Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 14:46:35
|
|
|
|
vonavoj
|
samo njemu!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 14:49:43
|
|
|
|
Štetica
|
Bubi cuti tamo,ja 80 nosila u srednjoj skoli.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 14:56:40
|
|
|
|
Ana13
|
Devojke i ja sam zivela u zabludi da je ta brojka velicina (.)(.),ali nije To vam je sirina ledja,korpa je obelezena sa A,B,C,D,E... Imate na netu kako se odredjuje velicina brusa.Tako sam ja kupovala 85C,pa mi siske ispadale,dok mi prodavacica nije objasnila da dzabe hocu 90,jer ce mi biti siroko oko ledja,vec mi treba veca korpa.Izmerite obim ispod grudi (preko ledja) i to vam je brojka,a posle vam slovo zavisi od velicine grudi.Ja nosim 80E.Obim ledja 80 cm, velicina grudi E (odnosno petica).Nemam pojma da li me je neko razumeo
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 14:58:59
|
|
|
|
ishler
|
Dobar dan,ja ne smem ni da pricam o s....moje kao kod onih zenturaca,a inace sam mrsave gradje,od prve trudnoce to je strasno.MODELATORI(da ne ispadne da vicem,ubacite me u 3 tromesecje termin 29.9)Inace necemo nigde,ne mogu dugo da se truckam,ne prija mi ni po Bg na kratkim relacijama.Volela bih da mogu na more,ali nista od toga ovoga leta.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:03:47
|
|
|
|
vonavoj
|
znam kako se meri,i ja sam 100e..ali ni svi proizvodjaci nemaju pravu velicinu...ovo mi je 105b..ali nemaju zicu,nista!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:09:26
|
|
|
|
bubulence
|
ja nosim 80b, sta god to znacilo . a mm kada pricamo sta bi menjao na meni kaze samo da povecam sike za jedan br i nista vise. ja bih pre smanjila guzu za 4 broja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:10:10
|
|
|
|
branki*
|
vi imate peticu?!wow!to kao moje puta tri.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:22:01
|
|
|
|
mika79
|
Trudnice vidim pominjete putovanje, ja obožavam more mm i nije nešto oduševljen putovanjima njemu je najlepše kod kuće ali mora da ide i tu nema razgovora, kad sam u januaru saznala da sam trudna odmah je rekao ajd sad uplati more . Inače pošto ove godine ne možemo nigde da putujemo ja već planiram i gledam za sledeču godinu Zlatibor, jedva čekam. Sunflover dobrodošla, želim ti laku i lepu trudnoću. Daco nemoj da se brineš zbog kg. ja sam se do sada ugojila 7 kg. po meni je najvažnije da beba lepo napreduje i da je ks uredu.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:26:01
|
|
|
|
Njica
|
IZVORNA PORUKA: branki vi imate peticu?!wow!to kao moje puta tri. Takodjeee, puta sest! Em sam se ugojila 7kg do ove 18-te nedelje, em ne da su limuncici, ovo su...pasuljcici
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:37:49
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Devojke i ja sam zivela u zabludi da je ta brojka velicina (.)(.),ali nije To vam je sirina ledja,korpa je obelezena sa A,B,C,D,E... Imate na netu kako se odredjuje velicina brusa.Tako sam ja kupovala 85C,pa mi siske ispadale,dok mi prodavacica nije objasnila da dzabe hocu 90,jer ce mi biti siroko oko ledja,vec mi treba veca korpa.Izmerite obim ispod grudi (preko ledja) i to vam je brojka,a posle vam slovo zavisi od velicine grudi.Ja nosim 80E.Obim ledja 80 cm, velicina grudi E (odnosno petica).Nemam pojma da li me je neko razumeo Anci ti si moj broj 100%. Jos je samo Lisca tacna sa brojevima,a svi drugi su aj zdravo. Imam jedan Lolmarov model 5-ica koji mi odgovara i to je to. A vi sa malim (.)(.),nekukajte,neznate koja je muka naci brus da lepo sve drzi,a uz to kad dodje leto i vrucine,tek je tad uzas.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:43:10
|
|
|
|
bubulence
|
stetice verujem ti skroz, meni je posle porodjaja bilo grozno, em leto, em grudi ogromne, tusirala sam se 15 puta na dan, plakala, smrdela sama sebi i za sve sam krivila sike. i jedva cekala da se smanje... e onda je na jednom mleko nestalo pa sam opet pocela da kukam i placem ali to je druga tema... u svakom slucaju sredina je najbolja...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:45:55
|
|
|
|
branki*
|
steti,ne znas ti koje su to muke kad legnem na plazu u kupacem i dignem ruke,a ja ko decko ili kad natrpam sundjercice u kupaci,pa nikad da se osausi gornji deo,stalno kad se vracam sa plaze mokra majica.sad imam one vestacke od kineza,pa njih ubacujem. sta ces....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:49:23
|
|
|
|
Štetica
|
Bubi jednog dana kad zavrsim sa radjanjem i dojenjem,ugradicu silikone po svojoj meri,i velicinu i oblik,a do tad zivecu sa ovim sto imam,i tesiti se da ima i vecih. Nego ajte na kuglof sa visnjam,upravo ga pecem....
