Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 12:45:28
|
|
|
|
bubulence
|
supica od juce, ustipci od tikvica, cvekla. i torte ima od juce
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 14:46:53
|
|
|
|
vonavoj
|
uspeli batkovi! TIca jela bez problema,a natezem se sa njom vec danima! sad pravim palacinke,red je da se novi dzem proba!
< Poruku je uredio vonavoj -- 7.7.2014 14:47:37 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 14:53:25
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: bubulence supica od juce, ustipci od tikvica, cvekla. i torte ima od juce haha,ja imam sve od juce samo je salata danasnja.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 15:27:22
|
|
|
|
Anoniman
|
smiljka, posalji palacinku! meni dete vec par dana trazi palacinke, a mene mrzi da pravim 3 palacinke.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 16:01:12
|
|
|
|
vonavoj
|
saljem ja sam napravila brdo! sad me sve boli! a pri tom me je T sto puta prekidala,mama dodji da se mazimo..ustani,lezi,ustani,lezi
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 16:12:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja cu veceras palacinke Kada je mm na poslu kod mene je veera ovakva ponedeljak palacinke utorak pizza sreda palacinke cetvrtak pizza petak palacinke subota pizza nedelja pizza
< Poruku je uredio Unina mama -- 7.7.2014 16:14:00 >
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.7.2014 20:25:24
|
|
|
|
Anoniman
|
von, ja sam poslednji put, nakon sto godina, a prvi put otkako se M rodila, napravila 6 palacink, 2,5 pojela ja, 1,5 det, 1 mm i poslednju smo ujutro podelile M i ja. zato i ne pravim jer nema ko da uziva.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 0:33:37
|
|
|
|
Azra_
|
Torbice, ko proizvodi kesicu začina Seoski lonac??? Ovo sa 4 vrste sira što si napisala, tu ide neka kesica gotovih začina, ili ne? Izvini, ni na moru ne možemo da te pustimo da odmoriš od nas.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 0:35:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Azra, C proizvodi.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 0:41:49
|
|
|
|
Azra_
|
Hehe, hvala Dunja. I pomislila sam da jesu, ali eto, da proverim. Ja sam inače protivnik kesica, ali , ako žene kažu da valja...da probamo. Von, jesi li pravila piletinu sa začinom seoski lonac?
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:18:17
|
|
|
|
vonavoj
|
Azra,super je ispalo! Te kesice su od 60-80din..kako koja i kako gde, u DISu su najjeftinije..
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:33:40
|
|
|
|
Mizzy
|
Može neki recept za zapečene tikvice sa sirom, Branki pomenula na prethodnoj strani?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:42:02
|
|
|
|
branki*
|
moze ja to ovako-isecem tikvice na kolutove,ako su mlade ne gulim,ako nisu onda ih ogulim,posolim i ostavim da puste vodu.pomesam 2-3 jajeta sa sirom koji imas,moze i malo pavlake kisele,i redjam u pouljenu vatrostalnu ciniju red tikvica(ocedi ih od vode),red sira,odozgo tikvice da bude.peces na 200.pred kraj prelijes jajima umucenim sa malo pavlake.meni bude super i toplo i hladno kad se jede sutradan.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:47:54
|
|
|
|
Mizzy
|
Ekstra zvuči, degustacija večeras :) Hvala!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 8:54:56
|
|
|
|
branki*
|
nema na cemu prijatno!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 9:32:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Palacinke jyce, danas palacinke. Prepusujem od Unine mame Rucak od juce: sos od sampinjona i peceni mladi krompiri. Za dezert medeno posno srce. Vecera Torbicina zguzvana pita od spanaca i sira. Rucak danas
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 8.7.2014 9:33:22 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 10:10:24
|
|
|
|
bubulence
|
pileci bataci u grasku... i nista vise . veceras cu da skuvam pasulj da imam za 2 dana, ne kuva mi se po ovoj vrucini
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 10:14:37
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Zato i ja kuvam pasulj da ne bih sutra kuvala.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 11:42:08
|
|
|
|
Ana13
|
ja cu danas da prepisem od Branki te tikvice sa sirom,a za mm punjene paprike od nedelje,a sutra pasulj.Nismo ga odavno jeli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:38:40
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Musaka od tikvica bez mesa uglavnom pravima ali sam danas dodala malo slaninice cisto da zamirise da mi se mm ne zali za vreme rucka. Imam supu od juce i to je to.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:43:41
|
|
|
|
Anoniman
|
napravila sam citave 4 palacinke (jedna predebela jer je M htela da sipa i jedna zagorela jer sam istovremeno spremala i rucak). sad se u rerni peku bamije i piletina. treba mi neki predlog za povrce a da nije grasak, boranija, spanac ili tikvice ili cist krompir.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:54:04
|
|
|
|
vonavoj
|
kseno,mnogo trazis! a paprika?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 12:58:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
povrce. Jel mora da ga kuvas??? pa imas paradajz, krastavac, paprike, mozes cuspajz od sargarepe, mozes karfiol, brokoli, blitvu spanac, kukuruz...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 13:05:49
|
|
|
|
Anoniman
|
u mm-ovom rasporedu (da, krenuo i on posle mene kod nutricioniste) ima dva puta nedeljno povrce, ali tu ne spadaju mahunarke (ni grasak), M ne jede boraniju, spanac cu praviti jedan dan i sta mi ostane? kupus mm ne jede, krompir isto nije u programu, tikvice ja ne zelim, a M ih bas i ne jede rado...i takooo... paprika nije ljubitelj a i kako bih ih pravila? treba biti kuvano jer je to glavni obrok. pif...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.7.2014 13:17:33
|
|
|
|
branki*
|
ksena,moze sataras-luk,paprika,paradajz..ne znam da li to voli tm
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.