|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Posteljina za bebe
27.11.2013 23:45:05   
viking
Biće ti super, mi imamo za naš veliki krevet te Ikeine čaršafe sa lastišom, godinama ih koristimo, ništa im ne fali. Nema razloga da bebeći budu lošijeg kvaliteta, mogu samo da budu bolji.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 551
27.11.2013 23:51:35   
Lepterija
Ne znam kao se postavljaju linkovi na tu foru KLIK. Ova niska prodavnica bebi opreme je extra http://www.ready.rs/products/Program-za-bebe-i-decu-do-16-god/Posteljinaprekrivachi-cebad-peshkiri/index.1.sr.html

Direktna veza do poruke: 552
27.11.2013 23:58:33   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: pocahontas

u subotu su mi stigla dva carsafa sa lastisem koje sam narucila iz ikee, javljam kako ce se pokazati...

Odlični su, i mi smo ih koristili. Mislim, koristimo ih i dalje ali u krevecu spavaju mede user posted image

Ja nikad nisam koristila taj jorgan što ide uz ogradicu (imamo tri ogradice, dve su sasvim dovoljne) nekako mi je bio ogroman i plašila sam se da ga ne prebaci preko glave.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 553
28.11.2013 0:03:54   
pocahontas
mi iz istog razloga nismo koristili jorgan...Ana a jeste imali njihove i ogradice? bas me zanima kakve su, na slikama deluju skroz ok, imaju cisto bele i to mi se svidja...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 554
28.11.2013 0:10:45   
viking
Nemoj da uzimaš čisto bele, čitala sam da to ne valja za bebe, njima trebaju jake boje i detalji jer im je to stimulacija, tako im se razvija mozak i čula, okreću se, gledaju.... Ako im je sve belo (bež ili neka druga jednolična boja) oni misle da oko njih nema ničega i ne reaguju.

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

Direktna veza do poruke: 555
28.11.2013 0:14:36   
pocahontas
e vidis..verovatno je to razlog zasto nema belih ogradica, na ove sam slucajno nabasala na fb, a po gradu gde god sam trazila nisu imali..
hvala na savetu, poslusacu user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 556
28.11.2013 0:19:58   
viking
Pa da, ima logike, malo sam off, ali ajde... Kažu da ako vam je zid ofarban u belo (ili nešto slično, a boja nameštaja je takođe neka bleda pa nema kontrasta) trebalo bi da bar pokačite majice u jarkim bojama po zidu ili preko kreveta, preko vrata ormara, samo da bi beba imala u šta da gleda. Ne treba naravno ni preterivati i praviti cirkus jer onda ne zna gde će pre, ali u svakom slučaju mora da ima nešto na šta će da se fokusira.

Direktna veza do poruke: 557
28.11.2013 0:27:37   
pocahontas
nama su zidovi zeleni, onako bas, ona vesela zelenauser posted image meni je to lepa boja za deciju sobicu, sarena je soba, ali ne previse, ali je cinjenica da bebe dosta vremena provode u kreveticu i na samom pocetku i ne vide dalje od ogradice, tako da si u pravu i ima smisla da ogradica ne bude bela...ove sto mi imamo, jedna je karirana belo-roze, a druga sareeena, ali isto preovladjuje roza pa za decaka moram uzeti bar jednu koja nije roze user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 558
28.11.2013 14:39:33   
dijana1*
Izabrala sam posteljinuuser posted image
Prvo model mi se mnogo svidja a drugo ako bude devojcica na posteljini je hello kityuser posted image
Pamucna je i bas mekana. Najbitnije ogradica je iz jednog dela. Vuku sam kupila iz tri dela i on je to sve brzo pokidao. Sve sam lepo rezervisala i dogovorila, kada se porodim i budem znala sta je mm ce otici i uzeti rozu ili zelenu posteljinu. Mama ce mi oprati i kada dodjem iz bolnice sve ce biti spremnouser posted image

Direktna veza do poruke: 559
19.12.2013 21:55:38   
viking
Naručila sam i ja ogradice kod istih, stigle su mi juče, preslatke su :) Slikaću kad ih namontiram na krevetac.
IZVORNA PORUKA: marijana22

Jesam, Viking, kupila sam ogradicu. Meni je bas lepa

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 560
19.12.2013 22:03:59   
marijana22
Super Vikuser posted image

Koje si uzela?

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 561
19.12.2013 22:13:32   
viking
Zeleni autić i Roze ptičicu user posted image Tri dana sam razmišljala za koje da se odlučim, sve su preslatke, a uživo su još lepše!

