|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
19.8.2014 14:36:41   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: pipi_coco

Ja sam znala samo jednog Dimitrija i zvali su ga Mitar, A mene Mitar podsjeca na Mitra Mirica pa mi se nesviđa, ali poštujem svaciji izbor u svakom slucaju.

I nama je jedno od favorita Damjan, medjutim nesto ne mogu da zmaislim svoje dete da se tako zove, ne znam kako bih mu tepala user posted image

(odgovor članu pipi_coco)
Direktna veza do poruke: 801
19.8.2014 22:10:31   
Rosita
Hehe, jeste nezgodno za nadimak :). Mi ih za kucnu upotrebu imamo vise, neki su smesni :), u javnosti ga zovemo imenom ili Daki, sto nije bog zna lepo, mozda, ali njemu pristaje nekako.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 802
19.8.2014 23:35:47   
bubulence
meni je i Mitar jako lepo ime, podseti me na jednig brata koga inace bas volim...
a nemam nista protiv toga da se detetu da i nadimak ali ne volim kada predivno ime upropaste nekim bzvz i prostim nadimkom.
mislim, prva ja svoju Emiliju cesto zovem Ema

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 803
19.8.2014 23:52:12   
superm
Ni meni se ime Mitar ne svidja!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 804
20.8.2014 6:24:55   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Ma da, naravno ne bi dali grcko u originalu to je glupo user posted image zato mi se Kosta najvise i svidja od njihovog Kostas, fino je, kratko ,jasno, univerzalno i lako za izgovor u svim zemljama user posted image

Ja imam Kostuuser posted image
Malo me ljudi cudno gledaju u fazonu pa to je staro ime a tako mala beba. Meni se svidja. Kada bude ozbiljan covek imace i ozbiljno ime. A najbitnije nema nadimka, mi ga po nekada zovemo Kole ali jako retko.
Tata mi se zove Mitar tako da mi je cudno kada cujem da se beba zove Mitaruser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 805
20.8.2014 14:16:59   
Rosita
Po meni, jedno je objektivno gledanje na ime i nadimak, a nesto drugacije kada se uzme u obzir osoba koja ih nosi. Tako objektivno za ime Damjan i nema lepog nadimka, ali ovom mom bas pristaje nadimak Daki, nekako ide uz njega.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 806
20.8.2014 14:25:36   
Ipokrisia
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Ma da, naravno ne bi dali grcko u originalu to je glupo user posted image zato mi se Kosta najvise i svidja od njihovog Kostas, fino je, kratko ,jasno, univerzalno i lako za izgovor u svim zemljama user posted image

Ja imam Kostuuser posted image
Malo me ljudi cudno gledaju u fazonu pa to je staro ime a tako mala beba. Meni se svidja. Kada bude ozbiljan covek imace i ozbiljno ime. A najbitnije nema nadimka, mi ga po nekada zovemo Kole ali jako retko.
Tata mi se zove Mitar tako da mi je cudno kada cujem da se beba zove Mitaruser posted image

Meni samo imena poput Nestor, Todor, Teofil i slicna deluju malo monaski i mozda onako za starce, ali Kosta uopste, bas je cool user posted image jaaao Kostica mali!!!user posted image mm mislim da malo posustaje, juce mi je rekao da ja odaberem koje god ime za decaka ,a to se odmah zna koje ce biti user posted image

< Poruku je uredio Ipokrisia -- 20.8.2014 14:27:16 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 807
20.8.2014 18:46:46   
Ipokrisia
A ime Vuk?user posted image

Direktna veza do poruke: 808
20.8.2014 19:28:40   
superm
Konstantin

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 809
20.8.2014 20:17:13   
Rosita
Lepo je Vuk, a Konstantin jos lepse.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 810
20.8.2014 20:28:35   
Ipokrisia
Konstantin ne mogu da uzmem u obzir jer mi je tata Konstantin , znate da vodim bitku sa muzem i oko Koste user posted image nervira me sto je Vuk verovaatno cesto ime

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 811
20.8.2014 20:30:05   
Ipokrisia
ajoj Rosita sto imas presladak avatar pojela bih ga!! user posted image

Direktna veza do poruke: 812
20.8.2014 20:40:26   
bubulence
meni je Vuk mnogo lepo ime!

