Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 8:26:09
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: doktorkakristal RR SERPI zeno svaka cast Doco ajde pa uskoro da se pridruzis
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 11:59:30
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjalice, upoznacemo se jednom videces Elmer, srecno i uspesno, budite vredni
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 12:15:43
|
|
|
|
mara1981
|
Joko, cekamo vesti! Unina mama, mi smo negde na istom datumu. ja ne ocekujem 31.08. to je jos 2 dana i vec me hvata trema. Danas bi trebalo da mi je 26.dan ciklusa a znala je da dodje vec i 25. ili 26.dan. Za sada se nista ne desava, sem grudi koje su vec par dana uvecane kao nikada do sad. Ja stalno analiziram da li je poceo da me boli stomak, da li ce vestica stici itd. toliko da vise nisam normalna. Cekamo jos ova 2 dana pa cemo videti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 12:22:07
|
|
|
|
elmer
|
i ja sam tako skackala od nervoze al obzirom da smo svi prehlađeni i pod terapijom dragomi je sto nije bilo , nebi da opet prolazim kroz missed sbog virusa, necu da mislim na to sledeci put nek bude sve ok pa kad bude, predhodna dva puta bilo iz prve pa se lose zavrsilo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 12:24:51
|
|
|
|
17 joka
|
Maro da se radujemo ja nikako da se nakanim da zovem da vidim kad radi dr. nemam ja nikakvih simptoma da bi se reklo da je ikakva mogucnost za moje cudo grudi me boluckaju, tem 37, malo vise sam gladna i ima bubuljica ali to su svi moji PMS simptomi sem sto nema da me boli stomak i krsta
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 13:59:01
|
|
|
|
pipi_coco
|
Joko cuda se desavaju kad se najmanje nadamo, nikad ne reci nikad Elmer neka je sa srecom ovaj put da sve bude ok Mara i UM ajde da nas obradujete Serpi ti si zmaj zena
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 14:39:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Maro ja dan posle tebe 1.9 ocekujem Mi smo bili i danas vredni pa cemo videti. Mene malo zabole krsta, grudi me ne bole ni malo.... Tako d aja ipak mislim da ce kod mene stici.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 29.8.2014 20:52:52
|
|
|
|
17 joka
|
UM, ja jako navijam da budu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 30.8.2014 17:21:02
|
|
|
|
17 joka
|
konacno stigla znala sam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 31.8.2014 12:31:19
|
|
|
|
Linaaaa
|
Cao crtice, navijam jako da ugledate svoje ja sada odoh na prvi ultra zvuk danas sam 6.3 nedelje .
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 31.8.2014 13:31:19
|
|
|
|
17 joka
|
Lina srecno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 31.8.2014 15:18:36
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Lina,srecno Prebaci se u temu trudnica pa da se i tamo druzimo. Ostalim cekalicama zelim da nam se sto pre pridruze
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 1.9.2014 7:29:35
|
|
|
|
serpica
|
Dobro jutro crtice,ja samo da proverim ima li je UM?
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 1.9.2014 8:46:28
|
|
|
|
pipi_coco
|
UM nam se ne javlja,a mi ovde cekamo ccccc Ajde RR-ovi tj moderatori otvarajte temu crtice septembar, da ovim divnim ženama poželimo mnogo crtica i uspješan mjesec
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 1.9.2014 8:48:34
|
|
|
|
serpica
|
Pipi modovi spavaju dok mi zaludne setamo po forumima ja cekam 5 septembar da vam javim sta sam napravila
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 1.9.2014 8:56:13
|
|
|
|
Štetica
|
A ja svratih da vas povucem u trudnicke teme. UM? Serpi nesumljam ja u tebe,tako si iz zezanja i Tomu napravila,pa znam da ces za koji dan da nas sve lepo obradujes.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 1.9.2014 8:57:52
|
|
|
|
bubulence
|
UM je otisla u banju, valjda ce nam nekako dojaviti da li ima nekih novosti :D
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 1.9.2014 9:01:24
|
|
|
|
pipi_coco
|
Spavaju, spavaju Serpice navijam za tebe
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 1.9.2014 9:26:22
|
|
|
|
branki*
|
crtice drage,imamo novu temu KLIK
< Poruku je uredio Modessty RR -- 1.9.2014 9:29:29 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJIDr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?