Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.9.2014 23:10:44
|
|
|
|
Didy
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Didy tuđa deca brzo rastu Da, znam, mada meni i moja porastoše. Kad pomislim da će Stefan u školu sledeće godine, zavrti mi se u glavi.
< Poruku je uredio Didy -- 16.9.2014 23:11:45 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 14:28:21
|
|
|
|
Anoniman
|
I kada primamo boce, mi idemo nasmejano i hrabro.♡
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 14:34:23
|
|
|
|
jabudic
|
UM, predivna je! Prava pozerka
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 14:35:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Jabudic hvala povukla na tetku kada mama vec nije ahahhah
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 14:37:32
|
|
|
|
emicaa
|
Um prekrasna je,ljubav mala
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 14:39:41
|
|
|
|
branki*
|
morala sam da se ulogujem kad sam videla unine slike ona je stvarno prava mala manekenka,moze da reklamira todor ili bebakids
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 14:43:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Emice Hvala Branki,
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 15:06:49
|
|
|
|
Mala Elena
|
Pridruzujem se komplimentima !
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 15:08:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena Pridruzujem se komplimentima ! Hvala ME , okaci nam slicicu tvoje bebe da je vidimo sada?
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 19:24:40
|
|
|
|
Jole84
|
UM ona je stvarno pozerka mala, preslatka je
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 19:26:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Hahahah, da Jole, opasna je Ljubi nam Milu
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 19:32:11
|
|
|
|
nata11
|
Una je rodjena za manekenku. Tijana prijavi je na neki konkurs
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 19:37:18
|
|
|
|
anita
|
UM preslatka je.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 19:37:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma bezi Nato, samo mi jos to fali, mi se za nasu dusu slikamo. Koliko je hiperaktivna, njui nista ne bi zadrzalo, a planiram tenis ili balet cim napuni 4 goine
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 19:50:05
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: Mala Elena Pridruzujem se komplimentima ! Hvala ME , okaci nam slicicu tvoje bebe da je vidimo sada? Ja hocu ali ne mogu sa moba a vec me upozorili da opterecujem sajt ...
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 17.9.2014 19:52:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Anita
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 8:39:24
|
|
|
|
Trcosava
|
Ček sad da krenem, nekoga će izostavim Tašo, klinci su preslatki ASN - pa vidi joj kovrždaaaa UM ćera ti je prava pravcata manekenka <3 Mod draga, slavljenik je kao lutka Didy - tvoja ćera me malo podseća na moju Emice, uživaj i slikaj dok je beba - te slike su meni najlepše Jole84 - isto i za tebe važi Eve sad malo i moje dete Nažuljale je klompe, sreća pa asfaltn nije bio vreo Pogled kroz balonče I jedna luda zajednička (inače to je jedno jedino javno igralište za decu na samom Bledu. Tamo negde u pm ima još jedno, ali to samo namenski tamo da ideš.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 8:42:22
|
|
|
|
serpica
|
Trco deca su vam kao lutke
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 8:50:44
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Trco, preslatka devojcica! Ajoooj kad sam videla tu prvu sliku, kakva prirodaaaaaaaa, prelepa Slovenijaaaaaa
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 10:45:08
|
|
|
|
wivern
|
Hehehehe kakva je smizla. Ja imam moc, vidim kroz maglu!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 11:10:10
|
|
|
|
big mum
|
Trci imaš mnogo lijepo čeljade Evo moje bande,prvi dan škole
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 12:11:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Trco devojka je prava scer preslatka je Mogla bi da nas pozoves na jedan produzeni vikend u Sloveniji, mislim nas sa RR BM banda ti je super, bas su slatki
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 22:07:11
|
|
|
|
mamica 91
|
Evo naseg malog bebelog frajera
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 22:09:10
|
|
|
|
17 joka
|
Mamice, joj lepo
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 18.9.2014 22:09:42
|
|
|
|
branki*
|
trco,ana je bas super pozitivno dete,tako deluje. sofija,sad vidim tu malu pametnicu,bravo jos jednom mamice,tvoj sinak je presladak,kao andjeo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?