Direktna veza do poruke: 813
20.8.2014 20:57:05   
Dada81
Moj muz hteo Kosta,ja malo vise MArko. Bila sam i ja za to da mu ispunim zelju,jer mi se oba svidjaju,ali se nakraju i on odlucio za Marko.
Znam da je cesto,koje sada nije i uvek kazem to je samo MOJ Marko jedan jediniuser posted image
Tako da mi nije bitno koliko je neko ime cesto,npr. Mi eto imamo Davida i Marka.I meni se svidja ,kada bi imali i devojcicu,Anastasija,Marija..(ali svekrva Maki user posted image ) a,ne volim ni ja nadimke,ni z azenska ni muska imena,ali neko se tacno srodi s njima i pristaje mu.

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 814
20.8.2014 22:00:00   
Rosita

ajoj Rosita sto imas presladak avatar pojela bih ga!! user posted image

Hehe, to ja predem oko mog klupceta :). A ti imas intrigantan nick ;)
Ovo je za temu sta mislite o osobi s obzirom na nick i avatar, hehe :)
Marko mi je slatko. Ma mnoga su slatka. Mislim da nije lose voditi racuna o kombinaciji ime i prezime, nekad mi bas zvuce cudno, npr. prezime je skroz old fashion a ime avangardnouser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

Direktna veza do poruke: 815
20.8.2014 22:40:56   
dijana1*

Imamo isti ukususer posted image
Stariji sin mi se zove Vuk a mladji Kostauser posted image

Direktna veza do poruke: 816
21.8.2014 9:04:49   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Imamo isti ukususer posted image
Stariji sin mi se zove Vuk a mladji Kostauser posted image

Stvaarno ? :) Meni bas muz rekao ako bude sad sin eto da bude Vuk a ako drugi bude opet, onda nek bude Kosta, znaci bilo bi isto kao kod tebe, stariji Vuk mladji Kosta user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 817
21.8.2014 9:20:49   
big mum
Meni je Konstantin ljepše od Vuk.

I nikad ne bih dala ime po nekome,a pogotovo po nekom pokojnomuser posted image
Smatram da svako treba da nosi svoje ime a ne da opravda nečije.Prevelik je to teret za dijete a kasnije mladu osobu.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 818
21.8.2014 9:57:15   
jabudic
Ja sam prepustila mužu da da ime Nemanji, to mu je bilo mnogo bitno, omiljeno ime iz djetinjstva. Meni je isto bilo OK, i to nisam dovodila u pitanje. Da je rekao Lonac, a toliko ga želio i na to bih pristala. Sa Jakovom je došlo mojih pet minuta. On je predlagao Stefan, a meni nije padalo na pamet da radjam sve Nemanjiće. Jakov mi je bilo savršeno, tako me obuzimala sreća kad pomislim da će mi se sin tako zvati. Tim više što nisam poznavala ni jednog Jakova. I bi odlučeno kako žena kaže user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 819
21.8.2014 10:05:17   
milicicak
Da je T bila decak zvala bi se Milos Vuk :)
a mm je jedno vreme pricao svima da ce se beba zvati Oktavijan Avgust ako bude decak :)

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 820
23.8.2014 18:14:35   
glukica
Mm i ja smo se dogovorili i slozili ako bude decak da bude Lazar user posted image bas mi je lepo mnogo to ime..

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 821
23.8.2014 21:51:26   
dijana1*
Ipokrisia stvarnouser posted image
Muz je dao starijem ime Vuk a ja mladjem Kosta..
Jabudic, Jakov je lepo imeuser posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 822
23.8.2014 22:15:38   
Rosita
Jakov je prelepo! Volela bih da u buducnosti imam Jakova.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 823
24.8.2014 19:16:46   
ivaMark
Mm ne odustaje: Luka, Luka Lukaaaaaaaa....aaaaaaaaa user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 824
24.8.2014 19:49:21   
wivern
Pa lepo je Luka sto se neckas user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here