Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 9:04:24
|
|
|
|
branki*
|
kao tenk da me je pregazio...bas smo lose spavali,ustali rano i jos zaspala sa socivima...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 12:28:50
|
|
|
|
17 joka
|
bolesna sam i jako sam umorna Bubi mi je njenim snom ulepšala dan
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 15:00:41
|
|
|
|
Anoniman
|
muka mi je , od kafe, podsetite me da je vise ne pijem
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 15:05:21
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama muka mi je , od kafe, podsetite me da je vise ne pijem To se meni cesto desava kad preteram, i hladan znoj i drhtavica. Pij dosta tecnosti, vode bi bilo najbolje.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 15:06:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Wiw probacu, ja ne volim kafu , retko je pijem, a komsinica skuvala neku jaku,i sad me ubi zeludac
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 15:16:19
|
|
|
|
wivern
|
Isto, pijem samo nes ujutro tj vise belu kafu i hladan nes po kaficima.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 15:41:42
|
|
|
|
anita
|
Malo umorno. Ali proci ce, legla sam da odmorim.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 16:46:46
|
|
|
|
vonavoj
|
napokon zadovoljno! svi poslovi gotovi,mm pomogao,isli na rucak u kineski restoran i milina..veceras kod prijatelja na krofne
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 16:54:13
|
|
|
|
eca89
|
Von, mnogoooooooooo mi je drago zbog tebe, uživaj !
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 16:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj napokon zadovoljno! svi poslovi gotovi,mm pomogao,isli na rucak u kineski restoran i milina..veceras kod prijatelja na krofne I meni draga, sada mzoes da se druzis sa nama
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 16:56:18
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:01:07
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj napokon zadovoljno! svi poslovi gotovi,mm pomogao,isli na rucak u kineski restoran i milina..veceras kod prijatelja na krofne ooo masala! sada tako svaki dan da pomaze i vodi na rucak . mi smo se danas bas umorili. ladno sam skidala zavesu i prala je a krecimo sledece nedelje i opet cu morati...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:11:25
|
|
|
|
Bibilib
|
Pa sto si je skidala kad ces za nedelju dana kreciti, ja cu morati sve to da radim za deset_ak dana ,osim krecenja to smo zavrsili letos...
< Poruku je uredio Bibilib -- 20.9.2014 17:12:22 >
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:13:19
|
|
|
|
Bibilib
|
Inace osecam se mocno,puna sam energije,samo bih nesto radila...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:13:47
|
|
|
|
bubulence
|
sta da ti kazem... zaljubljena sam... vidis da ne razmisljam uopste...
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:14:07
|
|
|
|
Kata90
|
Dobro,otisao mm da mi kupi novi sporet
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:16:13
|
|
|
|
branki*
|
bzv se osecam,ceo dan nesto jedem i sva sam kao naduvani balon.
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:22:49
|
|
|
|
Bibilib
|
To i nije tako lose,covek kad je zaljubljen sve mu je lepo i mnogo je srecan....Jednom recju letiii
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:26:35
|
|
|
|
Bibilib
|
Blago tebi dobices nov sporet ,ovaj moj radi ko singerica,nista mu ne fali pa ga necu dobiti uskorije vreme...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:32:19
|
|
|
|
Kata90
|
Bibilib....mora ako hoce da kuvam redovno dobro je dok slusa
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 17:59:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Naduveno ! Brbljivo!
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 20.9.2014 18:46:09
|
|
|
|
Žapkić
|
Boli me glava (i 3 metra oko glave)...
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.9.2014 11:09:35
|
|
|
|
Kata90
|
Bas onako bzv....probudila sam se u 5h ujutro kad je i mm se spremao na posao.....osecala sam se tptalno naspavano posto nisam znala sta raditi tako rano.....jela sam nesto malo...i legla nazad,odspavala 2 sata i ustala bas bzv....ovo mi vec nije prvi put
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.9.2014 11:16:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Trese me pms. Trudim se da iskuliram nervozu.
|
|
|
|
RE: Kako se trenutno osecamo (4 deo) 21.9.2014 11:29:12
|
|
|
|
Žapkić
|
Pospano... Tina se probudila pre 7 sati, a ja "sedela" i "Lumpovala" sa Klaritom noćas u kafani, pa legla u 3h... Jedva čekam da detetu dam ručak, da ej stavim u krevet i da legnem i ja sa njom...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.