Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 16.8.2014 23:47:21
|
|
|
|
17 joka
|
e tih divnih postera nema odavno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 16.8.2014 23:48:16
|
|
|
|
soni
|
joko , srecem te na rr cesto al ne znam sta je problem
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 16.8.2014 23:58:39
|
|
|
|
17 joka
|
Soni, muski sterilitet u pogresnoj zemlji nazalost imali smo dveVTO u pragu nazalost obe neuspele, da nekazem koliko novca , koliko bola i emocija pukli smoi finansiski, na godinu i tri meseca ostali bez jednog primanja imamo kredit povelik i dug od 1100e znaci nema sanse za neku godinu dok nestanemo na noge i skupimo novac da idemo sve izpocetka
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:01:41
|
|
|
|
soni
|
i sta da kazem ...veruj i ne odustaj...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:06:31
|
|
|
|
17 joka
|
ako mi verujes neznam odkud nam snaga i zelja vise MM je dosta stariji sutra tj. danas nam je godisnjica 7 god, a ja se osecam tako bedno, nesposobno da budem majka,zenaa on mnogo mnogo toga zasluzuje samo zato se borim
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:09:01
|
|
|
|
superm
|
Joko, ti si hrabra i jaka žena, svaka čast!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:16:41
|
|
|
|
17 joka
|
Superm, hvala draga, ali veruj mi nisam ni delic onoga sto sam bila,pa sam resila opet da se vratim u prvobitno psihofizicko stanje i da sledeci put kad god bude uspe bar smo sad nasli uzroke koje sledeci put biti pokriveni, sve smo resili pa ako je suđenoo bice ako nije ....
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:36:08
|
|
|
|
superm
|
Biće, ako jako veruješ, desiće se.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 0:52:02
|
|
|
|
Azra_
|
Svaki gubitak obeleži čoveka i malo ga ˝gricne˝, od toga ne možemo pobeći. Kada se toga nataloži, bude gadno. Joko, jeste li razmišljali o usvajanju? Naravno, radite na tome da dobijete dete, verujem da bi vam prijalo i da biste bili srećni. Naravno, u zavisnosti od vašeg stava po pitanju usvajanja.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 1:00:22
|
|
|
|
17 joka
|
Azra nemamo mi uslove i sve ono sto je potrebno sto oni zahtevaju za usvajanje a mi bi rado a i mnogo toga zavisi. do sad bi bar troje usvojili
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 2:18:03
|
|
|
|
Azra_
|
...bem ti državu! Sigurno ispunjavaju uslove sve one ustanove gde su ta deca smeštena. Uf! Da ne idemo u off. Drži se Joko... Volite se i čuvajte jedno drugo i neka vam je srećna godišnjica! P.S. naši kumovi su dete dobili nakon 12 godina borbe! Imali su razne dane, puno suza, puno nade, tuge...sve je prošlo...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:04:58
|
|
|
|
Linaaaa
|
Ja samo da javim od moje jos uvek ni traga ni glasa razmisljam da uradim test ponovo a sutra naravno betu
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:33:58
|
|
|
|
Meisje
|
Joko bas se ne da.. Ja se nsdam ipak nekom preokretu linaa navijam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:38:16
|
|
|
|
plačljiva
|
Soni,Meisje i ja opet stara družina na istoj temi Pozdrav veliki
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:41:58
|
|
|
|
Meisje
|
Ooo gde si trudnjaco Ja samo pruzam moralnu podrsku, nisam jos u drugom krugu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:42:32
|
|
|
|
17 joka
|
Mei, ono sto znam je da sam na neko vreme prestala da se nadam cisto da ne bih pukla nacisto. a vidim ja ovde ce opet biti zurke stare druzine meni jako jako nedostaje Verka
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 10:48:23
|
|
|
|
plačljiva
|
EEE Meisje,polako guram drugu polovinu trudnoće.Sve ok.Jedva čekam Novu godinu,biće mi najlepša do sada
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 11:22:49
|
|
|
|
Meisje
|
Joko normalno je da imas padove. Samo daj sebi malo vremena pa kad okolnosti dozvole kreni u napad! Placljiva tebi znaci Deda Mraz donosi bebu
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 11:23:39
|
|
|
|
World
|
Navijam zene.. nisam ni ja u trecem krugu, samo da vas malo podrzim...
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 12:00:11
|
|
|
|
Linaaaa
|
Koja od vas iskusnih bi htela da mi napravi tiker? Ne znam sama
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 12:09:14
|
|
|
|
17 joka
|
posalji u PP napravicu ti ja
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 13:59:29
|
|
|
|
Meisje
|
Haha World kod tebe se samo okrece Linaa niko se naucen nije rodio.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 17:13:56
|
|
|
|
Anoniman
|
E da da i meni Verka nedostaje Verka
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 18:36:41
|
|
|
|
17 joka
|
Lina, imas PP
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 17.8.2014 20:24:17
|
|
|
|
Linaaaa
|
Hvala Joka za tiker predobar je!!!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?