|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
16.9.2014 23:34:02   
Modessty
Cure epa odo i ja na spavanje. Ovi moji dečaci odavno spavaju.
Do sutra user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1751
16.9.2014 23:57:10   
Mala Elena
Lepo ste se druzile , ekstra ! Valjda cu i ja nekoga upoznati. ..user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1752
17.9.2014 0:54:27   
Azra_
Super ste! dečica rastu, vi se ne menjate.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 1753
17.9.2014 6:39:09   
mali_mis
Sve sam vas lajkala. Sve lepotica do lepotice. Klinci su preslatki user posted image
Sumnjive aktivnosti su user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 1754
17.9.2014 8:00:19   
anita

IZVORNA PORUKA: Jole84

Hahaha sumnjive aktivnosti su pobedile user posted image
Bilo je super baš mi je prijalo, a Mila je bila dobraaaa kod bake tako da ćemo morati da ponovimo.
Anita i meni je drago što sam te upoznala user posted image

Jole84 vidis da je Mila bila dobra devojcica, slusala je baku.

IZVORNA PORUKA: serpica

anita je stvarno dragaaaa devojka,a joj sto ispadoh ko pijana pored gospodina user posted image inace je vrlo recit i naocit covek,prosetali par krugova sa decom user posted image

Serpice hvala puno.

Jole84, Serpice user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1755
17.9.2014 8:07:46   
big mum
Lijepih žena,još ljepše djece,a o muževima neću ni da pričam.Oni su user posted image user posted image
E da ste mi malo bližeuser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1756
17.9.2014 8:08:23   
emicaa
Divne ste sve.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1757
17.9.2014 8:24:30   
branki*
prvo sto otvorih jutros je ova temauser posted image da smeknem ove nislijke!
bas se vidi da vam je bilo lepo,sve ste divne,i mame i trudnice i deca,a i misteruser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1758
17.9.2014 8:26:42   
Modessty
ja sam najdivnija zar ne?!
m+nemoj da je neko reko suprotno odma ću da vas tužim kod Lesice! user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1759
17.9.2014 8:33:19   
serpica

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

ja sam najdivnija zar ne?!
m+nemoj da je neko reko suprotno odma ću da vas tužim kod Lesice! user posted image user posted image

najdivnija nego kako user posted image ja moram da se slihtam tebi,Klarita vec zauzela Lesicu user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1760
17.9.2014 8:36:49   
anita
Mod ko sme da kaže suprotno user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1761
17.9.2014 8:37:56   
branki*
hahahauser posted image lude ste..
mod,diiivna si,sreco, ko divan danuser posted image

branki

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1762
17.9.2014 8:38:03   
Modessty
user posted image user posted image
moje dete pitalo sinoć kad ćemo opet da se družimo! user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 1763
17.9.2014 8:56:11   
daca77
Mod, a tebe cu da prebijem sl.put...kako me uslika ovako kao da sam progutala slona?...Jos dala saglasnost za objavu na fb i tamo je nastupio haos...user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1764
17.9.2014 9:13:41   
serpica

IZVORNA PORUKA: daca77

Mod, a tebe cu da prebijem sl.put...kako me uslika ovako kao da sam progutala slona?...Jos dala saglasnost za objavu na fb i tamo je nastupio haos...user posted image

Dacika ti si trudna i prelepa trudnica,nemoj da budes ljuta,super si ispala user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1765
17.9.2014 9:15:42   
Modessty
daco nemoj tako trudna da popiješ ćotek! user posted image Super izgledaš! A s obzirom na to koliko si se borila za tu trbicu što se vidi treba da budeš i ekstra ponosna i da ističeš stomak da se vidi! user posted image ljubim te ja

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1766
17.9.2014 9:18:35   
Ivanka 75

daco, seti se prosle godine i druženja u Tvrđavi kad su Mod i Šerpi bile trudne, pogledaj slike, sve same prelepe slonice user posted image
bez uvrede mamike, ipak su unutra divna deca user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1767
17.9.2014 9:21:54   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

daco, seti se prosle godine i druženja u Tvrđavi kad su Mod i Šerpi bile trudne, pogledaj slike, sve same prelepe slonice user posted image
bez uvrede mamike, ipak su unutra divna deca user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1768
17.9.2014 9:24:32   
Modessty
user posted image Ivankice user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1769
17.9.2014 11:07:21   
Štetica
Jel nam do Daca konacno pokazala stomacic?
Serpi kud ga navata ovako sipaticnog,mora da je to Toma osmekao devojku,pa ti da podrzis deteuser posted image
Jole ma briga te za frizuru,imas prirodni ombre efekat bay Milauser posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1770
17.9.2014 11:14:56   
Peace*
Prelepe ste.

Daco, lepo ti stoji stomak! user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 1771
17.9.2014 11:17:15   
Olga75

pored gospodina user posted image inace je vrlo recit i naocit covek,prosetali par krugova sa decom user posted image

takvi smo mi prezimenjaci naociti i reciti user posted image
inace , sve ste pupupu prekrasne user posted image
bravo za druzenje i uzivanje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1772
17.9.2014 11:19:19   
anci kv

inace je vrlo recit i naocit covek,prosetali par krugova sa decom user posted image

Slušaj ti nju,ma šta mi reče!!!!user posted image user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1773
17.9.2014 11:23:02   
Ana13
Bilo nam je diiivno,ali kao i uvek kratko je trajalo user posted image Ne stignem sa svima da se ispricam... Ja imam jos malo do kraja,pa se nadam da cemo imati jos jedno okupljanje user posted image
Bas mi je drago sto nam se i Anita pridruzila user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1774
17.9.2014 11:33:12   
anita
I ja se nadam da ćemo uskoro ponoviti druženje. I meni je bilo baš lepo. A slike su prelepe, sve mi se svidjaju.user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here