Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 20.9.2014 16:19:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ma papreno plaćamo svakimjesec ovim što održavaju zgradu,po pravilu trebali bi čistit bar svakih 10 dana,oni to rade jednom mjesečno a prozorčiće u stepeništu nisu još nikad obrisali,pisala sam već da je kao na divljem zapadu.
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 20.9.2014 17:43:29
|
|
|
|
mati
|
Nas komsiluk je uzasan, ali stvarno. Nikoga ni za sta nije briga a skoro godinu dana nismo imali svetlo u zgradi zato sto nece da daju po 100din mesecno. Strasno. A za ove ispod nas sto nam lupaju non stop da smirimo decu nemam reci. Inace se svadjaju i psuju ali tek od ponoci tad im i fix zvoni po celu noc...
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 20.9.2014 20:52:00
|
|
|
|
anita
|
Mi u ovoj zgradi zivimo skoro 6 godina. Komsiluk je OK. Ima i mladih ali vise ima starijih ljudi. Skoro svi su normalni ljudi. Ne druzimo se ni sakim posebno. Sa svima smo na dobar dan ili zdravo.
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.9.2014 13:54:21
|
|
|
|
dunja RR
|
Kod nas u zgradi krenula neka nova moda, pišu se na ulaznim vratima anonimne poruke: Juče je neko renovirao stan i isključio vodu, pa je na ulazu osvanula poruka: Zahvaljujem se komšiji koji renovira stan, što je isključio vodu, a prethodno nikog nije obavestio. Mašina mi je stala na pola pranja, ako se pokvarila ispostaviću vam račun. U potpisu Komšija Jutros: Moje noge se zahvaljuju komšiji koji isključuje lift U potpisu Komšinica Pre neki dan: Ukoliko primetite nepoznatu ženu koja se dere i baca predmete na ulicu, a znate ko je u pitanju, javite hitno policiji na broj (pa neki broj stoji ..) (niko se nije potpisao, ali su mi rekli da te poruke šalju jedna drugoj dve komšinice koje su na prvom, stan do stana, posvađale se oko kučića koje imaju obe imaju). I tako ...
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.9.2014 13:55:53
|
|
|
|
wivern
|
Dunja kod tebe je pozoriste u kuci tj u zgradi
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.9.2014 13:57:33
|
|
|
|
dunja RR
|
Wiv, skroz Dođe mi da izađem iz zgrade (i kada posla nemam vani) pa se odmah vratim, čisto da vidim šta ima novo
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.9.2014 14:00:45
|
|
|
|
emicaa
|
Haha Dunja tebi zanimljivo baš te briga
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.9.2014 14:03:37
|
|
|
|
mati
|
Jao Dunja bas ti zanimljivo... Bogami cu i ja tako , ali od vrata do vrata, ako nam opet iskljuce svetlo u zgradi(vec je stigla opomena)... Svi se prepucavaju i nece da plate po 100 din za svetlo...
< Poruku je uredio mati -- 29.9.2014 14:04:23 >
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.9.2014 19:31:20
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči baš me nasmeja još ako je ta sa prvog sprata Dragica, ovo je sledeći natpis
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 29.9.2014 20:19:42
|
|
|
|
branki*
|
i kvit dogovoreTo,javljam za dragicu ako je spazim gdegod
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 21.11.2014 10:52:27
|
|
|
|
cockic
|
ja imam problem sa komsinicom ispod mene koja se zali da moja deca lupaju 24h dnevno,sto je nemoguce jer su po ceo dan u vrticu do 16:30h i cak u 18h su dolazili cele ove nedelje sem juce u pola pet.i sinoc je vec u 18:30h bila na vratima da preti kako ce zvati komunalnu policiju i kako ce organizovati skup stanara zbog moje dece koja lupaju njoj se luster trese.kakva zene,a ima dete malo mladje od moje cere.a dok je ona krestala godinu dana se svadjala sa muzem dok covek nije pobegao od nje,razveli se i sad nasla mene.a tad nije birala vreme krestanja da li 23h uvece ili 15h popodne kad krene da se dere,sve njihove svadje smo svi slusali i nikad joj se nisam zalila da pravi buku po zgradi. samo je cekam na vrata jer moji danas nisu u vrticu,ima da je oduvam.do 14h i od 17h nek drzi cepice u usima.
