|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
16.7.2014 10:44:56   
glukica
Dobro jutro trudnice user posted image jao sanjalice haos kod tebeuser posted image ja nisam dobro spavala,moj muz vileneo celu noc kao da je on trudan...vrteo se,ustajao itd..a ja imam lak san i odmah me poremeti.. tako da sam sad ni za sta.. sad cu kaficu da popijem,mada me nesto zeludac boli jos od juce,nesto sam jela izgleda pa kao da ne moze da mi svari lepo..a nemam pojma da li smem neku tabletu da uzmem? Vonavoj kako to tikvice u rerni spremas? ja sam se ugojila malo oko kg i po do sad,mada se uzasno plasim da se ne ugojim mnogo u trudnoci,jer vec imam nekih 6-7 kg viska,a i niska sam,pa da ne budem kao loptica user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 651
16.7.2014 11:05:05   
vonavoj
nasla sam na netu neki recept, TIKVICE

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 652
16.7.2014 11:27:15   
bubulence
sto se tice kg mislim da genetika najvise utice. evo pre par dana jedna poznanica kaze ugojila se preko 20kg, bez ikakve dijete posle 4-5 meseci je dosla na devojacku kilazu. ja sam na svim zivim dijetama bila i nisam skinula sve, mislim da sam na +4 od pre prve trudnoce. mada nisam za gladovanje u trudnoci ali ni za preterivanje. jesti kada i koliko organizam trazi...
ja jos uvek ne znam sta cu za rucak...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 653
16.7.2014 11:32:56   
superm
Ja sam se u obe trudnoce ugojila oko 25 kg. Tesko su mi pali ti kg u trudnoci, posebno u drugoj. Da sam sada u istoj situaciji, tj, trudna user posted image , mislim da bih pazila da se ne ugojim toliko. Ne zbog estetike, jel, ne planiram da se bavim manekenstvom, vec zbog zdravstvenih razloga.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 654
16.7.2014 11:40:11   
wivern
Hellooooooo
Bubulence slazem se za genetiku, moja je sestra u sve tri trudnoce dobijala oko 30kg i posle toga vrlo brzo skinula sve. Sad ima stomacic ali ne od trudnoca nego od prezderavanja user posted image sto ona sama voli da kaze. Tako da je to sa kilazama vrlo individulano.
Ja volim da vidim zadovoljnu zenu, zenu koja zraci bez obzira na kilazu. Imam par bucmastih prijateljica koje izgledaju vrhunski i za koje i muskarci kazu da izgledaju odlicno bez obzira na visak kg. Dzabe ti mrsavost i zgodnoca ako ne umes to da nosis, I muka mi je vise od potenciranja mrsavosti po novinama, pa to mi je cisto maltretiranje zena.
Da se razumemo, ja sam oduvek bila jako mrsava, visoka sam 170 cm i do pre 10 god sam imala 45kg i nisam mogla da se ugojim sta god da sam radila i bila jako ocajna zbog toga. E zato zene, kakve god da smo sa viskom ili manjkom kg mi smo najlepse i najzgodnije jer svaka od nas ima ono nesto posebno u sebi.
To ja sama sebe tesim user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 655
16.7.2014 11:44:19   
bubulence
wiv pa ti si bre macketina user posted image .
moja visina je 168cm i najlepse sam se osecala sa 60kg... sada sam ostala trudna sa 66 user posted image . nadam se da se necu uprasiti

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 656
16.7.2014 11:50:15   
wivern
Ako ti malo bude dvoje dece za skidanje kg poslacu ti mog nenormalnog psa u pomoc. Ali ce ti posle njega trebati i psiholog user posted image
Ja sam se za ovih 10 god, posle dve neuspele trudnoce, ugojila 14kg. U svakoj po 7 odmah na pocetku. Tako da sam u ovu trudnocu usla sa odlicnih 59 kg. Ja jadna sam srecna sto se sada gojim, dobijam i neke obline user posted image . Dupe sam oduvek imala ali zato gornji deo je bio tiha jeza, ruke kao stapici, pa sta da pricam vise kad mi je velicina brusa 65 c.
Tako da uzivajmo bre zene nista nam ne fali.
Mozda malo vise parica....

