|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
17.7.2014 19:25:31   
bubulence
Sansa divno, uzivaj sa svojom Tarom

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 701
17.7.2014 19:27:44   
Ana13
E,svaka ti cast Sansa user posted image Stvarno porodjaj za pozeleti. A jel se to racuna kao velika beba? Cim vidim 4kg,ja pomislim kako li se zena porodila user posted image Da ti cestitam i ovde i da nam je lepotica ziva i zdrava 100 godina user posted image

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 702
17.7.2014 20:56:32   
glukica
Sansa divnouser posted image cestitam ti i neka je ziva i zdrava! A porodjaj stvarno za pozeleti, neka i nama ostalima prodje tako daj Boze :) ja htedoh da pitam ostale zenice kako se osecate? Ja sam 10 i po nedelja i osim mucnina koje sam imala, sad vec su mi skoro skroz prosle.. Nista drugo ne osecam, tiba malo raste a ja nikakvih drugih simptoma, problema nemam .. Jel to normalno za ovsj period ili imam srece? user posted image sve vas ljubim trudnicee

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 703
17.7.2014 21:10:25   
bubulence
glukice kod mene i tebe je razlika samo u 2 dana i ja vise nemam nikakve simptome, cak se ni stomak ne nazire...

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 704
17.7.2014 21:21:32   
plačljiva
SANSA,DIVNOOOO.Neka ti je živa i zdrava lepotica.
Drage moje trudničice,da li ste i u kojoj dozi pile siofor u trudnoći?Meni je dr rekla do kraja trudnoće po 1000 mg uveče user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 705
17.7.2014 21:28:19   
Štetica
Sansa sve je to normalno,i hvala bogu da mucnine prolaze.A sto se stomaka tice,pa ja sam 14-a nedelja i jos uvek imam onaj utrogestan stomak(naduvena sam),a na pravi trudnicki cu izgleda jos malo da pricekamuser posted image .
Meni je mm smesan,svaki dan me zagleda i pita akd ce da ti poraste stomak,nestrpljiv je kao malo dete. Po njemu bi trudnoca trebala da traje 9 dana a ne 9meseci,jer to mu je bas duuuggggoooo.user posted image

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 706
17.7.2014 22:01:43   
vonavoj
Sansa,pa to je divan drugi porodjaj!!! Nadam se da ce tako i meni biti!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 707
17.7.2014 22:24:58   
Sanjalica1980
Sansa, divno. Cestitam tiuser posted image

Placljiva, ja pijem siofor ali 250 ujutro i 500 uvecer.

Direktna veza do poruke: 708
17.7.2014 23:11:31   
SunFlower
Sansa, cestitam jos jednom, alal ti cufteuser posted image velika beba a ti ko od sale, ma bravo!user posted image Kako ti se cini u Al, jel fino u porodilistu? Ko te je porodio?

Glukice uzivaj, sve je to normalno i nisi jedina. Meni je bilo muka pre neki dan, mislila sam da je krenulo, ali to je bilo vecinom od nervoze (nesto sam se iznervirala), a i preskocila sam obroke. Skapirala sam da mi se slosi kad ogladnim a non stop sam gladna. Ne mogu nikakvu jaku hranu po ceo dan grickam voce povrce popijem neki jogurt uz kiflu malo nekog blagoh sira i super mi je. Nemam nikakvih drugih simptoma ni ja osim uzasno bolnih grudi. I hvala bogu, nadam se da ce tako i da ostane!

A sto se stomaka tice ja ga vec primecujem i mm, naravno znam da je to nadutost o necega (utroestan ne koristim), ali definitivno ga ima, ujutru manje a uvece bas bas! Mozda sto je druga trudnoca a i mrsavica sam pa se odma sve vidi. Ma samo nek su bebice dobro unutra, jos kad bi se sve porodile ovako kao sansa, ih....user posted image

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 709
18.7.2014 8:08:55   
vonavoj
jutro!
ne mogu ni da spavam,namestim se,zbog bola u ledjima..
ko je za user posted image

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 710
18.7.2014 9:06:55   
Ana13
Dobro jutro! Ja sam za kaficu user posted image
Kakvo je,bre,ovo vreme u sred Jula user posted image Jos je mrak. A i hladno.Sedim u carapama,ledene mi noge.
Jutros sam ustala oko 5. Nesto mi je bilo nezgodno da se namestim i vise nisam mogla da zaspim.Isla sam kod dr za upute za krv i urin i vratila se kuci do 8h. Kasnije moram do grada da uplatim more,pa mi dolaze majstori,pa moji na kafu...a ja bih se sad tako zakucala u krevet.Vreme je idealno za spavanje user posted image
A bebac samo skakuce.Ceo stomak mi poskakuje user posted image Ispricasmo se nas dve user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 711
18.7.2014 9:22:15   
plačljiva
Dobro jutro drage moje user posted image ni ja nisam dobro spavala...Često se budim noću,pa ne mogu da zaspim...user posted image
A tek sam na polovini trudnoće...

