|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Posteljina za bebe
16.4.2013 21:28:42   
Meisje
Jano pa vidi koja ti najbolje ide uz ostale detelje u sobici

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 526
18.4.2013 14:12:17   
janabons
Od sestre imam vec roze, bez sa nekim sarama, zelenu i narandzasto-zutu,pa ne bih da ponavljam te boje,a hocu i ja jednu da joj kupimuser posted image
Inace ,soba mi je narandzasta,tako da mi najvise ide ova koju vec imam, snimila sam juce jednu u aksi, videcuuser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 527
18.4.2013 14:15:55   
Cindarella
Meni je ova bila zapala za oko user posted image ,ali mm i ja nikako nismo mogli da se dogovorimo oko boja.Ja sam zelela ljubicastu,umesto roze,a on ovu,tako da je otpala.Svejedno cemo uzeti jos jednu,pa cemo valjda uspeti da se dogovorimo.

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 528
18.4.2013 16:52:09   
janabons
Cind,ova je bas lepaaaauser posted image

10.06.2013.- kao poklon mami i tati za godisnjicu rodila se nasa Jana :-))))

(odgovor članu Cindarella)
Direktna veza do poruke: 529
18.4.2013 17:12:57   
Shishica
I ja gledam posteljine. Za Emu imala sam jednu samo. Skupe su te lepse. Ali ima neka debela, debela, prelepa je, ali beba bi tu kratko mogla da spava, prosto nema mesta koliko je debela ogradica.

Ova roza mi je bas lepa, a i ona sa prosle strane, sa tufnama zelena i crvena, ne znam koja je lepsa!

(odgovor članu janabons)
Direktna veza do poruke: 530
21.4.2013 22:51:52   
minnica
Baba nam je kupila posteljinu, da bebac ima novu. Nije bila neophodna, ali tako je htela, pa se ne bunimo.

user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 531
30.7.2013 23:24:23   
pocahontas
zna li neko da li postoji ogradica koja ide oko celog krevetica?

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 532
30.7.2013 23:26:06   
Ana RR
Mislim da Ikea ima takve ogradice.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pocahontas)
Direktna veza do poruke: 533
30.7.2013 23:29:40   
salle
ja sam starijem sinu pre tri god jedva naslaogradicu sa sve cetiri strane, a za mladjeg nigde :( a na toj posteljini ne pise proizvodjac, a deklaracije sam bacila....

Direktna veza do poruke: 534
30.7.2013 23:47:13   
Azra_
Moje dete spava u prenosivom, kod bake i deke je u drvenom, i tamo smo improvizovali sa frotifom. Jednostavno, kao da smo obložili tu stranicu krevetca. E sad, lepše je kad je ogradica, ali nismo uspeli da nadjemo.

Ja sam inače pre nego što sam se porodila kupila dva kompleta prelepih posteljinica. Jedna je ostala neotpakovana, a od druge smo koristili ogradicu. Čaršafi bez lastiša koji idu u tim kompletima su mi apsolutno neupotrebljivi kao i oni prekrivači, bar je meni uvek bilo lepše da dete pokrijem mekaj+nim ćebetom, ili letnjim prekrivačem u zavisnosti od vremena...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu salle)
Direktna veza do poruke: 535
30.7.2013 23:51:19   
pocahontas
pogledacu u ikei, ako nista, stavljacu dve ogradice jer situacija postaje nepodnosljiva...il zaglavi nogu il lupi glavu..user posted image

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 536
30.7.2013 23:51:45   
pocahontas
hvalaaaa vam user posted image

Direktna veza do poruke: 537
31.7.2013 14:40:53   
Didy
Ja sam zaovi kupila OVU i baš im se svidela.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 538
31.7.2013 14:45:37   
Didy
A pogledajte OVU FORU.user posted image Zakopčaš i ne proveravaš noću da li su se otkrili. Kako mi se čini, i jastučić može da se zakači za plahtu.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 539
6.10.2013 12:50:25   
marijana22
nasa ogradica

user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 540
6.10.2013 13:05:08   
Ana RR
Jao što je lepa user posted image to je domaća proizvodnja, gde si kupila?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 541
6.10.2013 18:36:38   
marijana22
Nisam jos kupila user posted image , kupujem cim legne plata. Domaca je proizvodnja, narucuje se preko fb, imaju lep izbor i za decake. Zovu se ogradice za krevetac boop

