|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat]
11.9.2014 19:10:34   
Sanjalica1980
Ipo, divne vesti. Videces da ce i papa i cervikalni biti dobri.

Uzivaj i mazi tu svoju tibicu.

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 601
11.9.2014 19:17:02   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Ipo, divne vesti. Videces da ce i papa i cervikalni biti dobri.

Uzivaj i mazi tu svoju tibicu.

user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 602
11.9.2014 19:33:15   
vonavoj
ipo,super,nema razloga da brines..sto ne bi bili dobri rezultati!

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 603
11.9.2014 19:34:58   
belst
wivern, jako mi je drago da ti je moj post bar malo koristio, rado ću podijeliti sva iskustva sa vama (imam ih na sreći jaaaako puno), isto kao što i meni često koriste postovi koje ovdje čitam, bez obzira što sam sve prošla nekoliko puta.
Da, nažalost moja iskustva sa poroda su puno bolja nego što će biti ovaj put- pritom mislim naravno na uvjete a ne na osoblje jer njih i ovdje ima sigurno jako ugodnih i stručnih, kao što i tamo ponekad možes naici na neke, hm, ne baš sjajne... (iako rijetko). Ali ne hvata me panika jer ako se postaviš pozitivno mislim da će se najčešće i osoblje tako postaviti prema tebi, a nedostatak normalnih uvjeta u rodilištu i najblaže rečeno "nekomfor" ćemo par dana izdržati, zar ne?
Ja ionako imam jos puno do poroda, sada tek trebam uzivati u trudnickim danima... user posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 604
11.9.2014 19:52:08   
anita
Belst svaka ti cast na svemu sto si prosla. Svako novo iskustvo znaci.
user posted image user posted image user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu belst)
Direktna veza do poruke: 605
11.9.2014 19:57:25   
bubulence
blest divno, a sigurna sam da ce i sledeci porodjaj biti jednako lepo iskustvo kao i prethodni, moza ce nedostajati komfora ali to i nije toliko bitno...
napravi ticker da mozemo da te pratimo.
a gde ces se sada poradjati?

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 606
11.9.2014 21:45:05   
wivern
Mala elena da cula sam sve najbolje za gradsku ali na zalost tamo nema sigurnog epidurala tako da gradska za mene otpada user posted image
Belst nije meni bitan komfor, samo normalno ponasanje osoblja prema pacijentu, Da ne moram da molim za nesto sto se podrazumeva. Na zalost zbog vantelesne se dugo vucaram po nasim bolnicama pa sam imala svakakva iskustva, pri tome ne govorim o strucnosti jer mislim da su svi svuda jako strucni samo je pitanje koliko su voljni da rade. Ale ne brinem previse, kud svi turci tu i mali mujo user posted image . Kako sve zene tako cu i ja, mene vise brine taj deo sa dojenjem nego sam porodjaj. Ali volim kad cujem da zene na jako lep nacin opisuju porodjaje i da se ne osvrcu samo na onaj bolniji deo koji se brzo i zaboravi.
Ipo bice ti i brisevi ok, samo udri po tecnosti za urin i urinokulturu.
Muz me umesto u zoo vodio na pizzu, smorila sam se kuci pa me malo prosetao user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 607
11.9.2014 21:49:31   
branki*
ipo,super za rezultateuser posted image
mi isli u setnju,bas sam se malo i umorila.kupala bozu,dala mu da jede..evo samo sto je zaspao .mm gleda utakmicu,a i on nakrivio glavuuser posted image
i meni se drema..
sta vi radite?

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 608
11.9.2014 21:52:22   
bubulence
cekam mm da dodje sa posla. Ema spava...
ovde je padala bas grozna kisa, sa sve grmljavinom koju mrzim

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 609
11.9.2014 21:53:35   
Sanjalica1980
Danas me nesto dupe boli od lezanja.

Evo sada ispekla kokice pa cu da gledam utakmicu user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 610
11.9.2014 21:54:56   
branki*
kod nas bilo fino vreme,onako taman za setnju,ni vruce,ni hladno...nego se precenim,setamo daleko i onda kad treba da se vratimo,mene mrziuser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 611
11.9.2014 21:56:15   
wivern
Toliko sam se prejela zene da mi je muka sada. Prava sam user posted image oci su mi bile gladne. Sedim za kompom da iscitam sve postove i ne mogu jer prezivam..
Gledala bih neki dobar horor sada..bas bi mi legao

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 612
11.9.2014 22:03:34   
anita
Ja se istusirala, presvukla i spremna sam za spavanje.
Samo ne verujem da cu jos u krevet.
I meni je muka, sta sam sve pojela bas sam prava user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 613
11.9.2014 22:10:46   
branki*
wiv,skini sa neta the conjuring,prizivanje zla na nasem,odlican horor,pisala sam u temi za film.
ja bih jela,ali ne znam sta..

