|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ? (II dio)
30.5.2014 13:52:22   
Torbica

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Peace mi je nekako opisala neki najzdraviji odnos. Ali za takav odnos je potrebno da dve osobe saradjuju donekle. Ja niposto nisam za svadju i da se "pusta jezik". Prvo to je nekulturno. Oterati nekog gde sunce ne sija i td.
Samo mudro, svadja nista ne resava

Nisam nikog nigde oterivala ali necu valjda smarati mm sa problemima tipa - rekla sam joj da im ne daje desert pre rucka nja nja nja.... Jezik pustam vrlo civilizovano - Draga, lepo sam te zamolila, nemoj mi praviti pometnju, ti odes a ja posle imam problem, sve u tom fazonu..... Ja smatram da treba svima staviti do znanja gde im je mesto, fino, nemam uopste problem da iznesem sta mi smeta. Takodje, izvinim se i izvinula sam joj se u nekoliko navrata ako su me poneli hormoni ili osetim da sam grublje rekla. Ma sta da kazem, bas me voli, osecam, cak i kad se ne slaze sa mnom. U svakom slucaju je moja sveki skroz ok, a mm nikako nije vezan za nju, zamera joj gomilu stvari i uglavnom je ja branim user posted image I to mi se ne svidja....

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1551
30.5.2014 14:00:00   
Misha i Ljisha
pa to mudro to je lepo tako. Na civilizovan nacin. I ja isto kazem, bas vas briga a mi posle muku mucimo.

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1552
30.5.2014 14:01:24   
Peace*
U svakom slucaju je moja sveki skroz ok, a mm nikako nije vezan za nju, zamera joj gomilu stvari i uglavnom je ja branim

Isto kod nas!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1553
30.5.2014 22:51:14   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: Torbica

Nisam nikog nigde oterivala ali necu valjda smarati mm sa problemima tipa - rekla sam joj da im ne daje desert pre rucka nja nja nja.... Jezik pustam vrlo civilizovano - Draga, lepo sam te zamolila, nemoj mi praviti pometnju, ti odes a ja posle imam problem, sve u tom fazonu..... Ja smatram da treba svima staviti do znanja gde im je mesto, fino, nemam uopste problem da iznesem sta mi smeta. Takodje, izvinim se i izvinula sam joj se u nekoliko navrata ako su me poneli hormoni ili osetim da sam grublje rekla.

Ovako i ja objasnim ali ne samo svekrvi nego ko god da mi dolazi.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 1554
   RE: Kako se slazete sa svekrvom ?(IIdio)
13.6.2014 14:09:02   
Наташица
ми баш имамо проблема са родитељима мм. са свекром не баш толико, сам је свој неки чудан тип. једва проговара. са мном за све ове године није пробоворио ни реченицу. само здраво за здраво. што ме нешто ни не оптерећује, такав је према свима. свекрва је сушта супротност, има језичину за 5 особа. нико ништа не зна, само она..на све има примједбу, само гледа шта радим и како се понашам да би ме могла под*ебати и испровоцирати. баш смо у лошим односима. не дам да ми се петља у живот. увидјела сам на шта ће то изаћи кад ме у 8 мјесецу трудноће извријеђала и испровоцирала и од тада не шутим више. мислила сам тада да ћу се породити. нека сам вјештица. некад прећутим, али често добије истом мјером.
живе сат ипо вожње од нас, али нема појма да желе да дођу. свекар у 24 сата распали пословно у црну гору, хрватску па знало је бити и у италију, али проблем му је доћи до нас. ми одемо једном мјесечно, стварно ми не пада на памет да идемо тамо чешће обзиром да су безобразни по томе питању. девер долази сваки викенд, имају два аута у кући и не желе доћи. гледам људе с којим се дружимо, сви свима долазе само они нас нападају како је наша обавеза да ми њима идемо, а не они нам.
с друге стране немам поверња у свекрву никако, али баш никако.
смао се жали како не виђа дијете, како се пожели дјетета. ма маку му, ако си пожелила дијете имате ауто у чему је проблем да дође, не зове никад....сад скоро смо сви били болесни, ма какви не зове.
муж се заинатио па не зове ни он...зна да ће га одмах почети провоцирати, кад треба да е назове псхички се треба припремати.
примјер, јуче сам га пола дана молила да је назове и да јави да данас оде на море...ма какви, није хтио. и често га опомињем да зове, али једноставно не жели. и сад ја знам да сам ја крива и за то, ја га одвајам, ја не ваљам...
како је свекрва остала без посла тј. отпуштена, вероватно је распустила језик па човеку досадило да је слуша. бар тако мисли свекар па и ми. нема никакву занимацију у животу, још има проблема са кичмом..обилази докторе и опет ради по своме, не би послушала....
не прича са кумом, са дугогодишњим пријатељима и са јетрвом здраво за здраво, за час се посвађа с неким..препоносна да би се спустила на земљу, а уз то и тврдоглава. ево ни са мном не може. нагоре ми је то што иде и прича за мном...оде мами мојој па ме трача, што ми је огавно.
мама моја, некад ми нешто каже, али углавно неће да ми говори да не би још горе било. онда и мами држи предавања како би требала са смрша, шта да једе итд. и она се дистанцирала од ње.
мама ми сама, већ у годинама...нема ауто и ето ти је повремено код нас. сједне на бус и дође. никад ништа није рекла мом мужу, никакву примједбу, паметовање.
давно сам мужу говорила да он ово ријеши да не бих ја морала, није никад па сам ја...и ето испала сам вјештица и нема ту повратка.
боже, само да ми је отићи из земље да се виђамо једном у 5 год, али опет како би без маме и да је не видим дуго.

