|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
16.9.2014 22:32:08   
Modessty
IZVORNA PORUKA: dunja RR

Jao moje lepojkeeee!!user posted image
Dajte još neku sličku i kažite da li smemo da turimo na Ringerajin Facebook?

Slobdno nas ukači na FB user posted image
Naročito Šerpi. Ja ću odma da je tagujem! user posted image Da vidi njen muž kako ona čuva dete user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 16.9.2014 22:33:11 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1726
16.9.2014 22:32:35   
serpica
Moramo da ponovimo druzenje vrlo brzo user posted image
mm nema fejs user posted image user posted image Dunjci cekaj sledece druzenje da se sredim malo,gledaj kakva sam ko da nisam spavala mesec dana user posted image

< Poruku je uredio serpica -- 16.9.2014 22:34:06 >

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1727
16.9.2014 22:34:07   
Modessty
Ali druženje zajedno sa muževima, da Klaritin ne bude usamljen, a i da ga ne napadaš više user posted image Brinem se za njegovo zdravlje user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1728
16.9.2014 22:34:59   
bubulence
jao kakve ste mi, divne divne, predivne user posted image .
p.s. jeli ono gospodin savrseni user posted image ???

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1729
16.9.2014 22:35:15   
serpica
Stoooo,vidis da mi coek doneo i poklon user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1730
16.9.2014 22:36:07   
Ivanka 75
jaooo bilo je diiivno kako i uvek user posted image
Ja u blagom haosu danas (moje lice to i pokazuje user posted image )
oću opeeeeeet user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1731
16.9.2014 22:37:15   
Jole84
Ostavila Tomu da plače i potrčala kod tuđega muža ccc user posted image user posted image bojim se ako povedemo muževe doći će bez dece user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1732
16.9.2014 22:38:11   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Ali druženje zajedno sa muževima, da Klaritin ne bude usamljen, a i da ga ne napadaš više user posted image Brinem se za njegovo zdravlje user posted image

Imao Klaritin muž odličan predlog, neka kafanica za dušu naših muževa, pa da ih povedemo, a ja dodajem i opijemo user posted image
Mora biti jedno veeeliko druženje RR porodice iz Niša, proširujemo seeeeeeee user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1733
16.9.2014 22:39:16   
bubulence
ja se prijavljujem da cuvam muzeve, od Klaritinog pa na dalje dok se vi druzite user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1734
16.9.2014 22:40:00   
Modessty
Pazi kad ja ne znam za poklon! user posted image Nisam zapazila taj momenat!

Jole bre pa nisu valjda tolko blentavi da zaborave decU?!

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1735
16.9.2014 22:40:10   
serpica

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ostavila Tomu da plače i potrčala kod tuđega muža ccc user posted image user posted image bojim se ako povedemo muževe doći će bez dece user posted image

Juuu sta ce zene da pomisle,ne,ne bio je Toma zbrinut kod ringerajki user posted image a isetao s nama nemojte takoooo user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1736
16.9.2014 22:43:02   
Jole84
Mod mislila sam da će ona da ostavi decu kući, opasna je postala hormoni zdrmali user posted image user posted image
Šalim se malo, nemoj neko stvarno da pomisli user posted image
sad će da vidim kad Klarita stigne u Valsotince "kvo će nam vika" user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1737
16.9.2014 22:43:18   
Modessty

IZVORNA PORUKA: bubulence

ja se prijavljujem da cuvam muzeve, od Klaritinog pa na dalje dok se vi druzite user posted image

evo ja ti mog odma prosledim na čuvanje. Toliko je savršen da mi treba odmor od njega user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1738
16.9.2014 22:45:25   
dunja RR
Ženeee, jel smem da turam sličke na RR FB?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1739
16.9.2014 22:47:09   
Modessty
Pa reko smo ti odma da smeš! Volimo mi da se gledamo na FB user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1740
16.9.2014 22:48:46   
Jole84
Srećom nemam fb da se stresiram ovako neofarbana user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1741
16.9.2014 22:52:42   
serpica
a ja user posted image ko da me struja drmala,nema veze valjda nece niko da me prepozna user posted image

(odgovor članu Jole84)
Direktna veza do poruke: 1742
16.9.2014 22:55:17   
dunja RR
user posted image
IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Pa reko smo ti odma da smeš! Volimo mi da se gledamo na FB user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1743
16.9.2014 23:09:42   
dunja RR
Turila user posted image user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Šekspir

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1744
16.9.2014 23:12:05   
Trcosava
Ijaooo što ste mi lepeeee. Joooj kade ćem ja dojdem u Niš?? user posted image

P.S. Nesam znala da nam Klarita čikita onako lepo čeljade!

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1745
16.9.2014 23:17:31   
Modessty
Dunjci fala vi! user posted image user posted image

Trco bre ja će mrem ako te ne upoznam i ne izljubim! Ajde pakuj se i kod mene u goste! user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1746
16.9.2014 23:21:10   
Klarita
Jaoooo, mnogo bilo lepo, ali nekako s brda s dola, nista ne izogovarasmo bre user posted image i kratko trajalo.

Serpi, sto je recit cooooveeeeekuser posted image a, ne znamj a koje ste vi oratili i rabotili, ene ga spije ko zaklan user posted image
Kako uspava Tomu? Ljubni ga od mene!

Jole, koje da reknem kad slike reknujuju vise od moje reciuser posted image

Trudnice nase lepe obelezile dan, na celu sa Nikolicom koji nas cas_tio user posted image

Trco, imam ja mnogo boljih izdanja, ovo je bilo pfffff, samo da se stigne sto pre do kafe i cigare sa ringerajkamauser posted image

Ivanka, tebe zeno, samo videh na brzaka, ides, dodjes, odesuser posted image

Mod, sledeca kafa, bez dece, a za muzeve kako si kazemo user posted image i podugacko da si posedimo. prekinula sam te u prici xy putauser posted image sad vracam film, ali koje cu mnogo volim da zborimuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 16.9.2014 23:22:47 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1747
16.9.2014 23:21:41   
Trcosava
Mod, pričekajte da se prvo do Bg dogobeljam user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1748
16.9.2014 23:26:58   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jaoooo, mnogo bilo lepo, ali nekako s brda s dola, nista ne izogovarasmo bre user posted image i kratko trajalo.

Serpi, sto je recit cooooveeeeekuser posted image a, ne znamj a koje ste vi oratili i rabotili, ene ga spije ko zaklan user posted image

Trudnice nase lepe obelezile dan, na celu sa Nikolicom koji nas cas_tio user posted image

Trco, imam ja mnogo boljih izdanja, ovo je bilo pfffff, samo da se stigne sto pre do kafe i cigare sa ringerajkamauser posted image

Mod, sledeca kafa, bez dece, a za muzeve kako si kazemo user posted image i podugacko da si posedimo. prekinula sam te u prici xy putauser posted image sad vracam film, ali koje cu mnogo volim da zborimuser posted image

Bitno meni dasam vas videla,pa makar i na kratko, a ovaj moj novi školski raspored je ooodličan pa ću vas viđati i više user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1749
16.9.2014 23:29:47   
serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

user posted image pa sad sta da ti kazem user posted image i meni se spava a Toma se uspavao cim smo krenuli.
Sledeci put same definitivno.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here