< Poruku je uredio viking RR -- 19.12.2013 22:14:53 >

Direktna veza do poruke: 562
19.12.2013 22:23:46   
marijana22

IZVORNA PORUKA: viking RR

Zeleni autić i Roze ptičicu user posted image Tri dana sam razmišljala za koje da se odlučim, sve su preslatke, a uživo su još lepše!

Lepeuser posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 563
22.1.2014 21:06:56   
Milica cica
Vik gde si naručivala posteljinu?

Direktna veza do poruke: 564
23.1.2014 12:15:26   
marijana22
Milice narucuje se preko fb. Ako si iz Bg mozes da se dogovoris pa da licno preuzmes. Zovu se ogradice za krevetac boop ili tako nekako

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 565
23.1.2014 12:24:19   
marijana22
I da ovo su samo ogradice nije komplet posteljina. Moj predlog buducim mamama je da kupe 2-3 carsava sa lastisem, ogradicu i prekrivac/cebe u zavisnosti od god. doba kad stize beba. Jesu one komplet posteljine povoljnije ali tamo dobijes -jorgan (koji uglanom ne koristis jer u vecini stanova toplo, ja sam nas koristila 2-3 puta kad je vreca bila na pranju)-jastuk, jastucnicu(ne koristi se do druge godine), neke ukrasne jastuke- carsav,( ako je bez lastisa jedno 5-6 puta u toku dana ga namestas i zatezes)

Direktna veza do poruke: 566
23.1.2014 13:05:57   
Milica cica
A gde mogu da se kupe ti čaršafi sa lastišem?

Direktna veza do poruke: 567
23.1.2014 13:19:27   
Ana RR
Milice, ja sam kupila u Ikei tj poručila sam preko FB. Super su, ali možeš sigurno naći i po radnjama sa tekstilom.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Milica cica)
Direktna veza do poruke: 568
23.1.2014 13:46:49   
minnica
Slažem se u potpunosti da su kompleti posteljina najčešće beskorisni. Dobiješ gomilu stvari koje ti ne trebaju i još moraš da dokupiš čaršave.
Milice, imaš čaršave maltene u svakoj radnji bebi opreme, možeš i poručiti ovde ili ovde.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 569
30.1.2014 20:37:57   
jana*30
.

< Poruku je uredio jana*30 -- 30.1.2014 20:39:29 >

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 570
30.1.2014 20:38:53   
jana*30

IZVORNA PORUKA: Zoka81

IZVORNA PORUKA: Zoka81

Ovo je moja posteljina, takvu sam narucila. Uzela sam sarenu jer jos ne znam tacno sta je decak ili devojcica pa ima i plave i roze boje. A i ta mi se najvise svidela. Narucicu i u skroz plavu kad budem videla svojim ocima sta ce biti, ne verujem vise doktorima.

user posted image

Gde si naručila ovako lepu posteljinu ja ne mogu ni na jednom sajtu da nađem ovako nešto sve je sa nekim medama ili jednobojne. pošalji mi link ako imaš.
Hvala

(odgovor članu Zoka81)
Direktna veza do poruke: 571
17.3.2014 14:59:31   
lesica
Baby Textil posteljine Sva pitanja možete postavljati u temi user posted image

A u članku pogledajte čega sve ima Baby Textil

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu jana*30)
Direktna veza do poruke: 572
1.9.2014 9:08:44   
Trcosava
Ja ću sad da poludim. Gledam cene i uoppšte šta ide u kompletu. Za Anu sam dobila posteljinu i ne mogu da je koristim za dečaka jer je oo čuda roze. I evo sad gledam i u Aksi u Baby textilu i u svakom kompletu ide i JORGAN! Ne postoji uopšte posteljina bez jorgana, a da ide i ogradica i lepo ću da poludim.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 573
1.9.2014 9:22:39   
Štetica
Trco ja sam skoro kupila bratancu komplet posteljinu,ogradica,carsaf na lastis,jastuk i step deka(nije pravi jorgan)sa dva lica,sa jedne strane stampano platno sa druge plis, u Deltateksu i kostala je 3200. A i Trgotex Leskovac ima na taj fazon,samo sto je kod njih carsaf plisani,onako bas mi je zimski komplet.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 574
1.9.2014 9:25:54   
Trcosava
Misliš frotirski? Gledaj, ja se porađam u sred zime hehe

Jel imaš linkove?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here