Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 27.11.2013 11:40:54
|
|
|
|
Lu
|
Divan Jutros su mi opet došli pomoći čistiti snijeg, svaka im čast ne bi mogla sama jer imam stvarno puno do ceste. Ja njima tako prenesem kolača kad napravim, odvezem doktoru ove koji nemaju auto, popričam s njima kad ih vidim i sve ok
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 30.11.2013 22:51:43
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Sve bolji! Tj sve smo bolji i bolji, sem jedne bakute koaj ima kera pa zavija do besvesti kad ga ostavi..ostali Super!
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.5.2014 22:43:49
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Bakuta je opet smislila nacin da zapocne kavgu..ovog puta sam je samo kulirala. "Govorim tiho i nosim psa sa sobom!"
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.5.2014 22:46:59
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, Anck...citala sam unazad postove, procitala sam tvoj problem sa komsijama sa busilicom...e, mislim da bi mm zaglavio zatvor, garant bi ih nasamarao. Kako ste na kraju to resili? Zivim u malom mestu, pa svi vode tudju politiku...ali, manje vise, nisu losi, jer ja sam na distanci sa vecinom
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.5.2014 23:37:04
|
|
|
|
Mariya
|
Ja tek sad vidim ovu temu Nisam sigurna koja bi bila adekvatna reč za moj komšiluk. Možda lud Preko puta nas živi komšija alkos, kojem je 2promila alkohola u krvi normalno stanje i vrlo često ima običaj da izlazi u svoje dvorište samo u gaćama. Onim običnim, belim,razvučenim gaćama i papučama. Levo od nas živi žena od 50ak godina koja je ostavila muža i decu i sa svima se posvađala zbog nekog klošara, bila sa tim klošarom nekoliko meseci i sad je sama u kući sa mačkom. Desno od nas je bračni par u kasnim 30im godinama, zatucani i primitivni,kao da su u 18.veku. Muž je ljubomoran i nigde ne pušta svoju ženu da ide sama nego je svuda vozi. Imaju 8godišnje dete koje i dalje ubeđuju da postoji deda mraz, zeka itd, kao i da decu donose rode a iza nas je naš komšija Ferika ženskaroš, kažu da je taj kre*nuo sve što ima dve noge
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.5.2014 23:51:45
|
|
|
|
Klarita
|
Mariya zovi producente, imas pricu, ce zaradis milionce Moji nisu bas za slikanje i kameru
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 10.5.2014 9:50:20
|
|
|
|
nata11
|
Mariya ju ju kakav zanimljiv komsiluk
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 10.5.2014 9:53:20
|
|
|
|
NadaR
|
Auuuu
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 10.5.2014 10:09:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Juče se Mare i ja spremamo da ručamo kad čujem neku galamu napolju, muški glas koji viče Zovite policiju! zbunjena izađem na terasu (misleći da se klinci zezaju) kad komšije se biju (jedan je klinac, možda 25 godina a drugi je lokalni kreten, bezbroj puta bio u zatvoru zbog krađe, prevara, kad je bio klinac je nožem ubo komšiju u stomak, posvađali se na basketu, ovaj dečko je jedva ostao živ, strašno). Jure se njih dvojica po ulici, ovaj kreten sa nekom šipkom, a ovaj klinac sa šrafcigerom u ruci, ubiše se. Sve zbog nekog auta, valjda su zajedno uvezli auto za prodaju a ovaj kreten je naravno klinca zavrnuo za pare. I klinac uzme metalnu šipku i razlupa ceo auto. I to je otprilike slika mog komšiluka, retki su normalni.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 10.5.2014 12:13:20
|
|
|
|
mali_mis
|
Relativno normalan. Imamo jednog komsiju, psihijatrijski slucaj. Vec 5 puta nas je poplavio. Dodje covek kuci pijan, odvrne vodu u kadu, i legne da spava Za prvi maj nas je poplavio. U 5 ujutru cujem kaplje voda ko blesava, kontam to kisa napolju, kad ono kisa u stanu.
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 10.5.2014 12:18:39
|
|
|
|
anci kv
|
srećom veliko mi dvorište pa su komšije na lepoj udaljenosti. Inače svi su ok,sem moje strine ali srećom dalje je pa je i ne viđam samo je čujem
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 10.5.2014 12:18:40
|
|
|
|
ivaMark
|
Ana-strasno... Mi nemamo komsiluk, prva kuca je 200m od nas tako da se i ne vidjam ni sa kim.
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 8.6.2014 11:18:52
|
|
|
|
Leptiric123
|
Strava....ali samo da ih gledas iz daleka. Pre neki dan su se dve mame tukle ispred zgrade....izbegavam da sedim tu sa njima kad iuadjemo jer su stvarno neki cudni ljudo (tu je parkic za decu) jedna jedina mama vodi racuna o deci a ostale,ogovaranje muza,svekrve i td...dok deca malo je reci divljaju,medjusobno se dzapaju i slicno....
