Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:26:05
|
|
|
|
Torbica
|
ajme meni... Kad sam dokona pa samo petljam! A to sto me je mentor zvao u petak, ne pitajte me nista, sve me interesuje osim knjige.... A moram ove nedelje do coveka otici, nema ga na sto svetova, u petak cu, dotle valjda nesto i odradim...
< Poruku je uredio Torbica -- 11.8.2014 15:27:46 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:30:01
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Naravno da nije zbog recepta. Tako i ja mislim. Sad ce neke zenice mislite da preterujemo sa komplimentima. Meni je tako legla Torbica da mi skoro niko nije tako legao.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:40:29
|
|
|
|
Torbica
|
Sanjice predivna si dusa, ne mogu ni da zamislim da ti neko "ne legne". Imam utisak da uvek vidis dobru stranu u ljudima. A u mnogim stvarima smo na istoj talasnoj duzini!
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:51:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Uh draga kad bi bila takva. Trudim se da mnoge ljude opravdam, ali nekad pokleknem. Puno puta sam se razocarala u zivotu. Valjda iz iskustva onjusim kakav je ko. I osecaj me nikad ne vara. Bolje da sam upisala psihologiju, Mada se psihologija i teologija podudaraju.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 11.8.2014 15:52:40 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 11.8.2014 15:55:34
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Uh draga kad bi bila takva. Trudim se da mnoge ljude opravdam, ali nekad pokleknem. Puno puta sam se razocarala u zivotu. Valjda iz iskustva onjusim kakav je ko. I osecaj me nikad ne vara. Bolje da sam upisala psihologiju, Mada se psihologija i teologija podudaraju. Sanjice, i ja sam bila takva kao ti, uvek nalazila izgovore za ljude i njihovo ponasanje, a onda me jedna osoba "opametila", sad ipak gledam malo "dublje"
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 9:19:37
|
|
|
|
emicaa
|
Dobro jutro mame,ajte na kaficu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 9:22:13
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Dobro jutro! Sofija je u ogradici. Upravo sam doruckovala. Cekam postara da donese Teodori naocare za vid. Juce sam se dogovarala sa dadiljom kad ce da dodje da upozna malo Sofiju. Ocekujemo je posle 20.avgusta. Sinoc mi se Teodora uplasila nekog radnika u Rodi da je mnogo plakala. Covek je briskao radnju pred zatvaranje. Inace ima ozbiljnu facu. Sasvim normalno smo izasle i onda je udarila u plac i zvala tatu. Mozda je stvarno covek los, a ona je osetila. Kad je bila mala toliko me je grlila i plakal kad smo u prisustvu nekih losih ljudi. Pouzdano znamo da jesu. Stigle smo kuci. Dok sam podojila Sofiju ona je vecerala. I onda smo zajedno lezale u njenom krevetu i citale price. Toliko su zanimljive price da je trazila sve da joj procitam. A knjiga ima 360 strana. Ususkala je u krevet i onda su usledila bezbroj pitanja. Naredila mi je kad se vrati iz vrtica da joj citam price i da razgovaran sa njom o tome. Pametnica moja.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 9:47:59
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro...ja i moji malo duže smo spavali,sinoć su do kasno ostali budni,a i ja sa njima....vreme je baš ....da se skuvaš
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 9:54:48
|
|
|
|
jovicaa
|
dobro jutro... moji kao da su na struju ukljuceni danas, samo se deru i divljaju, strasno, sa cime god da krenem da ih zanimam podivljaju.....
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 9:57:32
|
|
|
|
mirkam
|
Jutro mame.... Meni M i dalje slabo (skoro nikako) jede. Zvala sam pedijatricu, kaze da je vjerovatno od vrucine ili zubica, ali da ga dovedem ako se nastavi jos dva-tri dana. E ne znam ,nisam pametna. Fino spava, ali je nervozan katastrofa. Ma mora da su zubici...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 10:07:59
|
|
|
|
jovicaa
|
i moji slabo jedu.. ne brini stvarno je pretoplo, verovatno zato... a i imaju deca te faze kad slabije i kasnije opet bolje jedu..