< Poruku je uredio Наташица -- 13.6.2014 14:11:48 >

"timeo hominem unius libri"

(odgovor članu boba 11)
Direktna veza do poruke: 1555
13.6.2014 18:41:43   
branki*
nema sta da se slazemo ili ne,vise ne zivimo zajedno,svako je u svom stanu i radi sta hoce i zivi kako hoce.ne petlja mi se,niti joj se petljam.mm moze da ide kad i koliko hoce,slobodno neka vodi bozu...ja mogu da odem za rodjendane i praznike,ispostovacu to vreme sto budem i opet svojoj kuci.ne delimo nista.vrata su joj otvorena,naravno,ovde,kad god zeli,sto nece biti uopste cesto,obzirom da zgrada nema lift.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1556
24.6.2014 10:43:24   
Наташица
ех, а сам са својом завршила за читав живот.
одавно је врхинац безобразлука био оговарње мене мојој мами, али врхинац идиотлука је кад је рекла да сам бацила своје дијете. е тада сам попиздила скроз. дошла у стан од маме, са мамом као фурија љута, ту био и свекар и коначно сам све рекла. кипио је бијес из мене, вриштала од љутње. то ми је једино жао, што се нсиам сабрала и фино полако све рекла, ма жао ми што е нисам провоцирала као она мене. она ће мени говорити да јој не долазим у тренерци у кућу, да је не срамотим пред комшилуком, она ће мени говорити да сам за псхихијатрију, она ће мами говорити како је она заслужна што смо се нас двоје вјенчали па после да говори да требамо да се резведемо. она ће мени говорити како њеног сина срамотим пред његовим друштвом, да причам глупости па се он мене стиди (ту увреду у 8 мјесецу трудноће не могу заборавити, мислила сам да ћу се породити и то је био задњи пут кад сам прећутала ишта више), она ће мени говорити да не знам око дјетета. она ће моју маму изнемиравати и тако говорити, а мама има слабије срце. надува се од брига, не може себи доћи. рекла сам јој да ни дијете неће никад више видјети. не треба ми да размишљам да ли ће нешто причати о мени и мом рођеном дјетету као што је причала мојој рођеној мајци. муж нек иде кад хоће и кад жели. давно сам му говорила да он ово рашчисти да ја не би морала. није рашчистио, ја сам. доста више. ух, има тих лажи толико. никад никог нисам прва дирала, нити било шта почела, али као ме дирне не пише се добро. код мене нема сад овако, сад онако. свекар ко мула, јавио се није...а после ће и он оговарати, нека...бар сам добила прилику да рекнем шта сам имала. такоје било фино кад сам рекла "скрати језичину" пред свима. сад сам мирнија и без стреса над главом могу уживати са својим дететом. већ три године трпим провоцирања кад год се оде код њих. само снима шта радим и шта говорим како би ме дочекала. још гледам да што више ћутим, да не говорим ништа.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1557
26.6.2014 5:01:27   
ivanarepova
Natasica
Ja te potpuno shvatam jos plus kad uz to stvorenje imas i zaovu koja te isto provocira i laze petlja muti. eh sta su mi sve priredile zvale moje roditelje pricale da ja odam samo da necu djete s mojim muzem da sam obukla minic. .... Mogla bih roman da napisem a tek kad sam ostala trudna auffff jedan put u dva mjeseca su me pital kako sam da me podsjete to nisu imali pojma a ja u stranoj drzavi nisam imala nikog od svoje porodice u osmom mjesecu trudnoce provocirala me napadala nocima nisam spavala....A SAD joj kao stalo do djeteta proslog mjeseca branila je svog zetica a on je napao mene jer je pisao meni ruzne komentare na statusima na Fb i mjesec dana uopste nije pitala SINA tj. Mog muza kako mu je djete kad sam otisla kod svojih jer je i ona dosla u bosnu onda je dosla i kao dosla vidjet djete kao stalo joj dodje mi da je otjeram do vraga i nju i te njezine lesinare svekar kao i dalje suti mulac mulac