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 712
18.7.2014 9:23:51   
vonavoj
ana13,razumem te skroz..nema sanse da se namestim..a u prvoj sam do kraja spavala mirno! jos se pitala,sta je trudnicama,kad spavam normalno..ali cvrc..
kad idete na more? blago tebi!

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 713
18.7.2014 9:25:27   
Ana13
Placljiva,stavi tiker da te pratimo.Ne znam dokle si stigla user posted image
Juce sam videla jos nekog bez tikera,sad ne znam koga user posted image

Direktna veza do poruke: 714
18.7.2014 9:31:01   
Ana13
U utorak idemo ako danas nadjemo to sto smo zacrtali user posted image Da ja hotel,polupansion,na samoj plazi,da je plaza od sitnog peska i da je blizu Soluna ili halkidiki.To nam je najblize.Ne znam kako ce mi biti u putu.Idemo sami,kolima,pa cemo stajati kad god zatreba.
Samo sto to sto ja trazim,slabo ima u ovom delu grcke,a ja ne bih da putujem daleko user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 715
18.7.2014 9:31:45   
vonavoj
Da li je moguce da nema nistauser posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 716
18.7.2014 9:34:00   
plačljiva
Ana13,moram da namolim mm kada dođe s posla da mi postavi ticker,ja nemam pojma kako,i da mi pritisak ne bih skočio na 300 bolje on da mi odradi user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 717
18.7.2014 9:45:26   
Ana13

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Da li je moguce da nema nistauser posted image

Bili smo do jedne agencije i rekose nam da to sto mi trazimo uglavnom ima po ostrvima,a meni je daleko da putujem po vise od 10ak sati u jednom pravcu.Nasli smo neka dva hotela,ali nema slobodan termin kad mi hocemo. Mi svake godine uplatimo jos pocetkom godine i nadjemo super hotel na plazi za manj cenu,ali ove nisam smela,jer nisam znala kako ce da mi bude u trudnoci,da li cu smeti da putujem.Pa sad sta nadjemo.Videcemo danas.Idemo na more,pa makar spavala u kolima user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 718
18.7.2014 10:02:41   
vonavoj
A Nei Pori,Leptokarija?

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 719
18.7.2014 10:11:34   
Ana13
Nismo nikad bili sa te strane Soluna,ali mi ova u agenciji rece da nismo nista propustili i da nam ne preporucuje user posted image Nismo vise ni razmisljali o tom delu. Sta znam. Idemo u drugu agenciju kasnije,pa cu da im kazem sta zelim.Videcu sta ima u ponudi.Sad je veci problem sto je spic sezone,pa nema svud slobodnih soba.To nam dosta suzava izbor.Ma bas me briga.Vec se mesec dana nerviram oko ovog letovanja i smestaja.Sad mi je sve jedno,samo da je pescana plaza.

Nego jel ce neko da kuva tu kafu? Ja skuvala pre pola sata i zaboravila je.Sad je ledena user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 720
18.7.2014 10:14:36   
srculence25
Sansa user posted image cestitam.
jutros sam nosila rezultate krvi i mokrace kod ginekologa i resila da moram negde naci nekog drugog ko ce mi voditi trudnocu.U srbobran taj je jedini jedino u drugom gradu da trazim.Ovaj je jako skrt na recima nece nista da kaze nervira me.Jutros me pregledao i stiska mi donji deo stomaka i mrsti se pitam jel sve u redu.On odmahne rukom kao dobro je klima glavom i zakaze mi ultrazvuk za 2 nedelje.I sad ja pipam stalno i mekano je.Jel treba da bude tvrdo?
imam leukocite i neku bakteriju u urinu i nista mi nije rekao kao to je normalno do 12 nedelje

< Poruku je uredio srculence25 -- 18.7.2014 10:16:05 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 721
18.7.2014 10:16:47   
vonavoj
srculence,stavi tiker da pratimo! ne treba da bude tvrd..

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 722
18.7.2014 10:41:53   
Ana13
i meni je mekan stomak.Tvrd je samo tamo gde bebac isturi guzu ili glavu,ali cim je pipnem,ona pobegne user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 723
18.7.2014 10:44:27   
srculence25
user posted image ana bebac bi malo da se igra
stavila sam tiker samo mi se nepoklapa sa mojom racunicom?pokazuje 8 nedelju a ja mislim da sam u 7-oj

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 724
18.7.2014 10:46:24   
Ana13
kad ti je bila poslednja menstr? Od tog dana racunas nedelje

(odgovor članu srculence25)
Direktna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Sve što niste znali o spinalnoj anesteziji
Bolovi tokom porođaja mogu biti delotvorno ublaženi ili potpuno uklonjeni pomoću regionalne anestezije, a da pritom ipak...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here