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

Direktna veza do poruke: 657
16.7.2014 11:55:44   
bubulence
hihihhhi o oblinama necemo da pricamo. mene mm uhvati za sike svaki put kada prodje pored mene i svaki put kaze samo "uh" . mada moje nisu bile male ni pre trudnoce user posted image . a psa mi nemoj slati, jako ih se plasim. bezim sa prozora (zivim na trecem spratu) kada ga vidim ispred zgrade user posted image

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 658
16.7.2014 12:35:33   
glukica
Ma naravno zenice,sto se tice kg,samo da smo mi zdrave i da nam lepo proteknu trudnoce i da rodimo zdrave bebice,to je najvaznijeuser posted image ja isto kazem uvek sta vredi nekoj devojci ako je zgodna i mrsava a nije lepa user posted image samo mislim da mi (Ja) koje smo sklone gojenju treba da vodimo racuna,jer sigurno kod nas ide teze skidanje kg.. a i kazem ja sam 163 visoka i svaki kg mi se vidi! a sto se tice stomacica,ja sam oduvek imala veci stomacic,i kad sam najmrsavija bila,taj deo mi nikad nije bio ravan skroz.. mozda je to i zbog mojih pcos i tog muskog hormona.. tako da mi je sad teze da pratim rast stomaka,primecujem da mi se donji stomak povecao ,ali tesko da sad nesto primetim trudnicki stomak skroz,dobro jos je rano a i kazem vec imam stomacic user posted image

Direktna veza do poruke: 659
16.7.2014 13:01:54   
daca77
Glukice, slazem se sa tobom, ali nisam ni za ono prejedanje i nocu i danju. Ne razumem zene koje dozvole sebi da ustaju nocu i uzimaju hranu-moja zaova je to radila i ugojila se 32kg u prvoj trudnoci.
A sto se tice stomaka, meni se bas primecuje, jer je bio ravan...cak imam utisak da ce mi koza popucati u slabinskom delu,a tek sam na polovini.
A da...jutros me bas obradovao mail mog endokrinologa, koji je napisao da su u redu rezultati stitne. user posted image

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 660
16.7.2014 13:38:14   
vonavoj
user posted image user posted image daco!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 661
16.7.2014 13:48:05   
bubulence

IZVORNA PORUKA: daca77

Glukice, slazem se sa tobom, ali nisam ni za ono prejedanje i nocu i danju. Ne razumem zene koje dozvole sebi da ustaju nocu i uzimaju hranu-moja zaova je to radila i ugojila se 32kg u prvoj trudnoci.

ali opet mnogo veze ima genetika. evo moja kuma je lepo ruckala u trudnoci, jeste da je najvise jela voca ali i picu uvece u 11, i 3 parceta torte od jednom a ugojila se 7kg, posle mesec dana od porodjaja ona ima 1 kg manje nego pre trudnoce...
znaci, genetika, godisnje doba u trudnoci i jos mnoge stvari mogu da uticu, nije samo ruckanje.
bravo za rezultate user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 662
16.7.2014 13:51:24   
superm
BUBI, sad ne mogu ni PP da posaljem modovima. Neki bug valjda?user posted image

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 663
16.7.2014 13:53:41   
bubulence
pisi u temi problemi na rr...
meni je internet vec 2 dana los pa skoro nista ne otvara...

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 664
16.7.2014 13:58:24   
wivern
Daco bravo zastitnu.user posted image A za prejedanje ne mogu da se slozim. Ja sam u par navrata u ovoj trudnoci osetila takvu glad da sam morala da se prezderem jer sam imala utisak da cu kolabirati, tako da razumem i zene koje jedu. Do trudnoce sam mogla da odgladujem pola dana i nikada mi se nije slosilo. Uostalom, ja sam se previse borila da ostanem u drugom stanju da bih razmisljala o tome koliko cu kg da nabacim i da li cu biti zgodna ili debela trudnica. Posle porodjaja imcu dovoljno vremena da se bavim svojom kilazom, za sada jedem kad mi se jede i koliko mi se jede...osim tresanja, to mi je dr zabranila zbog secera user posted image Vazno mi je da to moje jelo ne utice na bebirona a za ostalo who gives a damn.

