|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat]
5.7.2014 8:10:49   
ishler
Dobro jutro,vidim da ima novih trudnica,zelim svima dobrodoslicu.Von svaka ti cast na tolikom kuvanju,ja mogu jedino rucak,ne mogu dugo da stojim.Sto se tice dabl testa ja sam bila kod neke doktorke iz ukrajine koja se bavi genetikom,jer je dolazila u bg koliko sam shvatila iz njene price najbitnije je da doktor dobro odradi uz tj. Da pogleda sve sto treba , test kao test je statistika cista.Meni je u prvoj trudnoci bio kao povisen pap marker a on ne sme vajda da bude nizak,a ni geneticari nisu znali zasto moze biti visok.pa sam isla na tripl i sve je ok.Inace sam ovih dana nadrljala imala neki cir izmedju nogu juce mi je dr.sekao na zivo.Htela sam da crknem,gore je nego epiziotomija.Samo da me takve stvari ne porode pre vremena.

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 226
5.7.2014 8:32:11   
vonavoj
jutro!
joj,sama pomisao na cackanje neceg na zivo...user posted image ..ja vristim za bubuljicu...taj bol ne podnosim! ostalo trpim!
danas ne kuvam nista,ziveo moj tata,on kuva danas!user posted image user posted image

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 227
5.7.2014 8:58:46   
wivern
Dobar jutar.. joj Ishler kakav cir, pa to je strasno...meni su jednom seckali u frontu na zivo gnojnu kesu koja se napravila od bertolinijeve zlezte i bilo je pakleno. Od tada front ne mogu ni na fotki da vidim user posted image
Mene mm vodi danas u prirodu, idemo kod svekijevaca na plac u Krcedin. Jedva cekam da uzivam na suncu i prirodi..
Zelim vam svima lep dan i uzivanciju danas. Ljubac za sve user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 228
5.7.2014 9:02:33   
bubulence
dobro jutro i od mene.
jao ishler a zar nisu mogli da ti daju neku anesteziju? kako ste spavale devojke?

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 229
5.7.2014 9:18:07   
branki*
helou i od meneuser posted image
e,pa,bubi,kad vec pitas lose.prvo sam se komirala,o onda 2 puta ustajala da idem u wc,a onda oko 4 se probudio boza i nije zaspao do 6,neki kasalj ga probudio,i ja budna sa njim.posle zaspao u 6,ja u pola 7 i spavala do pola 9,sanjala neke gluposti.
pijem kafu,cekam muza da doveze auto iz garaze,da se boza probudi,pa da radim taj dabl.rekli mi da ne jedem nista pre toga,i kao za inat tako mi doobro mirise coko keks sa stola....
uf,isler,kakav sad pa ciruser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 230
5.7.2014 9:57:54   
cetvrtko
eeej dobro jutro svima :)) ..... nadam se da ste lijepo spavale . :) mene probudila besika u 6 :D

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 231
5.7.2014 10:09:30   
SunFlower
Jutro!

Ja i inace ustajem po 2 ili 3 puta nocu da idem u wc tako da mi to nije nista novo. Vec nekoliko noci sanjam takve gluposti i to tako zivi i realisticni snovi, pa jedan za drugim. Ujutru kad ustanem moram da razmisljamuser posted image
Moj sinak jos spava, lenstinauser posted image
Sansice, pa eto bar neku vajdu od tog faksa da imamouser posted image Gde se poradjas, AL ili NI?
Branki neka prodje sve kako treba na tom dablu!

Prijatan dan svima!

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu cetvrtko)
Direktna veza do poruke: 232
5.7.2014 10:45:51   
Štetica
Branki a sto nesmes da jedes? Pa nerade ti krvnu sliku pa da mora na prazan stomak.Svasta.
Ja sam juce radila,doruckovala normalno i popila kafu pre toga,pa tacno bi se onesvesti od gladi do podne kad su mi uzimali krv.Ionako mi se bilo slosilo u labaratoriji.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 233
5.7.2014 10:51:52   
branki*
nemam pojma,tako rekli mm juce kaD je zvao,ni meni nema mnogo smisla,ali ajde...samo se pitam gde je ovaj mm,jos ga nema,izludjuje me to,kod njega sve mora da traje duplo!
hvala,sunflower,ocekujem da ce biti ok.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 234
5.7.2014 11:15:35   
ivaMark

