Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 16.8.2014 23:47:21
|
|
|
|
17 joka
|
e tih divnih postera nema odavno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 16.8.2014 23:48:16
|
|
|
|
soni
|
joko , srecem te na rr cesto al ne znam sta je problem
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 16.8.2014 23:58:39
|
|
|
|
17 joka
|
Soni, muski sterilitet u pogresnoj zemlji nazalost imali smo dveVTO u pragu nazalost obe neuspele, da nekazem koliko novca , koliko bola i emocija pukli smoi finansiski, na godinu i tri meseca ostali bez jednog primanja imamo kredit povelik i dug od 1100e znaci nema sanse za neku godinu dok nestanemo na noge i skupimo novac da idemo sve izpocetka
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:01:41
|
|
|
|
soni
|
i sta da kazem ...veruj i ne odustaj...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:06:31
|
|
|
|
17 joka
|
ako mi verujes neznam odkud nam snaga i zelja vise MM je dosta stariji sutra tj. danas nam je godisnjica 7 god, a ja se osecam tako bedno, nesposobno da budem majka,zenaa on mnogo mnogo toga zasluzuje samo zato se borim
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:09:01
|
|
|
|
superm
|
Joko, ti si hrabra i jaka žena, svaka čast!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:16:41
|
|
|
|
17 joka
|
Superm, hvala draga, ali veruj mi nisam ni delic onoga sto sam bila,pa sam resila opet da se vratim u prvobitno psihofizicko stanje i da sledeci put kad god bude uspe bar smo sad nasli uzroke koje sledeci put biti pokriveni, sve smo resili pa ako je suđenoo bice ako nije ....
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:36:08
|
|
|
|
superm
|
Biće, ako jako veruješ, desiće se.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:52:02
|
|
|
|
Azra_
|
Svaki gubitak obeleži čoveka i malo ga ˝gricne˝, od toga ne možemo pobeći. Kada se toga nataloži, bude gadno. Joko, jeste li razmišljali o usvajanju? Naravno, radite na tome da dobijete dete, verujem da bi vam prijalo i da biste bili srećni. Naravno, u zavisnosti od vašeg stava po pitanju usvajanja.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 1:00:22
|
|
|
|
17 joka
|
Azra nemamo mi uslove i sve ono sto je potrebno sto oni zahtevaju za usvajanje a mi bi rado a i mnogo toga zavisi. do sad bi bar troje usvojili
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 2:18:03
|
|
|
|
Azra_
|
...bem ti državu! Sigurno ispunjavaju uslove sve one ustanove gde su ta deca smeštena. Uf! Da ne idemo u off. Drži se Joko... Volite se i čuvajte jedno drugo i neka vam je srećna godišnjica! P.S. naši kumovi su dete dobili nakon 12 godina borbe! Imali su razne dane, puno suza, puno nade, tuge...sve je prošlo...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:04:58
|
|
|
|
Linaaaa
|
Ja samo da javim od moje jos uvek ni traga ni glasa razmisljam da uradim test ponovo a sutra naravno betu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:33:58
|
|
|
|
Meisje
|
Joko bas se ne da.. Ja se nsdam ipak nekom preokretu linaa navijam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:38:16
|
|
|
|
plačljiva
|
Soni,Meisje i ja opet stara družina na istoj temi Pozdrav veliki
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:41:58
|
|
|
|
Meisje
|
Ooo gde si trudnjaco Ja samo pruzam moralnu podrsku, nisam jos u drugom krugu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:42:32
|
|
|
|
17 joka
|
Mei, ono sto znam je da sam na neko vreme prestala da se nadam cisto da ne bih pukla nacisto. a vidim ja ovde ce opet biti zurke stare druzine meni jako jako nedostaje Verka
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:48:23
|
|
|
|
plačljiva
|
EEE Meisje,polako guram drugu polovinu trudnoće.Sve ok.Jedva čekam Novu godinu,biće mi najlepša do sada
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 11:22:49
|
|
|
|
Meisje
|
Joko normalno je da imas padove. Samo daj sebi malo vremena pa kad okolnosti dozvole kreni u napad! Placljiva tebi znaci Deda Mraz donosi bebu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 11:23:39
|
|
|
|
World
|
Navijam zene.. nisam ni ja u trecem krugu, samo da vas malo podrzim...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 12:00:11
|
|
|
|
Linaaaa
|
Koja od vas iskusnih bi htela da mi napravi tiker? Ne znam sama
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 12:09:14
|
|
|
|
17 joka
|
posalji u PP napravicu ti ja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 13:59:29
|
|
|
|
Meisje
|
Haha World kod tebe se samo okrece Linaa niko se naucen nije rodio.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 17:13:56
|
|
|
|
Anoniman
|
E da da i meni Verka nedostaje Verka
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 18:36:41
|
|
|
|
17 joka
|
Lina, imas PP
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 20:24:17
|
|
|
|
Linaaaa
|
Hvala Joka za tiker predobar je!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.