Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 13:18:00
|
|
|
|
vonavoj
|
Nemam reci za nase zdravstvo!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 13:24:46
|
|
|
|
daca77
|
A ja upravo videla da cemo imati puno beba, danas
< Poruku je uredio daca77 -- 24.6.2014 13:29:17 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 13:29:57
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Sad mi stigao rezultat urinokulture... pise nesto difteroidi 1000 cfu/ml, nije signifikantno. Malo sam googlala sta je sad to difteoridi, i koliko sam shvatila to je normalni stanovnim mokr.kanala, nadam se da je zaista tako...Svakako pitacu i doktorku
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 13:32:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Ipokrisa ja sam 83god,avgust mesec. generacijo , starija si samo mesec dana . a skontala sam gore da si mislila na branki... sanjalice taman mi javi za bolovanje, meni je otvoreno kao odrzavanje trudnoce... daco, strano . ipokrisia mm je isao samnom samo da cuje srculence, u prvoj trudnoci. znaci ja usla na pregled i kada se culo srce sestra je izasla po mm . on usao, izgubio se kada je video gde dr drzi onaj stapic od uz i taakooo ... sada mislim da ga necu cimati... e da, isao je i na ekspertni... ali je tada dr insistirao da i tata bude tu da sve lepo vidi i cuje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 13:50:48
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Buuubi stvarno i ti si 83!!! ja sam novembar! A razmisljam nesto,stvarno mi zene stalno trpimo neke bolove, te menstrualne te trudniccke, pa porodiljske, pa cepi se svaki cas kod doktora, a ovi nasi mamlazi samo urade isporuku i cekaju malu umotnu kiflu nakon 9 meseci! No, mm ima i na to izgovor, kaze muskarcima je tesko jer moraju nas da trpe takve kakve smo zbog svega gore navedenog
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 13:55:13
|
|
|
|
vonavoj
|
na prvi pregled nema sta muz da radi,jedino na prvi uz ..kod nas je to odvojeno! u prvoj trudnoci je isao samnom na uz,sad na jedan nije mogao..a u savetovaliste idem sama inace,mi zene jesmo lude,em trudne,svasta trpimo,i same sebi nabijamo posao..pravila sam tortu,neki rucak koji zahteva brdo sudova i sad sam mrtva
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:00:20
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ju,onda sam ja 85! decembar 84!,znaci jos nemam 30 ma,ko pupoljak si ipokrisia,zaista,te mucnine su odvratna stvar,ne bi volela da ih imas,po ceo dan ti je muka. a,to za urinokulturu,cim pise da nije signifikantno,znaci da nema znacaja nekog,mislim da je sve u redu. daco
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:01:20
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Vonavoj moramo da usporimo, nekad nam se cini da dosta toga mozemo,ali tek kasnije nam telo uputi signale da nije trebalo, zato sad sve cetiri uvis i odmaraj Od svih simptoma mene najvise demencija drma, nit znam sta sam kome rekla, ni da li sam popila kafu ili nisam,brdo stvari radim mozd ai duplo a da ne znam, a da ne pricam da sam se sita sa jednom koleginicom ispricala tj ona mi je pricala sta da prenesem sefu, i ja ubrzo nakon toga sve zaboravila,nemam ideju o cemu smo pricale i posle je zovem i pitam sta mi je pricala a ona u cudu hahaha
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:03:15
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Buuubi stvarno i ti si 83!!! ja sam novembar! A razmisljam nesto,stvarno mi zene stalno trpimo neke bolove, te menstrualne te trudniccke, pa porodiljske, pa cepi se svaki cas kod doktora, a ovi nasi mamlazi samo urade isporuku i cekaju malu umotnu kiflu nakon 9 meseci! No, mm ima i na to izgovor, kaze muskarcima je tesko jer moraju nas da trpe takve kakve smo zbog svega gore navedenog znaci vristim! jesam samo sam ja u septembru... a znas sta draga, ne bih ja ovaj osecaj trudnoce menjala sa muskim uzivanjem. pa jos kada poraste stomacic, pa beba pocne da se mrda... pa onaj momenat kada se radja... videces nema nista lepse, veruj mi
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:06:11
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj ,mi zene jesmo lude,em trudne,svasta trpimo,i same sebi nabijamo posao..pravila sam tortu,neki rucak koji zahteva brdo sudova i sad sam mrtva tacno tako. sada sam sela i mislim da li sam normalna. juce me je ceo dan boleo stomak a danas sam stigla i prozore da izbrisem, sredim Emine stvari i sve iako nisam morala bas nista, mm radi, E kod bake i deke, tek sutra dolazi.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:07:22
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,nasmeja me! ipo,dobro kazes ..ipak je otac kolac,nemaju nekad osecaj!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:14:33
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Branki, i ja se nadam iskreno da ce ostati ovako,da nece biti mucnina. Ali ako bude, sta cu, prezivecu ko i sve trudnicice i to,samo isti dan uzimam onda bolovanje ne pada mi na pamet da bljuckam na poslu E ljudi, ja nisam znala da betica raste smao do cifre 280.000 ili nesto priblizno i onda krece da pada! Pa to onda ispadne da ce meni vec sledece nedelje krenuti u pad.Ja sve kontala to raste do kraja 1.tromesecja
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:17:52
|
|
|
|
bubulence
|
a ti bi i dalje da radis beticu, onako bar jednom nedeljno ?
