Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 10:49:57
|
|
|
|
branki*
|
sto se iznervirah,uf zovem jutros onog mog dr u bolnicu vezano za pregled,a on mi daje da dodjem privatno kod njega,reko vazi.necu ni ici,za sta pa da mu placam.onda posle nekog vremena zove mm sa posla i kaze-samo se ti zezaj,evo kolega prica zena mu izgubila bebu u 5.mesecu.ja se tu unervozim i pravac u dom zdravlja sa sve bozom.kad tamo,molim te,dr ne radi,jer je stigao novi UZ aparat,pa da ga prouci.da se dodje u sredu.jbm ti ja ovo.ne da mi se da odem na pregled,pa to ti je. zdravo svima,nisam se ni javila ali,bas me iznervirase.sad pa ne mogu da docekam sredu,valjda je sve u redu sa bebicom.
< Poruku je uredio branki -- 18.8.2014 10:51:17 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 10:55:22
|
|
|
|
wivern
|
Branki, sve za pare. Tako je meni prethodna dr, kod koje sam isla i privatno i drzavno, zakazivala uz na svakih nedelju dana do dve. I na kraju kad mi je rekla da ce mi vto biti mucak ja je promenim. Po***** sam tada nacisto. Ti se opusti, desavaju se pobacaji ali nema potrebe da o tome razmisljas. Zanimaj se sa Bozom i ne razmisljaj o tome sta sve moze da se desi.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 10:59:57
|
|
|
|
branki*
|
pa,stvarno!sa bozom sam kod njega isla privatno svaki put na mesec dana ili krace,dobio novac i posle carskog,plus kafe,pica i cokolade non stop.i sad ne moze da me ubaci preko veze u bolnicu(mislim to po pravilu i ne moze,ali sta je njemu da me pregleda tamo,nista),nego mi zakazuje opet privatno!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 11:04:02
|
|
|
|
wivern
|
Aha, to je onaj rad "pa dodjite tu i tu, sve cemo zavrsiti, nista ne brinite" a iz ociju jack pot aparat na kome se ocrtava 5 000 din.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 11:07:42
|
|
|
|
branki*
|
bas to.ajde bar da ima 4 d aparat ili da taj pregled bude detaljan,nego me i tu isto ko i u domu zdravlja i u bolnici,samo mrse sebi u bradu i onda posle 2 minuta kazu-sve je kako treba,u najboljem slucaju dobijem slicicu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 11:25:31
|
|
|
|
wivern
|
Skupe neke slicice majku mu . Ma sve znam i povraca mi se od toga, ali kad ne mozes drugacije na zalost. Retko ko ce te ljudski odraditi ako ne odes i privatno kod njega. Naravno da ima i postenih dr samo su oni jako retki i ugrozeni od ovih prvih.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 11:49:45
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Cao drugarice evo ja da se "pohvalim" prvim bljuckanjem jutros da izvinite na izrazu ja sma mislila da ce me mucnina proci od 4. meseca, kad ono jutros nikad gora mucnina!!koja se zavrsila bljucem na kraju ne znam sta mi bi! beban se javlja smao izgleda auuuh valjda ce proci uskoro...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 11:59:36
|
|
|
|
bubulence
|
ipokrisia nema te... branki neki dr su stvarno bezobrazni. mada eto. moj dr mi je prosli put rekao,da mu ne dolazim privatno na euz, kaze sve sto ga je zanimalo je video u dz... bas sam se iznenadila. wiv kako si? jesu prosli stomacni problemi?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 12:03:44
|
|
|
|
mika79
|
Ipokrisia još malo pa će mučnine proći, ulaskom u II tromesečje prestaju, tako kažu trudnice ja ih nisam imala. A posle toga nastupa najlepši period u trudnoći. Branki nemoj se opterećivati šta se kome desilo, ničija situacija nije ista. Brzo će doći sreda pa ćeš odahnuti. Vonavoj drago mi je da ste se lepo odmorili i našetali, meni se baš ide negde . Wiv za sada nema ništa, čekam sredu da idem na ctg.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 12:55:07
|
|
|
|
glukica
|
Cao evo ja ucim od jutros, malo pauza pa da vam mahnem.. Lelaigor aplikacija se zove what to expect cmook za sve
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 13:22:46
|
|
|
|
wivern
|
Bubulence prosli hvala bogu. Ja sam u stvari super prosla a mm sam toliko zarazila da je imao i temperaturu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 13:28:04
|
|
|
|
Ana13
|
Dobar dan,zenskaci.Ja budna od 8h.Ceo dan nisam stala,ne znam sta mi je.Inace nisam ovako vredna Oprala sam prozore,a dok nisam bila trudna,placala sam zenu za to I jos bih nesto ribala,nego sam isprljala svih 100 magicnih krpa koje imam. Oribala sam kuhinju detaljno i kupatilo,zavese su u masini...Nesto sam puna energije.Kao sto rekoh,ne znam sta mi je.Ovo ne lici na mene Kod nas fino vreme.Suncano,ali nije vrucina. Mozda izadjem malo da prosetam posle rucka,posto vise nemam cistih krpa Imam gorusicu ceo dan.Juce sam pila koka kolu.Inace je ne pijem cesto,ali mi se juce bas pila.Popila sam jednu casu,ali je to bilo sasvim dovoljno da me i juce i danas razbija gorusica.Pijete li neke lekove za gorusicu? Bas je neprijatno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 13:58:40
|
|
|
|
bubulence
|
Ana probaj da grickas bademe, ako ne pomaze mozes da sisas rupurut. wiv pa neka ga, on nije trudan, nece mu nista faliti :D
