|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 08/14 [chat]
4.8.2014 18:43:16   
jovicaa
na ekspertnom u 12 nedelji moze da se vidi pol. samo neki lekari nece da kazu ako nisu bas 100 posto sigurni.

don't shit where you eat :))

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 126
4.8.2014 18:59:00   
Torbica
Moj dr isto kaže pol posle prvog EUZ.Neki dan sam videla svežu bebu,joooooj,otopila sam se!
Divno za curicu Bubi! user posted image

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 127
4.8.2014 19:09:23   
bubulence
svezu bebu!!??user posted image user posted image user posted image .
mnogo si mi sumnjiva Torbi user posted image

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 128
4.8.2014 19:12:37   
branki*
torbice,samo ti pisi ovde sa namauser posted image da se podsetis.mozda i bude jos jednouser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 129
4.8.2014 19:34:48   
Torbica
user posted image jao Branki, tema za trudnice, ja se ovde svercujem!
Paaa, znate kako tri bebe jedna za drugom, evo najmladji je 2 god napunio i u jednom malom segmentu, priznajem da sam nostalgicna... Ali kako zene, pa ja nisam domacica user posted image , mislim, to je nesto najlepse, ali treba raditi....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 130
4.8.2014 22:02:13   
jovicaa
da li ti nedostaje posao?
evo i mene, danas kod nas ludnica... macka izgrebala uzasno maksima po celoj nozi, poludela sam, tako da se sele obe mace kod moje mame u stan, rekla sam i mmu, sve je to lepo, volimo mi njih, ali koja je cena, da mi kasapi dete, pa to stvarno ne moze.. tako da smo svi u losem stanju zato sto mace idu.. bas se lose osecam, ali definitivno macke nisu za ovako mali prostor bez dvorista u kombinaciji sa malom decom..

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 131
4.8.2014 22:17:05   
superm
Jovice, mislim da je to dobra odluka, narocito zbog toga sto dolazi i beba. Kada deca porastu, bice vremena za ljubimce.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 132
4.8.2014 22:21:50   
Torbica
user posted image sve cu pozaboravljati! user posted image Niko nije lud za poslom, ali ne bih dete radjala sa tom namerom da se jos malo sklonim. Dodjem ja malo medju vas da me mine zelja, grlim vas sve user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 133
4.8.2014 22:43:14   
Olga75

IZVORNA PORUKA: branki

pisala sam vec,sestra moje prijateljice,ima dva odrasla sina,jedan je na faxu,ona ima 40 godina i sad je planski zatrudnela sa trecim,tako su hteli.tako da kako ko voli i smatra.

user posted image
i to samo zato sto moje dete ima do odraslosti i fakuleta jos ihahaj
al sam matora user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 134
4.8.2014 23:21:32   
jovicaa
pa ne, kazes nisi domacica... moras da radis.. pa reko ako zelis jos dece, a i ne vraca ti se na posao, sto da ne... ne treba da te koci to sto si trenutno domacicauser posted image a i koliko sam skontala ti imas posao za stalno...
olga nisi matora, beba beba

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 135
5.8.2014 5:31:57   
branki*
znaci,ne verujem ni sama da sam budna..sto li ustajem,kad mogu da lepo spavam ko covek,nije mi jasno.to ti je ono-kad covek moze,ne da mu se,a kad bi hteo,ne moze.

branki

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 136
5.8.2014 9:00:22   
Peace*

IZVORNA PORUKA: jovicaa

ma jok peace drugi put drugouser posted image trece, trece...user posted image

user posted image

user posted image

Baš sam pričala sa jednom ženom što ima dva unučeta od sina i sad je dobila od ćerke. Kaže, sve ona voli isto, ali unuče od ćerke je unuče od ćerke. user posted image Ja to neću imati.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 137
5.8.2014 9:09:23   
daca77
Dobro jutro!!!
Tasho, nemoj tako...vazno da su decica ziva i zdrava, a pol nije bitan...ko ce ti reci, ali dobro user posted image
Meni se juce bas vrzmalo po glavi-sta ako na ovom eksp.UZ moja devojcica postane decko?!user posted image
Ali, posto me ceka OGTT u subotu, bas sam se ufrkenisala.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 138
5.8.2014 9:15:03   
Peace*
Ma Dacke, ja ne bih moje momke menjala ni za šta na svetu, i koliko god da sam odlučna da neću treće, ovo me malo uzdrmalo. Eto, samo to.
Al što mm kaže "Može, ako obećaš da će biti devojčica!" user posted image

Tasha

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 139
5.8.2014 9:19:55   
daca77
Tasho, trazi ti od tm da obeca da ce napraviti devojcicu user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 140
5.8.2014 9:22:16   
Sanjalica1980
Dobro jutro trudnice,

ja ustala,popila lekice i uskoro cu na komisiju. Bas me nesto mrzi ali jos to da odradim pa sam mirna jos mesec dana.

