|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIII
24.6.2014 14:09:41   
branki*
neko je napisao da gledaju odnos fsh i lh,a on je kod tebe micoubico dobar,a i sami doktori kazu da amh nije relevantan faktor(ne znam ni zasto su ga onda uzeli kao parametar za vtouser posted image ).sto se tice visegradske,ona je bila moj prvobitni izbor za vto,tamo radi fantasticni prof.tulic,koji ne govori mnogo,ali je detaljan,sistematican i temeljan.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu micaubica83)
Direktna veza do poruke: 1701
24.6.2014 14:56:59   
micaubica83
Branki cula za prof.Tulica.A da li on radi i inseminacije posto cu ja morati da uradim inseminaciju da bih mogla na VTO?Tako mi je doktorka rekla

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1702
24.6.2014 15:03:55   
branki*
ne znam da li radiuser posted image
a,sem tog niskog amh,koji je vas problem,ima li jos sta?

branki

Direktna veza do poruke: 1703
24.6.2014 15:44:14   
micaubica83
Nemam nikakav problem,menstruacije redovne na 28 dana,ovulacije po LH trakicama svakog 14og dana.Suprugu spermogram dobar.I moja doktorka se iznenadila kada je videla AMH jer su mi hormoni uredni,odnos FSH i LH dobar i nista mi nije poviseno

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1704
24.6.2014 15:46:09   
branki*
jesi radila hsg,da li su prohodni jajovodi?

branki

Direktna veza do poruke: 1705
24.6.2014 15:57:00   
micaubica83
Radila sam hsg,prohodni su.I brisevi su nam sterilni.Doktorka mi je rekla da ne moram da radim AMH posto su mi hormoni uredni,medjutim rekoh kad sam sve uradila,uradicu i taj AMH..uuhhh kad se nisam onesvestila user posted image .Moracu da ponovim rezultat jer se u drugim laboratorijama ceka po nekoliko dana na rezultat a moj je stigao za 1 dan

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1706
24.6.2014 15:59:37   
branki*
pa,onda probajte inseminaciju,posto su ti dobri jajovodi.mojoj komsinici je uspela iz drugog puta,ima bliznakinje.zelim ti njen scenariouser posted image

branki

Direktna veza do poruke: 1707
24.6.2014 16:01:55   
micaubica83
Hvala ti puno branki user posted image ,ali sa ovakvim AMH ja se uopste ne nadam uspesnoj inseminaciji.Uradila bih inseminaciju samo zbog komisije za VTO

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1708
24.6.2014 17:13:21   
Verolina

IZVORNA PORUKA: micaubica83

Verolina videla sam da ima puno cura koje su lazirale rezultate da bi prosle komisiju i uspela im VTO...medjutim zamisli da ta drugarica koju povedem ima puno veci AMH od mog i predam takav rezultat...krenu da mi rade VTO i daju mi neku pogresnu terapiju ne znajuci da mi je nizak AMH.pa izgubim i ovo malo celija sto imam user posted image ...ne znam koliko je to pametno user posted image
jess021 ako bih morala probala bih u toj laboratoriji u NS,bar malo da mi povecaju user posted image ...ako ti nije problem napisi mi koja je to laboratorija,mozes i pp user posted image

Mico, ne postoji terapija za AMHuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 1709
24.6.2014 17:48:11   
suncica83
micaubica ja sam 3 puta vadila amh..jednom mi je bio2 zarez nesta, drugi put 2 zarez nesta a treci put 6 zarez nesta..ista laboratorija iste rf vrednosti. i sumnjivo mi je da je za jedan dan gotov...

https://www.facebook.com/pages/Shiseido/1392958217610985

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1710
24.6.2014 18:14:53   
nata11
Ta teorija da je nizam amh razlog steriliteta je smesna. Ima jos milion ispitivanja, ja sam u ovoj prici skoro 4 god i tek sam na pola. Probaj insemenaciju a ako ti je bas frka za amh uradi u nekiliko razlicitih laboratorija pa odnesi najbolji izvestaj. On se u pojedinim zemljama cak i negleda jer nije pravi pokazatelj.
Suncice meni je uvek gotov za jedan dan.

(odgovor članu suncica83)
Direktna veza do poruke: 1711
24.6.2014 18:20:10   
Dama Herc
Pozz svima,
skupljanje dokumenata se priblizava kraju... ono sto me muci sta dalje kad prikupim dokumenta?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1712
24.6.2014 18:22:01   
suncica83
ja sam taj mh cekala po nekoliko dana u konzilijumu.
nego...meni je danas meni je danas 7 dan posle embriotransfera ( vraceni posle dva dana)..imam zigove i blage bolove kao kad dobijem ali samo na levoj strani...da li je neko imao slicno iskustvo?

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1713
24.6.2014 18:26:13   
Dama Herc
meni je amh bio za dan gotov...

