Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mirkam MiLJ sve ja to kapiram,i nije morala njega da mi pazi, ali makar eto te sude je mogla oprati ili pitati bar. Samo je puna savjeta, mi nista ne znamo a ona sve zna. Ma kazem ti , mnogo sam razocarana e vidis u onom postu sam rekla na jedno udje na drugo izadje upravo sam na to mislila. Oni su prepuni saveta, kako su oni to, kako je ona sve mogla, kako eto moja sveki ona svako jutro zaliva njenu bastu, svako jutro, nema kod nje trave u basti (a kod mene mestimicno korov skoro veci od mene ahahahah) i tako čantra non stop a ubi je valjda sto je moja basta bolja od njene ahahahah.... Mislim ima svega i sve je lepo rodilo pa se ja zezam to je zato sto je u travi pa cuva trava vlagu i cuva biljke od raznih bolesti ahahhaha... Upravo to, prepuni su saveta oni to ovako i onako, ma takva je i moja mama.Ja kad kazem ne stizem da peglam i uvek imam gomilu vesa, a meni mama prigovara kako to, pa kako je ona sve sama, njoj niko nije pomagao (a ona i moj tata ziveli u jednoj prostoriji sve joj na jednom mestu, nije imala bastu ni dvoriste ma nista, al Boze moj ona je stizala sve da ispgla -i da napomenem snajki ne kenja za to vec snajki uredno pegla ves SAV VES) Znaci moras da se naucis tj da natreniras mozak na jedno da ti udje a na drugo da ti izadje kao i ja. Ili ja nekad cak i kazem "ma ne mogu ja to da stignem, ne mogu pored D, vi ste u penziji pa stizete, ja imam i privatne casove, imam malo dete, kucu, muza, kuvanje, pranje, ribanje, dvoriste, hocu i da se igram sa D" i td. Lepo objasnis da su drugacija vremena i da se sad lepo deca mnogo vise paze i cuvaju i maze , da se ne zanemaruju deca pa da treba posle da se biju kaišem vec im posvecujemo vise paznje da ne moramo batinama da ispravljamo krive drine.
|