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 8.6.2014 23:33:01
|
|
|
|
Verolina
|
Kod sveki gde smo ziveli komsiluk je Ne daj ti boze! Nas novi komsiluk je Ne daj ti boze, jer djavo vec dade
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 8.6.2014 23:34:19
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Moze se reci jako zanimljivog sadrzaja. Od pijanca do vidovite babe kojoj se iskljucivo prividja djavo
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.6.2014 11:12:47
|
|
|
|
Leptiric123
|
Verka ehehehehe gde si došla
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.6.2014 11:13:51
|
|
|
|
daca77
|
Da sam trazila, gori sigurno ne bih pronasla
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.6.2014 12:35:14
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Ana-strasno... Mi nemamo komsiluk, prva kuca je 200m od nas tako da se i ne vidjam ni sa kim. E to ja zovem dobar komsiluk a ne kod mene kada otvorim prozor gledam komsiji u kuhinju.
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.6.2014 12:46:15
|
|
|
|
branki*
|
nikog ne poznajem u ovom novom.sa ovima u zgradi sam na-dobar dan i to je to.niti mi smetaju,niti imam sta s njima.
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 9.6.2014 12:58:16
|
|
|
|
lanajelena
|
kod nas ti je ranc prokletih, koms.su oterale pola ljudi iz zgrade,jer se navodno u pola stanova rade neke kriminalne radnje ,jedna snima neke spotice i kaci ih na fb ili you tube (sto je najgore ima njih nekoliko koji to lajkuju),onda imamo bracni par sa decom koji se non stop tuku a da ih vidis ne bi pomislio da bi mrava zgazili,kosmiju koji je istetovirao devojkino ime posle raskida itd.
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.8.2014 9:04:19
|
|
|
|
cuba juba
|
Auuu lanajelena, sacuvaj Boze... Gde se svi okupise na jednom mestu. Nas komsiluk je bezvesze. Stambena zgrada, 100 stanova i sve penzioneri koji te mrko gledaju.
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.8.2014 11:12:27
|
|
|
|
Cecana
|
Mi skoro da i nismo imali komsiluk,kuca do nas prazna,rade u inostranstvu dolaze jednom u par godina,preko puta zelenilo,drvece.Uzivali smo sve dok se pored nas sa druge strane nije doselio dever sa sinom koji nam je nocna mora.A i oni su svi kompletno pacenici,iskomleksirani,pate od svega i svacega,da se dokazuju da su najbolji,naj pametniji,ma sve naj. Kad su bili na moru uzivali smo 10 dana.Cak je i moj muz, koji inace obozava svoga brata rekao da nam je lepse bilo dok se nisu doselili.
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.8.2014 11:24:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Sinoć i preksinoć žurke do 4, budili mi dete, prenela sam ga kasnije u drugu sobu gde se manje čulo lupanje i odvratna muzika. Ako bude opet večeras, zovem policiju.
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.8.2014 11:33:27
|
|
|
|
Ipokrisia
|
nama je sad mnogo bolje nego u prethodnom stanu.Zgrada je useljena relativno skoro i vidim da su sve parovi koji imaju dete ili ocekuju dete ili eventualno neki samci po garsonjerama.Generalno nije bilo do sada neke buke u vidu zurki i muzike, jedino smo imali problem sa komsijama iznad nas ,imaju devojcicu od 3 godine koja je 2 meseca kad smo se svi uselili svako bozje jutro plakala , tj urlala neprekidno od pola 7 ujutru pa do 8! Pretpostavljam da je zbog vrtica, ali sto je previse previse je.Jos je gore sto je njena soba iznas nase.Sada je malo bolja vec, a i cini mi se da su odustali od ideje vrtica nakon toliko scena. Ali uskoro stize i nase pa ima da udari kontru i soevti se za svo plakanje! Bilo nam je nezgodno u prethodnom stanu jer je bila garsonjera.Em je sa svih strana bila okruzena stanovima, em je garsonjera pa ne mozes da pobegnes u drugu sobu.
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 29.8.2014 11:34:44 >
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.8.2014 11:41:47
|
|
|
|
emicaa
|
Ovo dvoje iznad nas se stalno svadjaju i lupaju,u sred noći kod njih nešto lupa,ispod nas baba od skoro 90. Godina,do sad nas je sve proglasila ludim i napada svakodnevno,uvjek nadje nešto.Preko puta nas Marokanac neki,policija mu dolazi bar dva puta mjesečno.toliko o našem ulazi,a inače zgrada nam se nalazi u albanskoj četvrti....
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?