Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 17.3.2011 12:20:20
|
|
|
|
MaDi
|
Mnogo dobar recept ... ne zelis dlacice na ne zelis posle brijanja da se crveni,..da pece,.da bocka dok rastu... E ovako dva sata pre nego sto zelite da radite generalku na napravite sledecu smesu... 1 zumance se dobro umuti sa par kapi limuna i kafena kasika secera...kada se to dobro umuti...dodati u to malo bebi ulja (jedna kafena kasika) sa tim namazati predeo koji zelite da brijete... naravno to treba da stoji na oko 2h...zato staviti dnevni ulozak... kada prodje 2h..odraditi posao...ako se bas uhvati tj stegne samo malo pokvastiti ali znaci brijete se umesto kupki ,sapuna,pene itd to vam je neka vrsta kupkice ili pene...deluje fuj ali... kada ste obavili onda ide drugi deo onaj belanac koji vam je ostao u njega sipati par kapi alkohola ili hidrogena(3%) i namazati..par minuta nek ostoji..nastavite kupanje... mnogima to pomaze...koza bude glatka...nema iritiacije itd... valjda sam lepo napisala...
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 17.3.2011 14:31:53
|
|
|
|
jabudic
|
I ja volim kad je glatko
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 17.3.2011 14:48:52
|
|
|
|
vukosava
|
nakon carskog a i od osmog meseca trudnoce nisam mogla ni noge da dofatim... veliki dan za covecanstvo je bio kad sam dofatila brijac u ruke.. tad sam se osetila ponovo zivom
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 17.3.2011 14:50:46
|
|
|
|
eni26
|
Mm mene lepo obrije , jer sad je i ne vidim nikako
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 17.3.2011 14:52:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja mogu i zmureci da se obrijem...vec godinama se brijem ... sve ! kad sam bila trudna nikakav prodblem jedino mi je noge brijao jer nisam mogla da ih dohvatim
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 17.3.2011 14:53:22 >
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 17.3.2011 17:33:54
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Ja mogu i zmureci da se obrijem...vec godinama se brijem ... sve ! kad sam bila trudna nikakav prodblem jedino mi je noge brijao jer nisam mogla da ih dohvatim Ma i ja to zmureci ,sto ti kazes godinama se brijes pa znas napamet.Ali ipak preskocim sad pokoju,pa to mm sa uzivanjem obavlja A za noge je obrnuto, ipak ja sama depiliram. A kako ih ne mozes dohvatit'? Jesu li ti do zemlje?
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 17.3.2011 17:53:18
|
|
|
|
moja ciklama
|
ja intimni deo NIKADA više da se brijem brijačem, 2X sam to uradila, i htela sam da umrem koliko me je bolelo kada su ponovo nicale.. Depilacija topla za 5 i u sopstvenom i u kozmetičkim rukama Depilacija hladna,ako radi kozmetičarka 4, ako je sama radim 3, jer postoji mogućnost od podliva. Kreme, pene, ne nikako! Braun je Ok, ali samo za odmor i prvu pomoć, ne uvek! Tako toje stvari kod mene..
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 25.4.2011 22:43:38
|
|
|
|
AndreaK
|
Za mene ne postoji drugo... samo redovno brijanje... ne volim dlake (na sebi) ma gde god se one nalazile...
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 17:47:34
|
|
|
|
Lilla
|
U zadnje vrijeme, tacnije zadnjih 11 sedmica se brijem samo kad idem na pregled, sto sva sreca i nije tako cesto. Inace, posto mm i ja "postimo" i nema hm hm, i onako ne vidi da sam zarasla ko' tropska suma poslije kise...