branki

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 614
11.9.2014 22:12:24   
bubulence
ja sam na svu onu hranu jela jos i kokice. lose mi je. posebno sto sada ne mogu da se napijem vode...posle ce mi djavo biti kriv sto ustajem 100 puta nocu

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 615
11.9.2014 22:33:47   
Sanjalica1980
Wiv svaka cast sto gledas horore. Ja sam odgledala jedan i ziva se istraumira user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 616
12.9.2014 1:06:32   
srculence25
wiv svaka cast za horore user posted image
kad ih gledam nesmem sama ni do wc user posted image
Veceras sam gledala film Slatki novembar po koji put isplakala se a znam ceo film bas je tuzan.
Neide mi san na oci ustajala da piskam i razbudila se evo jedem sladoled jer nema nista slatko.
Hoce neko?

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 617
12.9.2014 7:38:04   
eca89
Dobro jutro user posted image , kao ste jutros? Ja juce pojela bananu, pa me stomak muc, pijem kamilicu. E, da snoc je mm prvi put osjetio bebin pokret, a joj njegove sreceuser posted image user posted image

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 618
12.9.2014 8:53:35   
vonavoj
jutro! grozno sam spavala,te toplo,hladno..i tako se probudih sa glavoboljom i ukocena..moracu panadol..nece proci sigurno! Kuca mi u haosu,a ja pijem kaficu uz RR! Svuda bebece stvari,ciste,suve,za pranje..ovo lose vreme..i tako..
Inace,podigla sam pumpicu,stavila sam slicicu u temu,odlicna je..cini mi se bolja od avent,videcemouser posted image
MOze meni sladoled!

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 619
12.9.2014 8:56:49   
Ana13
Dobro jutro.Nocas nisam spavala ma ni sat vremena. Nesto sam se obrtala po krevetu,cas mi bilo vruce,cas hladno.A ni mm nije mogao od mene da spava.Sad sam bas bljakavo.
U 10h idem kod frizera da skratim svoju kosicu od ispod liije brusa do ramena.Ne mogu vise da se bakcem sa njom. Mozda cu kad se lepo naspavam i trezveno razmislim da zazalim.Jbm li ga user posted image
Sto se filmova tice,meni su horori omiljeni,ali mm nece da sedi u istoj prostoriji sa mnom kad su na repertoaru,pa ih gledam samo kad sam sama user posted image
Za vikend idemo da kupujemo kolica i jos neke sitnice,sledeci vikend da krecimo i bebac moze da dodje user posted image

(odgovor članu eca89)
Direktna veza do poruke: 620
12.9.2014 9:02:16   
vonavoj
user posted image Ana,najsladje pripreme!
MI juce u Aksi,da podignem pumpicu,i gledamo,nista nam ne treba..user posted image uzeli smo samo podlogu za presvlacenje,jer imamo komodu,a podloga se raspala..
A neki roditelji trpaju u kolica,pa ne znaju sta ce..uzeli aventovu veliku staklenu flasicu,pa ne moze da stane u sterilizator..sta ti je neiskustvo..nece joj nikad trebati staklena flasica i to ne od 240mluser posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 621
12.9.2014 9:02:36   
bubulence
eca diiivnooo, da i tate malo uzivaju!
ana, jeste odlucili koja cete kolica?
opet nisam nikako spavala...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 622
12.9.2014 9:02:48   
bubulence
eca diiivnooo, da i tate malo uzivaju!
ana, jeste odlucili koja cete kolica?
opet nisam nikako spavala...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 623
12.9.2014 9:03:16   
branki*
zdravo,drugariceuser posted image
mm danas nije otisao na posao,ode do pijace da mi nakupuje za 2 nedelje,ide u finsku,pa da ne secam ja.moram da susim ves,da ga peglam ,pakujem...
odvela bozu u vrtic,pa cu cufte da pravim kasnije.malo je zahladnelo,ali taman,meni prija..
ana,bas je to lepo,kad biras kolica i tako to...
inace i ja volim horore,mm i ja gledamo zajedno,ne volim sama,ali kad ide strasna scena,ja stavim ruku sa rasirenim prstima ispred lica,da se ne uplasim puno,zbog bebice...pa,tako gledam polovicnouser posted image

branki

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 624
12.9.2014 9:10:23   
Ana13
Von,zato sam ja prvo procitala sve teme na RR,napravila spisak pa u shoping.Nema sta da omasim user posted image
Bubi,uzecemo Peg Perego book plus 3u1. Samo boju jos nismo izabrali.Dvoumimo se izmedju neutralnih (bez,siva..) zbog naredne decice i neke jace boje (roze,zelene...). Ako uzmemo roze,a sledeca beba bude deckic,bice veselo user posted image

Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here