Honey, I'm Home

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 665
16.7.2014 14:03:00   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: wivern

Daco bravo zastitnu.user posted image A za prejedanje ne mogu da se slozim. Ja sam u par navrata u ovoj trudnoci osetila takvu glad da sam morala da se prezderem jer sam imala utisak da cu kolabirati, tako da razumem i zene koje jedu. Do trudnoce sam mogla da odgladujem pola dana i nikada mi se nije slosilo. Uostalom, ja sam se previse borila da ostanem u drugom stanju da bih razmisljala o tome koliko cu kg da nabacim i da li cu biti zgodna ili debela trudnica. Posle porodjaja imcu dovoljno vremena da se bavim svojom kilazom, za sada jedem kad mi se jede i koliko mi se jede...osim tresanja, to mi je dr zabranila zbog secera user posted image Vazno mi je da to moje jelo ne utice na bebirona a za ostalo who gives a damn.

user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 666
16.7.2014 14:05:03   
Olga75
ahoj trudnice user posted image
ajde sad u temo koliko ste se ugojile u trudnoci i tako to user posted image
pliz
jeste ovo chat al molim vas da pisete u odgovarajucim temama jer evo razvi se diskusija

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 667
16.7.2014 14:05:29   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: glukica

Ipokrisia!!! user posted image jao kako je to slatko user posted image pricaj jos sta kaze dr? kad imas sledeci pregled? i moja bebica je imala oko 21 mm prosli ponedeljak hi hi... sad tek 7.avgusta imam pregled cim dodjem sa mora,joj ko ce izrzati do tad user posted image

Pa nista spec, gledali ga kako se migolji u stomaku malo:) Rekla mi da ne moram sad folnu da pijem, nego da uzimam Femibion za 1. tromesecje, on valjda u sebi sadrzi izmedju ostalog i folnu.Kupila sam ali nisam znala da je tako preskup, 1200RSD!! A Utrogestan rekla da nastavim da pijem. Zakazala mi double test za 11.avgust tj kraj 12. nedelje. Nego ja imam nekih problema, jos od pre trudnoce sa preskakanjem srca, a za to je kriv zeludac, mozd aimam hiatus herniu,ali u svakom slucaju morace da me prate i gastro i kardiolog jer ne smem sad da pijem te lekice koje sam pila za preskakanje ranije...

(odgovor članu glukica)
Direktna veza do poruke: 668
16.7.2014 14:08:50   
bubulence
meni je moj dr dao femibion user posted image , imao neki uzorak u ordinaciji... nisam znala da je tako skup...

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 669
16.7.2014 14:40:42   
Ipokrisia

IZVORNA PORUKA: bubulence

divno ipokrisia, toliki smo i mi bili prosle nedelje user posted image . gde si ti ovih dana?

Evo me Bubi, uzela odmor pa sve nesto tamo vamo zavrsavam, nikako da sednem za kompic user posted image a sad saljem i muza na more, znaci devojke ideeemo zurka kod mene user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 670
16.7.2014 14:43:22   
Kata90
Brankiuser posted image mislim na bebca u stomakuuser posted image bila i meni drugarica,popile kafu ispricale se....kasnije cu mozda u setnju.....inace mi rastemo i gojimo se usputuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 671
16.7.2014 15:33:30   
glukica
I ja pijem femibion, endokrinolog mi je rekla da ga uzmem. A u apoteci me zena pitala da li uzimam nesto za stitnu, kad sam joj rekla da uzimam dala mi je femibion bez joda! Vonavoj ja spremila tikvice po tvom receptu, sad su u rerni user posted image

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 672
16.7.2014 16:41:25   
Štetica
Dan zensaci,kako ste danas?
Ja sam konacno posetila frizera,farbala se i sisala,al mi je preselo,skuvala sam se pod onom plasticnom keceljom 3sata.
Wiw kad vec pominjes tresnje odmah da ti kazem da neces smeti ni grozdje da jedes zbog secera,malo nezgodno al sve se izdrzi.
Moj doca je protiv tih vitamina u tabletama,on je u fazonu,zivis u selu imas bastu,a imas i pijacu,bar u toku leta i jeseni,a pred kraj cemo videti kako ce biti.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 673
16.7.2014 16:52:06   
branki*
devojke,evo i mene...ja ne znam sta je sa mnom..po ceo dan sam toliko smlacena i umorna,kao tenk da je prosao preko mene..vucem se ko prebijena macka.i sto vise odmaram,jos vise mi se leziuser posted image nekako uopste nemam snage.
cekam mm da dodje sa posla.obecala drugarici da cemo se videti veceras i bas volim da je vidim i da se ispricamo,a taaako me mrzi da se spremam,sredjujem.najradije bih po ceo dan u sirokoj pidzami.user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 674
16.7.2014 19:39:36   
eca89
Cao curke, evo i mene sa nuhalnog pregleda, samo da vam kažam da je sve ok. Nažalost pol nije mogla da vidi, jer je rano, pa se ne vidi, a bebac je strasno nemiran, a muž se smije cijelo vrijeme, pa onda i ja, a bebac samo skakuce, uh lakse se dise. user posted image sve punoooooooooo

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here