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:54:22
|
|
|
|
bubulence
|
vec se osecam kao ali ako vec zoves na kolace, greota je odbiti . ja cu jednog dana da odem da ih zategnem, bez zezanja, samo da zavrsim sa radjanjem, nadam se i tecem do 35. godine pa onda na remont... ne verujem da cu ih povecavati ali ne mogu ni da se pomirim da mi nisu kao u devojackim danima
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 15:54:39
|
|
|
|
wivern
|
Ja muku mucim sa brusevima jer nosim 65c, a tako mali obimskoro niko ne pravi. E zato sad u trudnoci uzivam i kipim na sve strane...msm vreme je da predjem na d korpu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 16:04:31
|
|
|
|
Ana13
|
I ja kukam na svoje siske od pocetka trudnoce,ali zato sto se nisu povecale ni za mm I dalje su iste i isti brus nosim,a htela sam da vidim kako ce da mi stoje vece,pa da skupljam pare za silikone Ionako ce da se oklembese dok izradjam svu decu sto imam u planu,pa cu morati nesto da im radim.Pa da znam jel da stavim veci br.A sa silikonima necu da imam problem sa pronalazenjem brusa,tad mi nece trebati
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 16:04:38
|
|
|
|
plačljiva
|
Sunflower,dobro došla Drage moje,ja se spremam da jednog dana odem u taj Eleni i da kupim neki veći brus još se šfercujem sa starim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 16:10:27
|
|
|
|
Njica
|
Kuglof sa visnjama?!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 16:31:58
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Vidim prica se o sikama, ja sam inace 80b ali vec moram da kupujem veci brus, rastu kao blesave SunFlower dobrodosla i zelim ti skolsku trudnocu Ja sam juce bila na uz, merili smo nuhalni (1,39),videli nosnu kost, brojali prstice i sve je superiska tako da napokon mogu da se opustim. Rece mi doktor da nikad nije video bebu koja voli da se slika kao ova moja, samo se namestala i mahala a ja da se istopim... I izgleda da je devojcica u pitanju, rece doca da to nije 100% jer je jos rani ali po njemu su roze patofnice...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 16:41:41
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Nego ajte na kuglof sa visnjam,upravo ga pecem.... U kom gradu zivis?
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 16:52:13
|
|
|
|
Njica
|
Sanjchezze, bas lepo za nuhalni, i nasa bebica je odradila tada svaki "selfi" kao da se spremala, na jednom snimku je prekrstila ili prekrstio nogice i podlaktio/la se, kao da sedi i pozira dusa moja pametna
< Poruku je uredio Njica -- 1.7.2014 16:53:26 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 17:06:26
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Ja sam bila odusevljena kako se bebana sama okrece da doca sve vidi pa pokazuje prstice da mama izbroji... prelepo! Jel imam neku temu za postavljanje slika sa uz-a, da vam pokazem nas prcasti nosic, to mi je najjaci utisak sa uz.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 17:24:57
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Sanjceze, odlicno, bas super vesti,verujem da si uzivala Jel trebaju tu neke pripreme tipa da se pije voda i slicno ili je vaginalni UZ standardno? Ja ljudi danas 7 punih nedelja i krenula da osecam neku knedlu u grlu, nemam pojma da li se tripujem,sve pokusavam da izignorisem,ili se to meni spremaju mucnine
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 07/14 [chat] 1.7.2014 17:36:44
|
|
|
|
Sanjchezze
|
Ipo uzivala sam nego sta, svaki dan bih isla na uz da gledam moju mrvicu Sad je isto bio vaginalni uz a od sledece kontrole, za cetiri nedelje, krecemo sa obicnim uz, preko stomaka mada nemam pojma treba li i tad da se pije voda, pitacu dr kad mu odnesem rezultate double testa u ponedeljak...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?