Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 10:44:51
|
|
|
|
lelaigor
|
Kod nas će biti supica, uštipci od tikvica, pomfrit, paradajz salata. A za desert grožđe. A i kukuruz planiram da skuvam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:07:29
|
|
|
|
bubulence
|
nedeljna supica- pileca, piletina iz kese, pire, mesana salata.. .deserta nema, idemo na rodjendan popodne pa cemo jesti torte
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:19:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Kod nas jutros bili integralni ustipci, posto je moja mama cuvala unu kod nas , i prespavala. bila je voljna da mi ih napravi, dodaci po izboru, ko sta voli . Rucak supica, pire krompir, pljeskavice domace i bice neka salata dezert kupljeni kolaci
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:19:49
|
|
|
|
vonavoj
|
Nedeljni rucak,domaca supica,rinflajs.. dezerta nema,jedino ako mm nesto ne kupi! ja cu se i ovako raspasti uskoro
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 11:27:43
|
|
|
|
Anoniman
|
musaka. i mm ce verovatno praviti tiramisu u casi.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:10:46
|
|
|
|
Mala Elena
|
Oskudno-przena jaja (sa sela domaca ) i sir
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:14:13
|
|
|
|
anita
|
Kod nas je za dorucak bio tost. Za rucak domaca supa sa knedlama, pire i peceno pile. A za dezesrt nesto cemo vec da smislimo
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:34:08
|
|
|
|
Torbica
|
Mm kuva gulas, napolju u kotlicu. Testenina domaca, zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 12:36:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Piletina sa mlincina i domaca supica. Za dezert nebeski kolac. Konacno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 13:52:54
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Piletina sa mlincina i domaca supica. Za dezert nebeski kolac. Konacno! Jao Sanjice da znaš da sam malo pre razmišljal o mlincima i maminom kikiriju (ono u čemu je ona pekla) i razmišljam kako bi ih jela sa zelenom salatom. Danas imamo pekarskikrompir - hvala Oldži - i piletinu u sosu od kisele pavlake. Zelena salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 14:33:18
|
|
|
|
Mala Elena
|
Krompir iz rerne, bataci i sopska salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 14:51:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Domaca supica,kuvano mesp,sos od paradajza,pire krompir,dinstane krmenadle sa lukom i za desert lubenica i palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 14:58:52
|
|
|
|
wivern
|
litre i litre caja Videcemo cime ce mm da me obraduje za rucak
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 15:22:16
|
|
|
|
Dani.kv
|
Punjene paprike i pire. Sezonska salata a za dezert kolac s vocem,njam-njam kockice ili breskve
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 15:29:53
|
|
|
|
doktorkakristal
|
pilece belo uvaljano u krem supu od pecuraka i preliveno pavlakom i jogurtom i zapeceno,supa i salata
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 16:30:18
|
|
|
|
amelia
|
Pita sa spanacem i sirom..curece peceno meso i zelena salata..za desert cemo jesti samo vocke
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 16:37:27
|
|
|
|
milicicak
|
Cipoli na dalmatinski nacin, pita od pecuraka a mm pravio Skroz lud kolac od jabuka :)
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 16:39:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Trco preko toga izrendam gorgonzolu. Mmm sto volim ovo jelo.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 17:17:45
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Trco preko toga izrendam gorgonzolu. Mmm sto volim ovo jelo. Ok bljak hahah samo ne budjav sirac
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 20:50:55
|
|
|
|
minnica
|
Danas domaća supa, bareni krompir, meso i sos od paradajza. Kolača je bilo od juče.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:28:49
|
|
|
|
Torbica
|
Ja sam jednom pravila mlince sa curetinom i odgore gorgonzola, razbolela sam se, dva dana stomacni, u Rodi sam je uzela. Nisam ja za te fine stvari. Tad i nikad vise. Sve te recepte napravim sa nekim lepim tegljivim sirom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:30:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Tikvice punjene raštikom, mlevenim mesecom, pirinčem i paradajzom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:30:59
|
|
|
|
bubulence
|
a sta su mlinci ?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:35:06
|
|
|
|
Torbica
|
Mlinci su vrsta testenine, kao lazanje samo izlomljene. Ma nisam nobles i to ti je.. Dunja, sa mlevenim mesecom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.9.2014 21:36:36
|
|
|
|
bubulence
|
hvala na informaciji draga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posni pužićiRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.