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1558
26.6.2014 9:08:50   
Verolina
Natasiceuser posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu ivanarepova)
Direktna veza do poruke: 1559
26.6.2014 11:59:07   
ivaMark
Kakvih sve primera ima user posted image

Mene moja ne tangira posebno... Ako nece da dolazi i ne mora, do sada joj je izgovor bila njena bolesna majka a sada te zene vise nema (neka joj je laka zemlja) da vidim sta ce joj sada biti razlog.
Ali me nervira njen odnos sa J... Nije je poljubila od kako se rodila, niti joj je lepu rec uputila, to me nervira samo... Baba joj je user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1560
26.6.2014 13:05:18   
Наташица
цуре, хвала. user posted image
моја је увијек била језичара, али како остаде без посла пре неких три године кад је све отприлике и почело, нема појма да се може на крај изаћи. незадовољна, све јој смета у свему би да има контролу па кад не може, оплете лајати. ма море воз!!!
иванар, драга како би тек заову напичила да је имам...кад сам свекрву могла, ни бог ме не би зауставио да и њу напичим. ја је немам, али имам дјевера...некад би волила да се више жени па да мало и на ту другу снају узјаши, да ме се прође. подјебава преко детета, као све се обраћа детету, а нас прца. иако сам јасна била да се не даје слатко посебно пре оброка, она ти њу сакрије и даје јо чоколаду, као нећу примјетити. е не може више. прелило је чашу кад ми маму узнемирава, још се наљути на њу што је мама рекла мени све то. е па да ми неко дијете оговара очи би му извадла, а камо ли нешто друго. да неко само каже нешто за њену дјецу то би сви живо знали.
не могу вам описати колики је бијес из мене кипио, купило се то дуго у мени..знала сам ја да ћу попиздити једном. никад никог не провоцирам, нити чачкам док мене не дирну. према томе знам да нисам прва ништа почела, увијек је она била изазивач.
ух, истресох вам се поштено.
углавном много ми је лакше. некако сам лакша психички, иако размишљам о томе, али размишљам шта сам све могла рећи, а нисам се од бијеса тад ни сјетила.
иванамарк, нека те то не узбуђује много, има твоје дијете родитеље који ће јој фине ријечи упућивати и изводити на прави пут. ја нисам имала ни бабу ни дједа. једни умрли пре мог рођења, а други док сам била мала. па боже мој, ја би волила да ова моја таква, овако ми се не би петљала око дјетета. нити ме нервирала са својом гаткама.

< Poruku je uredio Наташица -- 26.6.2014 13:08:28 >

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1561
27.6.2014 11:39:00   
ivaMark
Natasice, ti nisi imala babu i dedu jer nisu bili zivi a ovi su zivi user posted image

(odgovor članu Наташица)
Direktna veza do poruke: 1562
27.6.2014 12:11:46   
Olga75
Natasice a da iskuliras
mislim to je mama tvog muza , ona ga je vaspitavala i brinula o njemu
meni je tako svejedno ali ovo tebe opterecuje , ti kako hoces , tvoja stvar
a znate li vi kome sutra dolazi svekrva user posted image
pa meeeeniiiii i sve ce da mi opeeeglaaaaa user posted image
i dete da mi animira i na muza da se dere i svasta nesto lepogaaaaaaaaaaauser posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1563
27.6.2014 12:14:49   
ivaMark
pa meeeeniiiii i sve ce da mi opeeeglaaaaa
i dete da mi animira i na muza da se dere i svasta nesto lepogaaaaaaaaaaa