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 19:47:47
|
|
|
|
bebać
|
IZVORNA PORUKA: MaDi Mnogo dobar recept ... ne zelis dlacice na ne zelis posle brijanja da se crveni,..da pece,.da bocka dok rastu... E ovako dva sata pre nego sto zelite da radite generalku na napravite sledecu smesu... 1 zumance se dobro umuti sa par kapi limuna i kafena kasika secera...kada se to dobro umuti...dodati u to malo bebi ulja (jedna kafena kasika) sa tim namazati predeo koji zelite da brijete... naravno to treba da stoji na oko 2h...zato staviti dnevni ulozak... kada prodje 2h..odraditi posao...ako se bas uhvati tj stegne samo malo pokvastiti ali znaci brijete se umesto kupki ,sapuna,pene itd to vam je neka vrsta kupkice ili pene...deluje fuj ali... kada ste obavili onda ide drugi deo onaj belanac koji vam je ostao u njega sipati par kapi alkohola ili hidrogena(3%) i namazati..par minuta nek ostoji..nastavite kupanje... mnogima to pomaze...koza bude glatka...nema iritiacije itd... valjda sam lepo napisala... joj ove ribice me nasmijaju,baš im je mjesto u postu nema šta
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:32:33
|
|
|
|
Shishica
|
zato staviti dnevni ulozak... Ja ni sa velikim uloskom ne bi pokrila svu tu povrsinu
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:36:11
|
|
|
|
Vika
|
Ja bih izbacila ulje, i dala im da popasu a posle ori Mile, ori al dubokooo
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:37:41
|
|
|
|
Shishica
|
Juuuu
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:50:27
|
|
|
|
jelena038
|
naravno da brijem. od depilacije sam odustala nakon prvog i jedinog pokusaja da to sama izvedem, jer me bilo blam da idem kod kozmeticarke, i nakon sto sam namazala vruci vosak, ukapirala sam sta sam SAMA SEBI URADILA i koliki sam skot mazohisticki odlepljivala sam se dva sata, placuci kao malo dete i rekla sam sebi NIKAD, ALI NIKAD VISE! a znam da je stetna depilacija, pa nesto i ne zalim sto mi nije uspelo. u vezi njega, ne da mu ne bih prisla dlakavom, nego nikad u zivotu! srecom, obostrano je, pa se razumemo
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:52:18
|
|
|
|
Olga75
|
a sta mu je naopako dlakavo nije valjda ono sto ide tamo
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:53:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a sta mu je naopako dlakavo nije valjda ono sto ide tamo jao Olga, vriiištim
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:53:13
|
|
|
|
jelena038
|
nije na srecu, nista, osim onoga sto je kod vecine, ali ja ni to kod vecine ne volem
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:53:40
|
|
|
|
Vika
|
Ne znam šta vam je danas, ali se uguših smejući se... opet
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:54:11
|
|
|
|
Olga75
|
e , ako to nije moze da se razmata ziv bio brijac
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:54:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Vika, jes' ovo ti postala Mortiša?
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:54:21
|
|
|
|
jelena038
|
prvomajski vikend nam je
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:55:58
|
|
|
|
Vika
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Vika, jes' ovo ti postala Mortiša? Jes vala, dosta sam vam bila puppy
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 29.4.2011 20:57:20
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR a sta mu je naopako dlakavo nije valjda ono sto ide tamo Moj makazicama samo secka I ja... Prepone depiliram naravski. Ali kad mi je jedna žena rekla da je skroz depilira, i ništa je ne boli?! Pa ja bih umrla
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 18.7.2011 15:08:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ziveo brijac, skroz na skroz mm ne zameram naturalni izgled jer smo oboje beli ,a ne plavi a i nismo nesto rundavi ; jednom sam ga naterala da se obrije ,koliko da viidm kako to izgleda i iskidala se od smeha svaki put kad bih videla pokosenu livadu
|
|
|
|
RE: Sta mislite o brijanju intimnih delova? 13.2.2013 22:31:02
|
|
|
|
gugutka
|
IZVORNA PORUKA: Verus IZVORNA PORUKA: Rina IZVORNA PORUKA: lu Ja sam definitivno ZA golo, bez dlačica, i kod žene i kod muškarca,nimalo mi nisu privlačne dlačice Smrt dlakama!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?