Direktna veza do poruke: 1714
24.6.2014 18:34:10   
Sanjalica1980
Suncice ja sam isto imala ziganja i bolove i to 2det a ubacena je blasta stara 6 dana. Sada cekam svoj prvi uz user posted image

Tako ces i ti. Bice to dobro user posted image

Direktna veza do poruke: 1715
24.6.2014 18:37:22   
suncica83
sanjalice user posted image

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1716
24.6.2014 19:31:21   
Štetica

IZVORNA PORUKA: Dama Herc

Pozz svima,
skupljanje dokumenata se priblizava kraju... ono sto me muci sta dalje kad prikupim dokumenta?

Kad stignu svi rezultati ides kod ginekologa u dz da ti da upute za komisiju za kliniku za koju se odlucis(Narodni front ili Visegradska) da ides na komisiju.Za tebe ti treba uput za ultra zvuk i uput za komisiju za vto. Za supruga uzimas uput za spermogram od njegovog dr opste prakse. Pa kad skupis to sce nosis u socijalno na prvostepenu komisiju,tu biras kliniku u kojoj ces raditi VTO. Kod nas treba za komisiju u socijalnom oba partnera da budu prisutna,zbog potpisivanja papira.
Od njih dobijas obrazac da posedujete svu potrebnu dokumentaciju,i posle par dana zoves kliniku koju si izabrala za komisiju,da zakazes drugostepenu.
Nadam se da si me razumela.Srecno

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Dama Herc)
Direktna veza do poruke: 1717
24.6.2014 20:41:02   
micaubica83
Ipak cu da ponovim rezultate bar jos 2 puta u razlicitim laboratorijama,mada me strah da radim u Konzilijumu cula sam da su tamo najgori rezultati user posted image ...a ako ne budu ok moracu da poslusam Verolinu user posted image .A da li neko zna mogu li da me odbiju i za inseminaciju sa niskim AMH ?

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1718
24.6.2014 21:44:40   
jess021

IZVORNA PORUKA: Verolina

IZVORNA PORUKA: micaubica83

Verolina videla sam da ima puno cura koje su lazirale rezultate da bi prosle komisiju i uspela im VTO...medjutim zamisli da ta drugarica koju povedem ima puno veci AMH od mog i predam takav rezultat...krenu da mi rade VTO i daju mi neku pogresnu terapiju ne znajuci da mi je nizak AMH.pa izgubim i ovo malo celija sto imam user posted image ...ne znam koliko je to pametno user posted image
jess021 ako bih morala probala bih u toj laboratoriji u NS,bar malo da mi povecaju user posted image ...ako ti nije problem napisi mi koja je to laboratorija,mozes i pp user posted image

Mico, ne postoji terapija za AMHuser posted image

Ne postoji terapija za AMH, ali mislim da je mica mislila na stimulaciju za vto koju odredjuju, izmedju ostalog, i na osnovu AMH!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1719
24.6.2014 23:05:58   
micaubica83
Da jess021,na to sam mislila

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1720
25.6.2014 1:19:51   
baki78
Mico ...moj amh je takodje nizak.....kao prvo amh uradi na neko drugo mesto jer je u Konzilijumu najnizi...kod njih su uvek jako niske vrednosti.
Kao drugo ...dali tvoj doktor zna za nizak amh hormon...meni Garalejiceva nije htela da radi insiminaciju zbog njegove niske vrednosti....objasnjenje...kod niskog amh hormona jako tesko dolazi do prirodne trudnoce ...
to bi vam bilo pacanje para i trosenje vremena koje vi nemate, zavrsice te na VTO

Direktna veza do poruke: 1721
25.6.2014 7:42:55   
Štetica
Baki aj i ja de se ponovim sta sam pisala. Prvo vadjenje AMH sam imala posle 3 IUI, i naravno sok bio je 0,21 ponovila ga u drugoj labaratoriji i bio je 0,56. Sa tim rezultatom odlazim na vto u Avgustu,dobijam 4jc dobrog kvaliteta ali vto neuspeva. Sa istim rezultatom prolazim drugi put komisiju u novembru,radim drugu vto u januaru i ista situacija,4 jc ali vto neuspeva. Stim sto je meni i FSH bio preko10.
U aprilu na svoju ruku proveravam AMH i FSH,da vidim kakvo je stanje i jos veci sok AMH <0,1 i FSH 17,5,priznajem da sam se tu pomirila sa cinjenicom da cu morati na donaciju.U tom aprilskom ciklusu sam ostala prirodno trudna,tako da sve dok zena ima prohodne jajovode postoji sansa za prirodnu trudnocu.

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu baki78)
Direktna veza do poruke: 1722
25.6.2014 8:39:28   
PalcicaBg
Stetica cudo nase user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1723
25.6.2014 8:52:43   
suncica83
stetice ja nisam upucena u tvoju situaciju...e svaka ti cast user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1724
25.6.2014 10:22:38   
Dama Herc
Hvala draga, sad mi je trebalo kako sve tacno ide.. Znam u glavi ali posle ovolikog skupljanja dokumenata mozak me boli.... a dr u dz ne radi ceo mesec...
Pa imam razne gluposti u glavi...

Sve najbolje buducim mamama :)

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here