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:20:55
|
|
|
|
Štetica
|
Daco nase zdravstvo je otislo u tri lepe,to mi je odavno jasno,al stvarno da bude nestasica lekova za trudnice a ovamo apeluju da je mali natalitet,uzas. Ja sam saznala da ce mm moci da refundira od sindikata do 10 000din mesecno za moje lekove,preglede i analize,tako da cu 99% nastaviti da vodim trudnocu privatno,pa lepo sacuvam racune i vrate nam parice. Doduse njemu svaki mesec vec 6god uzimaju oko 1000din clanarinu za isti,a nikad nije nista koristio. A i za rodjenje deteta od sindikata dobijaju cestitku od 30 000. Bubi pa onda nisam pogresila kad sam ti rekla da si i ti u godinama
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:21:37
|
|
|
|
vonavoj
|
ipo,luda li si! dovoljno je da se duplira kako valja,nema potrebe da se radi vise!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:22:43
|
|
|
|
vonavoj
|
Stetice za sindikat! mislila sam da to vise i ne postoji
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:23:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: bubulence a ti bi i dalje da radis beticu, onako bar jednom nedeljno ? Hahahaha pa naravno, ova lujka ostaje zauvek lujka sad mi to van moje koncepcije i kontrole hmmm sta sledece da smislim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:23:30
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia E ljudi, ja nisam znala da betica raste smao do cifre 280.000 ili nesto priblizno i onda krece da pada! Pa to onda ispadne da ce meni vec sledece nedelje krenuti u pad.Ja sve kontala to raste do kraja 1.tromesecja jao,ja se mnogo smejem ma,sta te briga ipocrisia,ti je vadi opet
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:27:06
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Bubi pa onda nisam pogresila kad sam ti rekla da si i ti u godinama vidis da sam se napravila luda
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:27:23
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: branki IZVORNA PORUKA: Ipokrisia E ljudi, ja nisam znala da betica raste smao do cifre 280.000 ili nesto priblizno i onda krece da pada! Pa to onda ispadne da ce meni vec sledece nedelje krenuti u pad.Ja sve kontala to raste do kraja 1.tromesecja jao,ja se mnogo smejem ma,sta te briga ipocrisia,ti je vadi opet Ja taman napravila raspored za svaki drugi dan koliko treba da bude do 12. nedelje i dosla do cifre od ne znam koliko milijardi kad ono...!!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:28:28
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Hahahaha pa naravno, ova lujka ostaje zauvek lujka sad mi to van moje koncepcije i kontrole hmmm sta sledece da smislim ma smislices nesto sigurno hiihihihihih
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:34:14
|
|
|
|
Ipokrisia
|
moram, moram, nista ne smem prepustiti slucaju
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:35:47
|
|
|
|
Štetica
|
Ipo sve je dobro dok nedodjes na ideju da kupis jedan ultrazvucni aparat,da imas kuci,da posmatras bebu
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:37:11
|
|
|
|
Štetica
|
Ipo sve je dobro dok nedodjes na ideju da kupis jedan ultrazvucni aparat,da imas kuci,da posmatras bebu . Draga krajnje je vreme da mozak posaljes na jedan poduzi godisnji odmor,jer sto trudna zena moze da smisli to niko netrudan nemoze da razume
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 24.6.2014 14:45:52
|
|
|
|
Ipokrisia
|
IZVORNA PORUKA: Štetica Ipo sve je dobro dok nedodjes na ideju da kupis jedan ultrazvucni aparat,da imas kuci,da posmatras bebu . Draga krajnje je vreme da mozak posaljes na jedan poduzi godisnji odmor,jer sto trudna zena moze da smisli to niko netrudan nemoze da razume nije losa ta ideja za UZ moozak,koji mozaaak?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?