|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka
24.6.2014 21:13:22   
nanatz

IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: anci kv

ma ne moraš da se vezuješ za tog nekog,čisto razbibrige radi a i on bi penio da zna za to

Ne mogu ni to Anci slomljena sam. Idem kod psihologa 1 jula. Jednostavno nije mi ni do cega vjeruj mi nije mi ni do smijeha ni do izlazaka ni do cega. Jedino me djeca dizu.

ma cuvaj se jbg,nista vise draga

BOG NIJE OBECAO DA CE ZIVOT BITI LAK,ALI JE OBECAO DA CE UVEK BITI UZ NAS,SVAKI KORAK......

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1326
24.6.2014 21:14:09   
anci kv

IZVORNA PORUKA: branki

pa,da on je hteo i da ima privlacnu zenu samo za sebe kojom ce da paradira i mase prijateljima,a ovamo i sa strane da svrlja kad mu se prohte.ozenjen sam,kao momak zivim-to je njegova pesma.

pa svi bi takve žene,njegovu niko da ne pipne a on da švrlja,uh,sad sam besnauser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1327
24.6.2014 21:15:25   
branki*
citala sam neku studiju gde kaze da je razvod braka drugi na listi stresnih dogadjaja u zivotu.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 1328
24.6.2014 21:16:12   
anci kv
meni je i udaja bila stres a kamoli razvod

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1329
24.6.2014 21:18:22   
branki*

udaja nije bila na listiuser posted image izvinjavam se,moderatori.

branki

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1330
24.6.2014 21:20:15   
anci kv
bežmo u birtiju

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1331
24.6.2014 21:22:56   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Devojke, otišle ste mnogo u off. Držite se teme.

Indy, moj dobronamerni savet je da ne nasedaš na provokacije.

Hvala Ana :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1332
24.6.2014 21:25:33   
Anoniman
Ne lupaj Indy sta ce ti psiholog.Kroz pricu cini mi se da si mlada,imas djecu i uzivaj.Ja ne bih mogla zivjeti sa njim a da je razvod u pitanju.Ostavi mu djecu na par dana i idi odmori se od svegauser posted image

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 1333
24.6.2014 21:28:56   
branki*
mislim da ipak nije lose porazgovarati sa psihologom,znaci i pomoci ce da malo prevazidje stres.

branki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1334
24.6.2014 21:30:31   
indy_25
Cece treba mi psiholog jer se ne osjecam dobro. Ustanem ujutro nenasminkana idem na posao ne radim nista po kuci ne mogu da se igram s djecom jer sam danima tuzna. Nisam ja tuzna sto ja njega volim. Ja sam tuzna sto mi je ovo drugi brak sto imam dvoje djece zato sto mi je porodica svetinja. Zato sam ja tuzna. On ide sada na idmir s djecom dole 5 jula tako da cu biti sama. Malo cu se sebi posvetiti obradovati se necim. A ja inda stizem dole 25 jula.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1335
24.6.2014 21:35:31   
nina26
Nikako mi ne izlazi iz glave nesto i moram to naglas da podelim.

Indy, sam vidjala ovde na slikama, uvek namontirana, super izgleda, kaze da su se super slagali u krevetu itd...znaci zena bomba, i domacica i majka i sve za 5, i on jbt nju prevari! Pa majku mu, bez da se uvredi bilo ko, sta rade onda muzevi od VUKI mama, ili kako se vec zove ona tema, gde se zene, ne briju, ne seku nokte, masne kose itd.....?????(znam da se vise zezate tamo, ali opet)

Kakav paradoksuser posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1336
24.6.2014 21:36:36   
Anoniman
Super,odmori se ti 20 dana.Izadji sa drustvom pa dopusti sebi i malo gluposti za jednu noc.A on,ce svejedno sebi naci opet neku ako je vec takav.

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 1337
24.6.2014 21:37:03   
branki*
indi,naravno da si tuzna.ono sto si gradila i u sta si verovala se raspalo kao kula od peska.imas pp.

branki

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1338
24.6.2014 21:39:25   
Verolina
Jaoj, Boze, a da se pozajmi scenarij nekoj Nju Delhi produkciji? Ja ne verujem sta ovde citam, majke mi moje mile, ne verujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1339
24.6.2014 21:40:38   
branki*
verolina,nije ovo bolivud!morala sam da SE nasmejem.

branki

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1340
24.6.2014 21:41:19   
anci kv

IZVORNA PORUKA: Verolina

Jaoj, Boze, a da se pozajmi scenarij nekoj Nju Delhi produkciji? Ja ne verujem sta ovde citam, majke mi moje mile, ne verujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

da nećeš ti gl.ulogu?user posted image

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 1341
24.6.2014 21:41:40   
Anoniman
Verolina zasto ne vjerujes,zena je na mukama.Jos ako je tako sto nina kaze onda je on kreten

< Poruku je uredio Cece1 -- 24.6.2014 21:42:45 >

(odgovor članu Verolina)
  Direktna veza do poruke: 1342
24.6.2014 21:41:43   
Verolina
Ja mogu samo haljine da dizajniramuser posted image
Predajem se, majke miuser posted image Bolje da pobegnem dok Jovica nije otvorila trecu najgluplju temu na forumu, posto vodi u prve dveuser posted image Ova bi verovatno glasila :Za Jeti-razvedene mameuser posted image

< Poruku je uredio Verolina -- 24.6.2014 21:44:28 >

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1343
24.6.2014 21:43:58   
indy_25
Pa da bas tako. Sve ce ako Bog da biti dobro. Meni je samo zao sto nemam vise porodicu nisam se udala za njega da bi se razvodila ponovo. A sta da radim nista ne mogu nista sto je u mojoj mogucnosti. Oprostiti mu nikad ne bih mogla. Samo zelim da ostanemo u dobrim odnisima da se sve zavrsi mirno da se nesvadjamo da moja djeca to ne osjete.zelim da mi da moj dio koji mi pripada. Nek je njemu sa srecom nikada mu necu pozeljeti zlo.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1344
24.6.2014 21:45:58   
anci kv
indy,proćiće i to. Imaš dečicu,lepa si,pametna..nema zime za tebe. Čuvaj sebe!

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 1345
24.6.2014 21:46:30   
bubulence

hihihih morala sam da citiram user posted image user posted image , nije mi dobro. ludo jedna user posted image .
jeste, razvod je stres i ja se skroz slazem da treba ici kod psihologa...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1346
24.6.2014 21:50:26   
branki*
i ja bih imala da citiram nesto sad i da stavim cak i u najbolje citate,ali ajde necu da ne bude nemir.ali sam se nasmejala stvarno naglasuser posted image

branki

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1347
24.6.2014 21:54:12   
doktorkakristal
nije INDY jedini primer gde zena dobro izgleda ,a muz je vara i to po obicaju sa nekom koja joj nije ni do kolena,muskarci razmisljaju onim u gacama u vecini slucajeva

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1348
24.6.2014 22:49:57   
anci kv

IZVORNA PORUKA: doktorkakristal

nije INDY jedini primer gde zena dobro izgleda ,a muz je vara i to po obicaju sa nekom koja joj nije ni do kolena,muskarci razmisljaju onim u gacama u vecini slucajeva

doco,"to"u gaćama ne razmišlja,definitivno user posted image

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 1349
24.6.2014 22:51:34   
branki*
mozda i razmislja.i to u gacama ima glavuuser posted image

branki

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here