Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 10:35:31
|
|
|
|
isidora88
|
obavezno brijanje jedino ne volim nesto posebno kad je muskarac dole skroz celav
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 10:37:45
|
|
|
|
bea83
|
ni ja, izaziva trenje
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:06:55
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: lesica RR Svidja mi se ideja sa strelicom mislim da će vrlo uskoro da se realizuje. Ja necu,posle da mi se smeje celo selo
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:08:18
|
|
|
|
Olga75
|
ne marim , nek pricaju o frizuri
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:08:45
|
|
|
|
Sanja90
|
IZVORNA PORUKA: marince RR IZVORNA PORUKA: lesica RR Svidja mi se ideja sa strelicom mislim da će vrlo uskoro da se realizuje. Ja necu,posle da mi se smeje celo selo Ahahahaha jao marince bas me nasmeja
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:10:18
|
|
|
|
lesica
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR ne marim , nek pricaju o frizuri Isto mislim
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:10:34
|
|
|
|
snovi
|
Milsim sve najbolje
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:11:58
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:13:20
|
|
|
|
Janncica
|
Ma nek' crknu dusmani sto mu je zena moderna... Neka pricaju...
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:15:23
|
|
|
|
marince1
|
madam se da znate taj vic .Js volim da sve bude uredno
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:16:45
|
|
|
|
Olga75
|
Marince ako mislis na onaj crni : ovo nije moj muz , oni ovo , ni ovo , ovaj nije iz naseg sela
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:17:32
|
|
|
|
Torbica
|
Samo podsisano, nikako obrijano.
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:17:49
|
|
|
|
Zell
|
Bas celo selo?? to ko onaj vic o Fati, kad na kraju kaze hebes selo 5 kuca.... Marince, bas me nasmeja
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 11:20:15
|
|
|
|
MajaMV
|
Obavezno brijanje i muski i zenski....
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 12:08:42
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: marince RR IZVORNA PORUKA: lesica RR Svidja mi se ideja sa strelicom mislim da će vrlo uskoro da se realizuje. Ja necu,posle da mi se smeje celo selo Meni svejedno dok ima sexa....
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 19:10:36
|
|
|
|
Maraj
|
uvek za, samo malo svrbucka, a grbucka kad i mm to uradi
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 19:20:37
|
|
|
|
imperial
|
Mm je to sad prvi put uradio za dan ljubavi,da me iznenadi,a ja glupača kad sam videla crkla od smeha i naravno on se postideo i od seee... ništa,a baš je bio sladak
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 11.3.2013 19:47:43
|
|
|
|
17 joka
|
ja to redovno i uvek sam za to
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 12.3.2013 8:41:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Brijem se redovno i mislim da žene koje se ne briju treba makar malo da se ošišaju mada mislim da se posle porodjaja većina žena počne brijati pošto su ih u bolnici već oćelavili
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 20.3.2013 12:16:22
|
|
|
|
Anoniman
|
depilacija obavezno, s tim da ne volim kad je skroyy cosava , a mm se uvek podsisa, kako on to strucno kaye.
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 20.3.2013 13:41:25
|
|
|
|
Olga75
|
e pa ja idem sutra da si napravim strelicu a matori je ionako matori , to ne znam nekako i nije neka maljavost, manjak testosterona , klimaks sta li znam da vas ne interesuje al eto da vam kazem mislim sta je covek bez nosa i ona deo bez dlaka
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 22.9.2013 21:44:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: marince RR IZVORNA PORUKA: lesica RR Svidja mi se ideja sa strelicom mislim da će vrlo uskoro da se realizuje. Ja necu,posle da mi se smeje celo selo
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 22.9.2013 21:45:01
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 8.9.2014 10:44:19
|
|
|
|
wivern
|
Vise sam za urednost nego za sisarke i prasume.
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 8.9.2014 10:48:22
|
|
|
|
branki*
|
nemam nista protiv,volim urednost mada sam ja pre za brazilsku.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?