Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 13:34:24
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Domaća pileća juha pljeskavice od tikvica, pita sa pečurkama, pita sa sirom. Planirala sam sarmice od zelja ali nisam našla zelje a na žalost niko ne prodaje listove vinove loze i kod mene je ispala i pita sa pecurkama... vidim da im je danas poslednji dan pa da ih iskoristim...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 13:38:48
|
|
|
|
daca77
|
Domaca pileca supa, sarmice od blitve i salata.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 13:44:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Kisela corba,raznjici peceni na rostilju i tzatziki salata
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 13:45:26
|
|
|
|
big mum
|
Pileća domaća supa sa dosta povrća,punjene paprike sa krompirom i rižom i ostalo od jutros ROL VIRŠLA Možda napravim Čoko keks
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 14:03:41
|
|
|
|
branki*
|
danas przena pileca dziga,supica,salata i krompir pecen u rerni.big mum,i ja merkam te anine kolacice,bas mi deluju fino.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 14:07:58
|
|
|
|
bubulence
|
super su ti keksici, Ana mi je jos pre dala receptic tako da ih cesto pravim da imamo uz kaficu... a lako se prave... samo sto ja ubacim seckane lesnike ili bademe
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 14:12:25
|
|
|
|
branki*
|
meni bas deluju primamljivo i jednostavno.pa,moze i badem i lesnik,sto da ne,mozda bi moglo i malo suvih seckanih kajsija,bas ih imam.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 14:12:29
|
|
|
|
Olga75
|
kod mene danas spagete i sos od paradajza sa proprzenom slaninom , mrzelo me je ici u mesaru po mleveno meso i corbica od mledog graska , mladjahne sargarepe i jos mladjeg persuna donela mi mama
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 24.6.2014 14:16:43
|
|
|
|
bubulence
|
branki probaj, ne moze da skodi... mislim da bi kajsije lepo isle samo ih sto sitnije iseckati...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:16:24
|
|
|
|
bubulence
|
zene dajte ideju, znaci frizider prazan, zamrzivac put ali me mrzi da bilo sta odledim, volje nemam uopste... sta da spremim?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:18:56
|
|
|
|
nata11
|
Pa ubaci povrce mesano u kljucalu vodu pa napravi neko varivo.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:33:24
|
|
|
|
mtajcica83
|
Pileca przena dzigerica,pire krompir i salata. Pravim kolac od bresaka.Neki lagan..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:34:10
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Pa ubaci povrce mesano u kljucalu vodu pa napravi neko varivo. ubacila samo grasak i to je to za danas...
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:37:49
|
|
|
|
minnica
|
biće supica i gibanica sa sirom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:39:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Možete bilo šta ubaciti u keksiće, ovo je osnovna verzija a varijacija ima koliko želite ja volim sa kakaom. Mm ih obožava i kad ih pravim moram odmah duplu ili troduplu meru
< Poruku je uredio Ana RR -- 25.6.2014 11:40:54 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:43:16
|
|
|
|
Anoniman
|
lazanja sa spanacem
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 11:57:08
|
|
|
|
nata11
|
Meni mrziiiii da kuvam kao nikad. Mislim da ce pasti neka przenija ili pak makarone.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 12:15:58
|
|
|
|
Trcosava
|
Danaske one punjene paprike sas sir, a mladi krompir sa strane u umaku od sira, jaja, pavlake i peršuna (nisam juče pravilq ) A onaj tart mi nije ispao kako treba prokleti želatin u prahu bez kuvanja! grrrrrrrrr
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 12:40:12
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Danaske one punjene paprike sas sir, a mladi krompir sa strane u umaku od sira, jaja, pavlake i peršuna (nisam juče pravilq ) A onaj tart mi nije ispao kako treba prokleti želatin u prahu bez kuvanja! grrrrrrrrr E eto mogu paprike sa sirom. A kakv ti je to sos, samo izmesas sve i prelijes?
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 12:56:09
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Nato na prethodnoj stranici sam ti stavila onaj recept sa prazilukom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 12:59:37
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Nato na prethodnoj stranici sam ti stavila onaj recept sa prazilukom.
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 13:10:05
|
|
|
|
little_one
|
Kod nas danas krompir corba sa zecetinom (kunici) i kupus salata, a kao slatkis OVO i mogu vam reci da nisu losi s obzirom da skoro nista nema u njima...bademe zamijenila grozdjicama
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 13:13:53
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: nata11 IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Danaske one punjene paprike sas sir, a mladi krompir sa strane u umaku od sira, jaja, pavlake i peršuna (nisam juče pravilq ) A onaj tart mi nije ispao kako treba prokleti želatin u prahu bez kuvanja! grrrrrrrrr E eto mogu paprike sa sirom. A kakv ti je to sos, samo izmesas sve i prelijes? Nato, to je u stvari fil, tj ono što ti ostane od fila. Dodala sam malo još pavlake, malo bibera, mrvicu aleve paprike i sve izmuljala rukama. Rasporedila između paprika i eno sad je u rerni, kad se ispeče će vi turim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 13:51:03
|
|
|
|
branki*
|
danas boranija sa mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 25.6.2014 16:48:09
|
|
|
|
Trcosava
|
Da probam sa telefona da dodam sliku
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Posni pužićiRingerajin kuvar: Maraj
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.