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 542
11.10.2013 22:59:15   
pingins
Ćao! Pogledajte stranicu na FB "Pingi oprema za bebe" sve posteljinice su 2.600 din. a set_ se sastoji od sledećeg: ogradica, jastučić, jorgan, plahta sa gumom, zaštitnik za zubiće bebca i ukrasni džep.

EDIT: Direktno reklamiranje nije dozvoljeno, linkovi su obrisani. Ukoliko želite da se reklamirate na portalu Ringeraja pošaljite mail na marketing@ringeraja.rs

< Poruku je uredio Ana RR -- 11.10.2013 23:26:19 >

(odgovor članu serendipity)
Direktna veza do poruke: 543
25.11.2013 2:49:33   
viking
Koliko je ovih ogradica dovoljno za jedan krevetac? Mislim, koliko se to prlja, koliko se često pere i menja?

Marijana, jeste li kupili na kraju ovu ogradicu? Baš je slaktka!

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu pingins)
Direktna veza do poruke: 544
25.11.2013 6:43:58   
serpica
Viking dovoljne su ti dve,ja sam jednu kupila a jednu sam dobila u paketu koji sleduje za dete.Medjutim posto je meni krevertac jos uvek na najvisem nivou te ogradice se nekako guzvaju i padaju unutra,probala sam da ih zavucem izmedju duseka i kreveca ali ne ide.Slucajno sam u Interexu naletala na ogradice (ali samo onaj deo koji ide oko kreveca) fenomenalan materijal i dezeni proizvodjac CTEFAN za samo 618 din. U aksi sam uzela carsafe sa lastihom plavi i zuti da mi se slazu sa ogradicama i tako menjam.One prve dve stavljacu kad spustim dusek pa ce mozda tada bolje stajati.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 545
25.11.2013 6:49:21   
adulence
Vik mislim da ti stvarno ne treba vose od dve...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 546
25.11.2013 17:26:58   
viking
Hvala vam, tako sam i ja nešto računala ali ajde da pitam :)

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 547
27.11.2013 21:06:21   
marijana22
Jesam, Viking, kupila sam ogradicu. Meni je bas lepa
Kao sto su ti vec zene rekle, dovoljne su ti dve ogradice, cak i jedna radi radnju..... Ali nemoj da kupujes 2 komplet posteljine samo zbog ogradice. Kupis jedan komplet, carsav sa lastisem i samo ogradicu pa menjas.

U principu posteljina sa jorganom ti nije potrebna ako ti je u kuci/stanu toplo. Ja sam taj jorgan koristila, samo nekoliko puta

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 548
27.11.2013 23:20:41   
viking
E, super, i meni se baš sviđaju ove tvoje, ako kažeš da dobro izgledaju, naručiću ih user posted image

(odgovor članu marijana22)
Direktna veza do poruke: 549
27.11.2013 23:32:05   
pocahontas
mi smo jedno vreme koristili dve ogradice istovremeno jer se nocu vrtela i nabijala u one resetke od krevetica pa sam morala da opasem ceo krecetic, e posto imamo 2 ogradice, kad je zahladnelo nisu uspele isti dan da se osuse i morala je da spava bez ogradice, bilo joj je cudno dva dana i onda je navikla i vidim da joj ne smeta kad gurne glavu do resetki, tj. ne udari se, a to sam brinula pa smo zato koristili dve ogradice.
u subotu su mi stigla dva carsafa sa lastisem koje sam narucila iz ikee, javljam kako ce se pokazati...planirala sam da preko njih narucim i ogradicu za batu koji nam stize u maju, ali sad vidim ove sto je marijana uzela, baaas su lepe!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here