Bravo za svekiiiiii user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1564
27.6.2014 12:42:47   
Brand new mama
Znaci,Olga,skroz ce da te zameni u kucnim poslovima:)

Steh auf, wenn du am Boden bist

https://www.youtube.com/watch?v=I3z-gqLGIKU

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1565
27.6.2014 12:53:57   
Olga75
pa naravno
sto kazu : bujrum svekrva , izvolte , evo i kuhaca i pregaca user posted image

Marija je moj najveci uspeh

(odgovor članu Brand new mama)
Direktna veza do poruke: 1566
27.6.2014 13:07:23   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Olga RR

i dete da mi animira i re i svasta nesto lepogaaaaaaaaaaauser posted image

user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 1567
28.6.2014 11:53:01   
ivaMark
Moja juce provozala dete u kolicima, otisla da bere pecurke po sumi i kaze: ajd da napravis meni i Marku kada dodje da jede... Izvini, ne mogu: evo ti kuhinja a jamoram za bebu da spremam večeru i da je hranim user posted image
Ona posto pa ne moze da jede ono sto je spremljeno nego jos da joj spremam veceru, ma vazi.

< Poruku je uredio ivaMark -- 28.6.2014 11:54:35 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1568
28.6.2014 13:04:21   
World
A izvini sto samo njoj i Marku? user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 1569
29.6.2014 7:06:30   
Štetica
Moja sveki od pre godinu dana i sad nije ista zena,na moju radost. Koliko god je znala da bude baksuz i da mi jede dzigerice za sitnice,toliko je sad ok zena. Verovatno joj doslo do mozga da joj je ostao samo mm i da nema za koga drugog da se brine,radi i stvara(tako ona kaze),pa se unormalila.
Nenudi se sama da nesto uradi(mada i nezivimo u istoj kuci,vec u komsiluku) ali ako je pitam konkretno da uradi to i to,nije me odbila.Jedino sto mi je rekla sama a to je:nemoj ti da nosis ves do zice(od kad sam trudna),ako nema muskih tu zovni me doci cu ja.Ok hvala lepo,meni masina stoji u podrumu i imam 15stepenica da bi taj ves iznela.Kad skuva njima nesto a zna da volim ona donese ili posalje po svekru,cvece mi je okopala,ja samo sad cupam travu,nemogu jos i to da je cekam. Mozda neuradi odmah kad je pitam,ili zaboravi pa joj ponovim ali u nekom njenom slobodnom trenutku ona odradi sve.
Ma jednostavno da je neprepoznas.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1570
29.6.2014 7:15:30   
Misha i Ljisha
user posted image Stetice to su sjajne vesti. I moja sveki meni sve pomogne i uradi sve sto kazem. Bas mi puno pomogne. Ako imam vesa uvek mi ga ispegla, ode u bastu pa cupka travu, pa skuva i td. Ja je stedim cak, ne dozvoljavam joj bas da radi sve, al hoce ona pa hoce. Eto jedino mi kucu nije nikad spremala i ja uvek perem sudove jer ona kad dodje skoro uvek kuva. Sve ostalo mi zena pomaze najvise sa D i u dvoristu. Jes malko dosadna nekad, npr prosle godine nisam od D stigla da oberem boraniju pa je valjda jedno 100 puta rekla "steta propalo" i tad me tako mao iznervira ali ne misli ona nista lose time nego znas kako matoroca i dosadno tim matorim ljudima i vole da gundjajuuser posted image , pa jos boze moj ja posejala bastu a nisam pojela sve iz nje pa propalo cccc...Sram me bilo hahahaa...

