nemas snajku, mogu ja moju da ti ponudim, da se orodimo, ali skupo ce te kosta, voli da se modira[sm=smiley36.gif ako,nama bitno da je lepa i moderna ja stalno pricam-bozo,sine,ti da nadjes neku lepu zenu,doteranu,zgodnu,da uzivas sa njom i da se dicis,a za spremanje i kuvanje uvek moze da se plati neko! obzirom koliko se una modira,vidim da ce mm morati da ostane u finskoj do penzije
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 15:52:27
|
|
|
|
doktorkakristal
|
MOD cini mi se da stariji lici na tebe
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 16:07:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
decica blesava a ocito i roditelji ahahah...Boza me je kupio moram priznati al ne smem puno da komentarisem decaka prija Rosita ce me u top staviti Sto se tice na koga deca lice, ja kad odem u temu slike tata sa svojom decom meni sva deca lice na tate a evo i moje blente tata je gura u kolicima za lutku
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 16:24:39
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: wivern Ja imam moc, vidim kroz maglu! hahahaahaha ne znam koja joj je trenutna moć
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 19.9.2014 20:22:52
|
|
|
|
Torbica
|
Jao Branki, Boza je pravi maneken, prelep deckic! Ljisho, preslatka je, i sva ostala decica su medici!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 17:12:31
|
|
|
|
big mum
|
Boža moj mali drug Mod,Ljisho pa šta reći ovi osmjesi obaraju s nogu
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 17:48:56
|
|
|
|
mati
|
Najlepsa tema. Branki, pravi mali smeker smesko. Mod, Nikola im zaveo red tamo. Ljiso dobra vam ta kolica, nasa pukla i bez lutke.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.9.2014 19:00:28
|
|
|
|
branki*
|
torbi,big mum,mati,ljiso..hvala,zenice dunjica je skroz pozitivan lik ,smesko.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Nije se vratila kući iz škole. I neće se v...Pre nego što kreneš da upireš prstom u druge, možda ipak da ga staviš na čelo.
Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?