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 141
5.8.2014 9:46:41   
srculence25
Dobro jutro drugari.Bas mi se neda da odem na uz pa to ti je malo me nervira.Na prvom uz bila sam 7 jula tad mi je potvrdjena trudnoca i od tad sve se nesto iskomplikuje da me ne prime.Ove nedelje u srbobranu dr na godisnjem u bt takodje dr na godisnjem a u vrbas neprimaju trudnice iz srbobrana ni na uput samo ako je nesto hitno i rizicno.Druagira mi kaze nevalja ni svaki cas trcati na uz ali opet ja nisam primljena od kad su mi potvrdili.Koliko ste vi cesto isle u pocetku od potvrde trudnoce?

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 142
5.8.2014 9:48:23   
vonavoj
jutro! svaka cast mamikama koje zele vise od dvoje,a jos troje deceuser posted image
meni neka zlezda ispod pazuha iskocila,bas me boli kad pomerim ruku..samo mi jos to fali..mozda se neka znojna upalila,jer sam stavila puder,pa stik...a mozda i mlecna neka..user posted image
a i dete mi prica kao da je progutala bombonu,mislim da su joj krajnici spojeni,od sladoleda i hladnog soka,mada je i ranije i pila i jela.. i to sad sve pred Zlatibor..vodicu je kod dr.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 143
5.8.2014 9:50:56   
vonavoj
Srculence,ne brini,ja sam isla prvi put tek u 11.oj nedelji..pre toga me je samo pregledala!

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 144
5.8.2014 10:17:15   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: srculence25

Dobro jutro drugari.Bas mi se neda da odem na uz pa to ti je malo me nervira.Na prvom uz bila sam 7 jula tad mi je potvrdjena trudnoca i od tad sve se nesto iskomplikuje da me ne prime.Ove nedelje u srbobranu dr na godisnjem u bt takodje dr na godisnjem a u vrbas neprimaju trudnice iz srbobrana ni na uput samo ako je nesto hitno i rizicno.Druagira mi kaze nevalja ni svaki cas trcati na uz ali opet ja nisam primljena od kad su mi potvrdili.Koliko ste vi cesto isle u pocetku od potvrde trudnoce?

Srculence, ovde se na UZ ne ide pre 8-9 nedelje. Posle toga pregledi na 4-5 nedelja. Priče kako je UZ štetan mi idu na nerve.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 145
5.8.2014 10:37:35   
Maslacak15
Daco sto si se ufrkisala zbog OGTTa? To uopste ne treba u zivotu da te interesuje.user posted image Sve i da ustanove da nije idealan, u sta sumnjam jel secer je pod kontrolom, uvek ispod 5 a i jos uvek si na sioforu, to nije nista posebno strasno ni zabrinjavajuce. Bice beba malo veca i kraj price. Ne kazem da je skroz nebitno, neki zesci gestacijski dijabetes nije bas dobar za dete ali mislim da se masovno preteruje. To im je trenutno omiljena "dijagnoza". Opusti se. A i u promenu pola tako kasno ne verujem, ipak si ti bila kod vrsnog strucnjaka a i videli su vec vise puta da je devojcica. user posted image

Meni je jako nedostajao moj posao dok sam bila kuci. Narocito posle 7-8 meseci pauze. Sto ne znaci da ne volim da provodim vreme sa mojom decom. Postujem da mnoge zene misle i zive drugacije ali meni je potrebno nesto malo vise sadrzaja. Srecna sam sto imam dosta slobode u odlucivanju, mogu da organizujem svoj dan i da idem kuci kad pozelim tako da se trudim da sve uklopim. Ne radim zato sto moram nego zato sto volim, i najvise sam volela da radim u trudnoci, o tome sam vec pisala....

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 146
5.8.2014 12:09:09   
jovicaa
da i meni takodje.. da nema fakulteta tacno bih poludela, iskreno, uzivam sa decom, ali uzivam i da imam nesto cime radim na sebi nevezano za decu.
tashuser posted image mi smo sad vec pod strasnim pritiskom, svi me nerviraju, stalno govore bice devojcica, ma sad ce jedna devojcica, ma devojcica sto posto!!! ma nosite se, sta mi tu predvidjaju cim tako puno lupetaju, bice bata opet sto postouser posted image ali meni stvarno i nije bitno, samo da je zivo i zdravo.. ne kazem da ne bih volela devojcicu, ali samo da sve bude ok.

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 147
5.8.2014 12:15:43   
Peace*
Naravno Jovice... user posted image

Tasha

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 148
5.8.2014 12:18:05   
jovicaa
sad idem kontra, do sad sam jako zelela oba puta devojcicu, a sad kao ne zelimuser posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 149
5.8.2014 12:18:48   
glukica
Cao zenice, a sta je to ekspertni uz?

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here