IZVORNA PORUKA: vonavoj

ivamark,jos malo! A grlic ti se posteno skratio!user posted image user posted image bitno da se ne otvaras! a sigurno i mirujesuser posted image

Ček, Von.....štsa još malo user posted image ...ima još do kraja avgusta, hihihiih, a naravno da mirujem...juče sam ustala u dest, J pa sam se izležavala do pola 12h, onda sam ustala i popila kafu pa su došli mm i J iz vrtića, mm je kupio ručak i ogroman sladoled....onda je došla sveki i pomogla mi oko kuće, pa sam legla da odmorim malo i tako....onda sam se probudila i videla da je sve to bio samo san user posted image

Wiv, valjda neće da te snadje to sa ledjima :(

Njica, pa i vas dve ste bile bas krupne bebe, bravooo....

Branki, super za UZ...jos ovo danas da prodje a sigurna sam da ce i tu biti sve ok..

sansa, ohooho...i ti jos malko user posted image

cetvrtko, odakle si ti?

Stetko, jesi li usla u drugo tromesecje?

SF, kada se radi vaginalni UZ besika treba cak da bude prazna, to samo kada se radi preko stomaka i kada nisi trudan pijes vodu :D a za dr, hm.... lepo napisa neka ovde...da nisu dobri ne bi imali licencu za rad, a te price rekla-kazala ne bih bas uzimala zdravo za gotovo. Sto se tereta tice, ja moju bebanu podignem i po 15x na dan a ima 10kg... sta cu, moram... Mada, tvoj sinak je tezi.

isler, uh....mogu da zamislim kako je bolelo... Bubulence, pa znas valjda da nesi stede na anestezijama i kao da vole da gledaju kako pacijete boli...

koliki sam post ispisala, hahhaha.....

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 235
5.7.2014 11:30:26   
ishler
Iva mark izguraces ti do termina.....Branki srecno,ja sam isto normalno jela cak radila dabl u 16 po podne.Inace ne daju anesteziju,ne pitajte ne znam kako sam se suzdrzala da ne vristim,jos kada je rekao moram da secnem,uzas.Napravilo se bukvalno od male bubuljicice i to je video pre dva dana i rekao da mazem flogocid stvarno je bilo smesno.A za dva dana takav proces da nisam mogla da hodam,i on je covek bio sokiran,a depiliram se deset godina nikada ni bubuljicica.Samo da prodje.Von super za rucak,ja sam danas uposlila mm po tom pitanju.Inace jeste li kupovali ranije neke potrepstine za bebe ili ste cekale 9 mesec,ja imam stvari od cerke,ali mi treba nekih sitnica,pa se razmisljam da li da kupujem

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 236
5.7.2014 11:33:46   
ivaMark
isler, izguracu, ne sumnjam u to.... sa J sam se porodila u 42.nedelji...nego kao se tesim da ima jos vremena user posted image

Sto se kupovine tice: kupovala sam u prvoj trudnoci, sve je bilo spremno za bebe a sada nesto kasnimo, mada su nam krupnije stvari ostale od Joke.

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 237
5.7.2014 12:33:10   
Njica
Dobar dan trudnice, i vredne ste a i odmarate, bas lepo za muske sto danas kuvaju!L epo se spavalo a sad malo u setnju i probu frizure, posle cu leskariti jer i dalje pomalo osetim to stvrdnjavanje tibe a kad legnem na levi bok prodje.
Branki, srecno na double testu, javni rezultate!
IvaMark, i ja pisem dugacko, kad pozelim da ispratim svaku trudnicuuser posted image user posted image

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 238
5.7.2014 13:26:08   
bubulence
branki nesto su se oni zeznuli, i ja sam prosli put krv za duble vadila popodne, posle pregleda, pre toga normalno jela...
ishler, bas mi je zao sto su te tako mucili, mogli su bar onaj sprej da poprskaji, bilo bi ti lakse... jos si trudnica... kako su bezosecajni.
moje dete i ja smo u igraonici, ona se igra a ja pijuckam hladan nes, tata nam je otisao na poslednji ispit, nadam se da ce ga poloziti...

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 239
5.7.2014 13:42:00   
Njica
Wivernuser posted image ljubac i prelepo se provedi u prirodi!
Bublence,srecno mu i da poloziuser posted image
Auu,ishler, kakav je oporavak?!

