Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 16:25:44
|
|
|
|
srculence25
|
IZVORNA PORUKA: milica93 Veliki pozdrav mojim čekalicama i starim i novim! Dugo me nije bilo,ali nisam zaboravila na vas. Istina je da mi je trebalo malo, tačnije malo više distance od svega toga. Preopteretila sam se i samo stresirala samu sebe, a znate već i same da to nikome ne koristi. Nisam i dalje zatrudnela. Nedavno sam dobila onu zakasnelu M, jos od onda, 4 meseca skoro. Nisam htela hormone, ni nista. E sad pametno ili ne s moje strane, druga prica. Lično mislim da sam sve to prouzrokovala sama sebi, s previše razmišljanja i cepidlačenja oko svega. Ne samo trudnoće. Vreme je bilo da sebe stavim u prvi plan, posle dugo, dugo vremena. Zdrav život, vežbanje, malo dijetica i sve se polako vraća u normalu. Trebalo mi je da to rešim sama sa sobom. Nismo odustali. Prodjoše 2 godine, al imamo kad. Biće. Kad dođe sreća, sreća, radost niko srećniji od nas. Znate i same već. Imamo jedno drugo, volimo se, pazimo i to je najbitnije. Nisam stigla sad da čitam i idem mesece unazad, al nadam se mnogima ostvarila naša najveća želja Kolko vas će me obradovati ? Da se neke nisu i porodile dok ja dođoh Milice draga bas sam se pitala sta je sa tobom.Slazem se sa tvojim stavom dobro je da si to sama resila sa sobom.Ja te vucem i prasim Ljubim vas punoooo!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 17:27:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala Vam svima , nekako kada god su mi plodni dani mm nije tu, tako da se ovaj put sve nekako poklopilo, pa da probamo ahahhahahha....ako nismo zaboravili, dosta smo se cuvali
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 18:14:57
|
|
|
|
milica93
|
Superm , Joko, Nato, Srculence ... drage moje, hvala vam punoo Nadam se iskreno da ćemo se uskoro družiti u nekim drugim temama. ;) Mučila sam trudnice da me vuku za nos Ljubim vas sve <3
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 21:57:17
|
|
|
|
mara1981
|
Unina mama, navijamo, navijamo!!! Mi za 2 dana idemo na more i taman tamo su mi plodni dani pa bi bilo bas fino da napravimo jednu morsku
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 22:17:37
|
|
|
|
17 joka
|
Maro, budite vredni
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 22:25:22
|
|
|
|
tijatija
|
serpi, um i ostale cekalice navijam jaaaako,a ja sad begam iz ove teme jer mi nije tu mesto
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 22:39:24
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: tijatija serpi, um i ostale cekalice navijam jaaaako,a ja sad begam iz ove teme jer mi nije tu mesto ali ipak te nesto vuce
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 9.8.2014 22:51:21
|
|
|
|
jovicaa
|
navijamo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 10.8.2014 10:27:15
|
|
|
|
tijatija
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: tijatija serpi, um i ostale cekalice navijam jaaaako,a ja sad begam iz ove teme jer mi nije tu mesto ali ipak te nesto vuce vuce,vuce ali tamo do 2022 ako se popravi situacija u drzavi mozda jos jedno ako ne dosta je od mene... volim ovu temu stvarno, da su finansije drugacije rodila bi jos jedno... I ovako mi posla nema ,samim tim kad kazem da imam cetvoro dece svi prevrcu ocima
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 10.8.2014 15:11:03
|
|
|
|
madre
|
tijo, pa covece, bila bi na televizor zene, ovde je tiho... malo nas, doduse, i ima! nemam sta pisati. planiram da kada oset_im da se blizi O, odem na uz da ispratimo folikule i endometrijum, da vidim sta se tu zbiva. sve vas pozdravljam!
< Poruku je uredio madre -- 10.8.2014 15:14:39 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 10.8.2014 15:49:46
|
|
|
|
Linaaaa
|
Cao crtice evo i mene, pratim vas stalno ali nemam sta za pisati. iscekujem jos 4 dana pa da vadim betu madre,unina mama navijam jako i sve vas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 10.8.2014 20:20:31
|
|
|
|
amelia
|
Crtice navijam za sve vas jako jako vidim da imamo puno novih cekalica. Ja imam jake napadi mucnine povratila sam par puta kad udzem u toalet dodze mi da povratim glava me boli nenormalo a tek mije 10 dpo sumnjam dasu ovi simptomi trudnoce ovoliko rano pre mislim daje neka gripa ali buni me ova mucnina racunam da sutra posaljem mm da kupi test da uradim znam daje rano ali ne mogu da izdrzim jos koji dan
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 10.8.2014 20:24:37
|
|
|
|
17 joka
|
Amelija uradi test bar na dan D. strpi se jos malo a ja svim srcem zelim da se radujemo
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 1:19:14
|
|
|
|
srculence25
|
Amelia draga naaaavijaaam jako da je to to.Uradi test Nato koliko vi pokusavate?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 6:06:08
|
|
|
|
branki*
|
amelija,bas bih volela da si trudna ajde,pa javljaj
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 6:19:43
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: tijatija serpi, um i ostale cekalice navijam jaaaako,a ja sad begam iz ove teme jer mi nije tu mesto Tijo hvala rekoh ja da cu da te stignem, e sad da li sledece ili one tamo godine videcemo do danas 4 dana kako kassni,mislim da ce da stigne ali ajde....neka me ovde jos malo,volim ja ovu temu
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 6:24:04
|
|
|
|
branki*
|
serpi,pa je l ima obicaj da ti kasni ili..?
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 6:26:52
|
|
|
|
17 joka
|
Šerpi, ides ti ponovo u trudnicke teme sigurna sam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 8:43:49
|
|
|
|
serpica
|
Nema obicaj da kasni,ali sad sam se malo opteretila oko krstenja a i nasekirala se zbog tome pa je verovatno zbog toga,ali ne bih imala nista protiv da vidim
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 11:48:18
|
|
|
|
joliska
|
da se javim trudilicama, nije me bilo dva meseca zbog putovanja, juce sam ugledala svoje , i da ne verujete samo smo jednom vodili ljubav za mesec dana i etooooo
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 11:55:50
|
|
|
|
pipi_coco
|
Samo da vam mahnem i pozdravim vas cisto da me ne zaboravite a ja cekam jos samo dva mjeseca pa se bacam naglavacke u ovu temu opet. Joliska cestitam od srca. Svim cekalicama želim da ovo ljeto bude upjesno i da pluste crtice na sve strane. puno
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 14:25:46
|
|
|
|
nata11
|
Joliska cestitam.
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 17:01:48
|
|
|
|
17 joka
|
Juliska Cestitam Pipi,
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 11.8.2014 17:11:46
|
|
|
|
superm
|
Šerpice! Navijam!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 08/14 [chat] 12.8.2014 10:56:56
|
|
|
|
Jole84
|
Šerpiii znam da bi bilo diiiivno i da će Bojan u top da te stavi Verka,Nato,Kumo mislim na vas iako me nema,samo da znate!
< Poruku je uredio Jole84 -- 12.8.2014 10:57:36 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?