Inace nisam ja mislila da ona mene nesto puno hvali, kad bili mi u petak kod nje i stize joj neki komsija i upoznaje se sa mnom i kaze "jao to je ta cuvena snajka sa Ceneja, vidi kako je lepa i ljubazna, puno smo culi o tebi" i tduser posted image bas me zena nahvalila hehehe...Mora da sam joj omiljena snajkauser posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1571
29.6.2014 7:34:38   
Štetica
Miso basta je posebna prica,ja ove godine nisam nista ni sejala jer je ona posejala za celo selo i jos jednu kucu vise,sta da ti kazem kad je zena posejala 80kucica kornisona,bilo semena pa da se nebaci.Samo znam da ce mi presesti kad budu poceli da se beru za koji dan. Plasi se zena da nebude malo,a tu pricu propalo ovo-propalo ono dobro znam,jer uvek nesto propadne i njoj je zao,ok razumem i to mucila se ona oko toga,al sledeci put nemoj toliko sejati pa nece propasti. Doduse ko zna kakve cemo mi biti u njihovim godinama.
A sto se tice sredjivanja kuce to ja radim,ves peglam samo po potrebi.Par puta mi je oribala kupatilo kad sam je zamolila,u fazi dok sam povracala i dok mi je sva hemija smrdela,i hvala joj na tome.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 1572
29.6.2014 7:43:19   
Misha i Ljisha
IZVORNA PORUKA: Štetica

Miso basta je posebna prica,ja ove godine nisam nista ni sejala jer je ona posejala za celo selo i jos jednu kucu vise,sta da ti kazem kad je zena posejala 80kucica kornisona,bilo semena pa da se nebaci. Plasi se zena da nebude malo,a tu pricu propalo ovo-propalo ono dobro znam,jer uvek nesto propadne i njoj je zao

Doduse ko zna kakve cemo mi biti u njihovim godinama.

Jao i ova moja isto ogromnu bastu ima, ma svega u basti.Ja mislim da nema cega nema. Eto u petak smo brale ribizle, maline, jagode. A o povrcu bolje da ne krecem. Isto sto ti kazes za celo selouser posted image a onda plus jos i moja basta. Ali kako ona pomogne meni tako i ja njoj. Eto cak i kad odemo tamo na rucak ja joj isto operem sudove i kazem zeni da odmori jer je ona kuvala. Cistila sam joj i kucu. Nije meni tesko jer i ona meni pomogne plus nam svega i svacega da. Eno spremila mi je smokvu da zasadim, dala mi rasad paradajza, dace mi i jagode da rasadim ma svasta. Zena je carica a ima ruku za biljke najstrasnije. Ono to ona posadi uvek uspe. Neverovatno. Ima cveca haos, mene bi to nerviralo plus bi kod mene sve uginulo ja to ne bih stizala da zalivam. Ceo dan da zalivas, te bastu te cvece. Al dobro ona je zena u pemzijiuser posted image , dosadno joj pa mora da se zabavlja. Pa ima i egzoticne biljke hahaha

a ja necu biti svekrva ja cu biti zla tasta ahaahha bar za sad.user posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 29.6.2014 7:45:09 >

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1573
29.6.2014 12:40:55   
dijana1*
Samo citam da mi se ne bi odbilo o glavuuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1574
30.6.2014 2:08:17   
Mariya

IZVORNA PORUKA: Olga RR
a znate li vi kome sutra dolazi svekrva user posted image
pa meeeeniiiii i sve ce da mi opeeeglaaaaa user posted image
i dete da mi animira i na muza da se dere i svasta nesto lepogaaaaaaaaaaauser posted image

Olga, eto ti si jedna od retkih zena koja se raduje kad joj svekrva dolaziuser posted image user posted image

Mada je i moja takva,ako vidi da treba peglati, bez ijedne reci vadi dasku i peglu, opegla ves i tako...
Moj problem sa njom, pre nekoliko godina je bio to sto je ona previse brizna, uvek se plasila da cemo umreti od gladi, da nemamo sta da jedemo niti kuvamo i da ona sve mora da nam obezbedi, da mora mom muzu/svom sincicu sve da kupuje - ves, carape,kosulje itd. Sve se promenilo kad sam rodila Lu. A ko se promenio, ona ili jauser posted image pitam se?user posted image Sada je svu tu silnu brigu i paznju preusmerila na unuku i sad nam je svima super. I dalje me nervira kad mi posalje ili spakuje tonu hrane, da imamo sta da jedemouser posted image i sto mnogo popusta i Lu sve dopusta, pa kad dovedem dete kuci od nje moram dva dana da je popravljam jer je baba pokvariuser posted image , ali uvek je tu kad mi treba, sve ostavlja ako treba da cuva Lu i sigurna sam 1000000 posto da bi sve dala za svoju unuku i da je voli vise od bilo koga na svetu.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

MASTITIS
*iva*

Da li ste imale mastitis?

Da (33%)

Ne (67%)

Ukupan broj glasova: 112

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here