Direktna veza do poruke: 240
5.7.2014 13:45:19   
bubulence
hvala draga, nadam se da hoce. 8 godina je pauzirao a ostala mu dva ispita do kraja. jedan ipo je polozio, sada jos ovu polovinu i da se resi skole...

(odgovor članu Njica)
Direktna veza do poruke: 241
5.7.2014 13:57:12   
Trcosava
E ja sam opet na spidu danas. Jutros smo prvo krompir povadili, pa mal još počupala šaNgarepe, pa prodavnica.

Sad mlad krompirić u rerni, muž za njega neko mesište, za mene pohovani kUčkavalj i salatica.

Rekao mm njegovoj baki da sam trudna, taman će ona Anu paziti u ponedeljak, a nas dvoje idemo. Pundravci me hvataju. Ujtru imam energije još i da đuskam posle čišćenja minijaturnog krompira... posle od nekih 5-6 samo krene da plako se prazni baterija

Wiki, čuvaj si leđa. Nadam se da neće te stegne kao onomad.

Aaaaaa još samo sutra!!! Neizdrž!!!

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 242
5.7.2014 14:56:45   
plačljiva
O Bože šta mi se jutros desilo:ustala,skuvala kafu i ostavila je u kuhinji,zaboravila sam da je popijem user posted image Šta se ovo događa???

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 243
5.7.2014 15:01:56   
Štetica
Placljiva to se valjda zove trudnicki mozakuser posted image .
Meni je danas stigao tata,bas sam ga se bila pozelela.A sa njim i brdo cokolade i gorgonzole,tako da cu definitivno biti prase ipo do kraja.

(odgovor članu plačljiva)
Direktna veza do poruke: 244
5.7.2014 16:04:59   
daca77
Stetice, posalji koju i meni user posted image
Sa UZ i Dabl si zavrsila, ako sam sada dobro shvatila?
Veliki user posted image ostalim user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 245
5.7.2014 16:05:19   
sansa
SF u AL cu ovog puta u NI kazu katastrofa ove moje dve sto se poradjale pre par nedelja spavale po dve u krevetu a da ti ne pricam za ljubaznost i negu ..u AL renovirali porodiliste bas kad sam se ja prvi put poradjala pa kao velim manja guzva , sredjeno a zanm i da su ljubazniji a svaki doktor zna da te porodi ..pa videcu kako bog da user posted image
E trudnice moje sa oprostenjem jel vam se znoji guza ...ja propado , menjam ves po par puta dnevno i stalno sam mokra sto od sekreta sto od znojenjauser posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

(odgovor članu ishler)
Direktna veza do poruke: 246
5.7.2014 16:16:00   
SunFlower
Ju boze, to sam i ja cula za Ni. U Al je porodiliste fino, kad sam se ja porodila nije jos bilo renovirano pa nije bilo lose, sad verujem da je jos bolje. Jel tamo vodis trudnocu, kod kog si doktora? Jel Vujosevic jos nacelnik, on je bio moj dr, bas mi je krivo sto ne mogu i u ovoj trudnoci kod njega.

"I don't insult, I diagnose."

(odgovor članu sansa)
Direktna veza do poruke: 247
5.7.2014 16:21:40   
Štetica
Daco hoces belu ili crnu sa lesnikomal onu pravu crnu?
Zavrsila juce,cekam rezultate dabl iz labaratorije da stignu,mada se nesto neopterecujem previse,jer je nuhalni dobar.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 248
5.7.2014 16:22:16   
daca77
Zar je moguce da je tako u Nisu? Meni je krevet najbitniji i dr odlicno znaju kad se ja smestim, jedno 4-5dana nema ustajanja, tako da nije moguce da mi uvale jos nekog. user posted image

(odgovor članu SunFlower)
Direktna veza do poruke: 249
5.7.2014 16:25:22   
daca77
Ma sve je ok...ja sam se kao idiot nervirala ona 2 dana...
A posalji crnu, jer znas da ne smem mleko da koristim. user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Najčešće komplikacije tokom porođaja u Srbiji
Porođaj je jedan od najsrećniji trenutaka u životu većine žena, ali i period u kom su mama i beba najosetljivije.
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here