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 21.11.2014 13:31:11
|
|
|
|
nata11
|
Ma neka zove ko je sisa, kakva zenaa
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 24.11.2014 20:25:01
|
|
|
|
soni
|
Mi imamo muke ....Doselila se iznad naseg stana porodica iz Indije...Tandrljaju drvenim papucama, klompama po ceo dan...Imaju klinca koji je tek prohodao, vristi , udara baca, trci...Oni se smeju kao na droama po ceo dan , sve se cuje toliko su grlati kao da su mi u stanu....Navijaju sat svakih sat vremena da zvoni u toku noci a ne cuju ga pa dok nas ne izbudi oni ga ne gase ...Sto li se bude tako cesto, mozda ddete proveravaju?? I imaju neke cudne zujalice, aparate po mozgu idu Muz mi je nabavio cepice pa ih stavljam ujutro da bar malo odspavam.... Muke
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 26.1.2015 17:21:49
|
|
|
|
Figaro88
|
Iznad nas su se doselile nove komsije,muz i zena i troje dece.Pustaju muziku u sedam ujutru,u jedanaest,dvanaest nocu,deru se nenormalno,a policija nista,nece da diraju kolegu.I to ne divljaju stariji nego te devojcice,a nisu male,sve imaju preko bar deset godina,ne mogu da spavam od njih.Andrea sad zna da ne sme da lupa i da se dere da ne bi uznemiravala druge dok odmaraju...
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 8.3.2015 17:59:43
|
|
|
|
veselicaa
|
Cudan
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 10.3.2015 18:49:56
|
|
|
|
Plavusa34
|
auuuu moje komsilje,ja stvarno neznam gde god ja zivele moje komsije su da ne kazem nista .Mislim da nigde nemoze covek da zivi tako da ili ti nekog ne podnosis ili tebe neko ne podnosi
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 15:16:48
|
|
|
|
choopa choops
|
50 nijansi susjeda!
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 16:26:42
|
|
|
|
isidora88
|
Ahahaha Mi imamo komsijenkiji ne znaju da pored zgrade postoje kontejneri pa bacaju smece kroz terasu, komsinica iznad kad zaliva cvece imam utisam da je poceo potop jer mi voda maltene zavrsi u sobi, jos neki iznad nas ocigledno vole golubove jer ih svakodnevno hrane prosipajuci milijarde mrvica hleba koje naravno vecim delom zavrse kod mene na terasi. A komsija ispod matori covek zreo za psihijatriju, ni 10 najboljih psihijatara ne bi moglo pronaci sve dijagnoze koje ima, redovno lupa o radijator, urla po stanu ako moja deca setaju, zgrada kao u horor filmovima... i tako
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 16:37:48
|
|
|
|
Divnica
|
MOj komsiluk ... mnogo starih zena uglavnom udovice,tracare kao i sve stare zene, vole da znaju gde ides sta radis sta kuvas, da pametuju o deci itd ali ja kad sam raspolozena i popricam ali retko hahah obicno dobar dan i prodjem a ima i neke mamice sa decicom i sa njima se deca igraju i tu naravno price o deci sta kako gde itd
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 17:41:58
|
|
|
|
Khaleesi
|
Nase komsije nisu bucne ok su. Samo sto smo svu prezauzeti, jedva se sa dve zene druzim...
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 17:43:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uzasan komsiluk! U celoj zgradi ima dvoje normalnih koji zive normalno svoj zivot ovo ostalo... 5 baba koje samo prave probleme okolo. Sa dve sam se pokacila , haos je bio ali sam ih stavila na njihovo mesto i od tada se zive ne cuju. Uglavnom sad je ok ali moras prvo da pokazes zube da bi te postovali.. strasno!
|
|
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 19:48:40
|
|
|
|
nata11
|
Mi se naredne godine boze zdravlja selimo u ulicu u kojoj su sve penzioneri. Tisina, za ceo dan prodju 3 auto, milina.
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 19:56:10
|
|
|
|
isidora88
|
Nato ako su penzioneri kao kod nas u zgradi neces se usreciti Kod nas su pretezno svi stariji u zgradi, stalno gledaju ko sta radi, ko kome dolazi, i gundjaju ako usisavas duze od 5 min,ako pustas vodu nocu u kupatilu i tako
|
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 20:10:58
|
|
|
|
nata11
|
Za sada su fini pu pu da ne cuje zlo
|
RE: Kakav vam je komšiluk? 11.10.2016 20:53:57
|
|
|
|
Animsaj9
|
Imam pomalo lud komsiluk , pisala sam vec negde u temi nekoj ...obavljaju malu nuzdu da ih svi vidimo ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?