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 14:15:59
|
|
|
|
branki*
|
ana,ne znam sta bi moglo,nisam nikad imala gorusicu. inace sam katastrofa,citala po rr o spontanim pobacajima,lezim i ne mrdam i samo osluskujem da li ce da se mrdne bebica,ne znam sta me je spopalo moram da se trgnem.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 14:31:29
|
|
|
|
Ana13
|
Branki,nemoj bez veze da se stresiras.To sigurno nece prijati bebi.Jel imas neke bolove,neki problem ili si se samo uplasila zbog toga sto si citala? Stres moze samo da ti naudi.Misli na nesto lepo dok se ne smiris,opusti se i mazi stomacic
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 14:37:37
|
|
|
|
branki*
|
anci,nemam nikakav problem poseban,nego sam se iznervirala jutros ,danima mi se ne da da odem na taj pregled,jos mi mm rekao za zenu njegovog kolege i sva sam u tome sad.kao da mi je stomak malo napet u donjem delu,blago,ovako mi nista ne fali. je li vas bas uopste ne boli stomak,nista ne osecate?ne znam da li umisljam vise
< Poruku je uredio branki -- 18.8.2014 14:38:11 >
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 14:42:44
|
|
|
|
Ana13
|
Mene cesto boli stomak.Rasteze se,a i nekad mi se beba sklupca u jedan cosak i toliko mi rastegne kozu da mi se place i tu gde je ona je tvrdo (guza ili glava),a ostatak stomaka mekan. Sve je to ok i dr mi je rekla da se ne brinem.Mora malo da bolucka A ni ja nisam jedno vreme mogla da nahvatam dr za pregled.Prvo je uzela stari odmor,sad je na novom.Nekoliko puta sam poljubila vrata.Desava se,nemoj da se brines.Nadji neku zanimaciju i ne misli lose.Samo pozitivno
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 14:45:39
|
|
|
|
branki*
|
ma,da...u sredu cu,nadam se,konacno da to obavim i da vidim bebicu.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 14:48:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Anči ću ti odgovorim ovde za oblačenje. Elem, kod nas u kući i kad je napolju +32 uopšte ne treba klima. A čim malo zahladni, u kući je mnogo hladnije. Pa ja leti otvaram da mi uđe vrućina u kuću inače moram da sedim u čarapama. Psovala sam već negde arhitektu - u kući nema sunca nikad. Zato je leti u kuhinji extremno vruće jer jedan zid stalno greje sunce. Dodaš na to šporet ili rernu i voila! Reeeeeeeeeeeeeetko kad se leti pokrivam noću ćebetom. 12 meseci u godini se pokrivamo jorganom. Pa ti vidi. Wiki je bila kod mene jednom, nek ti kaže kako je ovde zanimljivo zimi Što se tiče stomaka, ja bre i sad osetim ponekad kad se rasteže, a to da li mi je stomak tvrd ili ne se apsolutno ne opterećujem
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 15:15:12
|
|
|
|
Trcosava
|
Branki, što se tiče bolova u stomaku - mene zna da zaboli. A ako si pod nekim stresom... Mene je dva dana (koliko nisam pričala sa mm) baš boleo. Evo kako smo se pomirili i kako sam ja mirnija - ni stomak ne boli.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 15:20:28
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence Ana probaj da grickas bademe, ako ne pomaze mozes da sisas rupurut. wiv pa neka ga, on nije trudan, nece mu nista faliti :D Bubulence pa fali meni zeno, nemam kome da zanovetam i izvoljevam. Razbolela sam svoju desnu ruku Anci ja sam imala uzasne gorusice u pocetku i ama bas nista mi nije pomagalo ni badem, ni jabuka.. Jedino sto mi je iole prijalo su salatice, i sto cesce po par zalogaja jesti, nikako klasicne obroke nego po ceo dan nesto zvackas. Branki i mene stomak cesto zateze i kao da je napet ali kad ga pogledam koliki je uopste me taj bol ne plasi . Jutros si se potresla pa ti je zbog toga..samo polako Trca vam zivi u bajci o sneznoj kraljici, bila sam zimus i videla tu lepotu. Sva sreca ja sam bila turista A to vam izgleda ovako
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 15:23:17
|
|
|
|
Trcosava
|
Beži tamo, zlo mi kad na slici vidim Kod nas još danas i sutra kao lepo i onda oooooooooooopet kiša.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 16:01:06
|
|
|
|
bubulence
|
meni ovo na slici izgleda eeeeextra, obozavam zimu, sneg. sto se mene tice leti mi uopste ne treba... wiv hihihih a to tebi fali, da mucis muza, izmisljas, razmazis se , nije tebi sto je on bolestan nego sto ti sada ne mozes da vladas kako si navikla. branki draga, bez citanja!!!! stomak mora pomalo da boli
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 16:01:40
|
|
|
|
wivern
|
Ozbiljno , mnogo je lepo i priroda je diiivna. Ali je za moj ukus previse hladno :)
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat] 18.8.2014 16:06:26
|
|
|
|
Trcosava
|
Peškirče i meni izgledalo extra prvi dan, dok se nisam latila lopate
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moćna fotka: kako se pomeraju kosti leđa t...Ova neverovatna fotografija žene koja se porađa dokazuje koliko je ljudsko telo neverovatno. Pogledajte kako izgleda ana...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?