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 10:44:30
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao ženske ja baš ne stižem da privirim na rr Mila je smešna kao bioskop,svakog dana je sve interesantija. Sada je u fazi da hoće mnogoooo u ruke i to položaj da gleda svet. Tako i spava,vrišti ako je stavim u ležeći položaj...tako da su mi se ruke otegle do poda (dođe mi da kucam nogama,malko da ih odmorim )
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 11:01:37
|
|
|
|
Lepterija
|
Zene moje, mi se i zaboravile. ne zamerite, ja nista ne stizem. Sergej i Matej imaju 2,5 meseca, dobre su bebe, malo kenjkaju uvece, hranim ih formulom, mastam da podju duze da spavaju od 3-4h, mrtva sam umorna. Prvi put pisem posle porodjaja i ne znam na kojim temama se sad trebam druziti s vama.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 11:06:54
|
|
|
|
emicaa
|
Moja dama sinoć nije zaspala do pola 11,ja se obradovala spavaće danas duže kad ona u 6 budna .jutros me udarila jednom nogom u vrat a drugom u stomak dok sam je presvlačila,pa se onda rasplakala kad je trebala doručkovati,baš me bila naljutila ali ta ljutnja traje do prvog osmjeha i onog njenog telećeg pogleda
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 11:09:54
|
|
|
|
Jole84
|
Leptooo kako mi nedostaju trudničke teme! Tad smo imale vremena na pretek Kako su mi zetovi?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 11:19:49
|
|
|
|
Lepterija
|
Ma zetovi odlicni, vampiri na mamu, ne spavaju uopste. Mrtva sam neispavana, mastam o tome da spavam 5h bez prekida. Kako je Mila? Bas sam htela da ti saljem slike na viber.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 11:39:06
|
|
|
|
Jole84
|
Šaljiiii možda krajem avgusta dođem sa mm i Milom do Sokobanje,pa te zovem da se kafenišemo porodično
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 11:46:22
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro mamice,kako ste mi...vrucina je velika,ja sam isla da obavim neke pretrage koje sam trebala,pa ae sada malo izvalila na ugaonu i listam internet...
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 13:25:24
|
|
|
|
doktorkakristal
|
zdravo drugarice mi ovih dana sve u nekoj guzvi,ja redovno citam ,a povremeno pisem ,treba da idemo za Svicu sad za vikend joj muka me uhvati kako ce D izdrzati toliki put
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 14:32:47
|
|
|
|
emicaa
|
Doco jel idete autom,mi uvjek putujemo noću,kad T naveče zaspi stavimo je u sjedalicu i krećemo i tako predjemo veći dio puta,posle stajemo na svakih sat ipo otprilike i svaka pauza traje najmanje pola sata,put se strašno oduži ali zbog njih tako malih je bolje što češće stajati.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 14:35:59
|
|
|
|
Peace*
|
Koliko vam treba kolima do tamo?
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 16:47:58
|
|
|
|
superm
|
Evo i mene danas. Zena koja je trebalo da cuva bebca kada se vratim na posao nam je danas otkazala. Da izvinete na izrazu, 'zavlacila' nas je 2 meseca da ce ga sigurno cuvati. Tako da sam se bacila u novu potragu...pa, srecno mi, nam bilo.
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 16:54:05
|
|
|
|
doktorkakristal
|
SUPREM kakva neodgovorna zena kolima cemo ,mada sam ja bila za avion ali posto je sezona karte su jako skupe,idemo uvece pa da prespava veci deo,mada mislim da ce biti bas mucno peace minimum 15 sati
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 16:54:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
superm tako se nama desilo sa Teodorom. Samo sto je ona cuvala Teodoru, ali joj se muz naprasno razboleo i ona je morala da prekine cuvanje. Mama je morala odmah da dodje iz Obrenovca da je cuva. Sad ce ista dadilja da cuva Sofiju, jer nam je bas pouzdana. Muz joj je umro. I tako. Probaj ovako da nadjes KLIK Mnogo je lakse kad ti neko preporuci. Ne bih mogla da svima dam dete na cuvanje. Ili da ubacim kameru.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 12.8.2014 16:56:23 >
|
|
RE: Razgovori mama 08/14 [chat] 12.8.2014 16:55:10
|
|
|
|
Dada81
|
Super m.da ubrzo nadjete nekoga dobrog za cuvanje,to odustajanje bas neozbiljno! Doco.polako,odmarajte i srecan put. Jole i Lept ljubite te svoje maze.Adulence,je li sve uredu ,nalazi?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Cenzura TV programaKad biste bili u poziciji da odlucujete, da li biste ukinuli pojedine TV programe i koje?Ne, ni jedan ne bih ukinula. (
16%)
Pink (
82%)
Prvu (
2%)
Ukupan broj glasova: 99Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!