|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
10.6.2014 17:06:39   
nata11
Ivanka mozda moze da se pomeri termin za avgust bez da gubite novac. Bas bezveze user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 626
11.6.2014 0:47:54   
Azra_
To su agencije!user posted image Mojoj kumi tako ispalo prošle godine, morali da otkažu, ali su njihovi prijatelji hteli da odu-iznenada im ispalo, pa su samo preimenovali podatke u vaučeru.

Mada, ako ugrabite da skoknete u one divne planinske predele kao prošle godine, neće vam ni to biti loše. Imate i par lepih banja kod nas, za neku vikend varijantu. Ma samo da ste zdravi, pa ćete se organizovati.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 627
11.6.2014 9:06:00   
Torbica
Juce sam rezervisala nocenje u Prohoru Pcinjskom! Inace smo zeleli da obidjemo manastir, a super je sto je odmah kod makedonske granice. Inace nam je Jerisos 850 km od kuce a Prohor je taman na pola puta. Pa cemo voziti prepodne, ranije krenuti i stici negde iza rucka, taj dan odmoriti, prespavati i sutra ujutro put Grcke.
NM, mnogo je lepo Demir kapija ali na je daleko od granice, pa nam ovaj put nije odgovaralo.
Jedva cekam sledecu sreduuuu!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 628
11.6.2014 11:21:38   
Didy
Ivanka, baš bezveze. user posted image A sigurna si da će dobiti boginje? U Stefanovoj grupici u vrtiću su se pojavile u jesen, on ih je dobio tek za 1. maj sledeće godine, do tad su se skoro sva deca iz grupe već izređala i odbolovala ih. Nekoliko je puta vaspitačica nagoveštavala da će ih sigurno dobiti jer je baš bio u kontaktu s decom koja su bila u početnoj fazi, ali, eto, nije, već tek posle pola godine. Ja sam stekla utisak da se one ne prenose baš tako lako. No, ako nećeš da gledaš u pasulj, onda bolje odloži. Ja volim malo da se kockam u životu, ne igram baš uvek na siguricu. user posted image
Torbice, pa vama se baš približilo. user posted image Naši kumovi odoše neplanski u petak za Nei Pori. Ostaju dve nedelje. user posted image A i mi odbrojavamo, još 16 dana. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 629
11.6.2014 11:25:01   
Anoniman
Ivanka bas bezvezeuser posted image

Inace ja sada sedim i razmislja, za 9 dana idemo, jos nisam dobila, smem li se suncati u trudnoci, obozavam suncanje, a sada ako slucajno bude user posted image bas Se brinem da nesto ne pokvarimuser posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 630
11.6.2014 11:28:23   
Anoniman
um, smes, ali ono bez preterivanja od 12 - 3 izbegavati i paziti da ne udjes previse vruca u hladnu vodu.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 631
11.6.2014 11:31:53   
Anoniman
Ok , hvala Ksi, sad ce i ovo sve da mi bude velika briga, nikako necu moci glavu da opustim i da se prepustim carima odmora.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 632
11.6.2014 11:32:12   
Ivanka 75
Didy, ne zelim da razmisljam i da izgubimo novac, nije mala suma u pitanju, sve smo uplatili.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 633
11.6.2014 12:06:57   
Didy
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Didy, ne zelim da razmisljam i da izgubimo novac, nije mala suma u pitanju, sve smo uplatili.

Razumem te, nego razmišljam i ovako ti neće sve vratiti, a možda dete i ne dobije boginje, pa ćeš se opet iznervirati. No, na stranu novac, važno je da si ti mirna i da ne lupaš glavu.

Um, ako je s trudnoćom sve ok, nema razloga da se ne opustiš. Ja sma bila 6. mesec kad smo išli na Tasos. Pitala sam dr, rekao mi je - Trudnoća nije bolest. Sve što ti prija, radi. Uglavnom sam bila u hladu, pogotovo u najtoplijem delu dana, eventualno sam ulazila na kratko u vodu da se osvežim. Kupaći sam redovno prsvlačila čim izađem iz vode da ne budem u mokrom. Sve ostalo sam radila kao i da nisam trudna, jer nisam imala nikakve tegobe, nisam imala mučnine, nisam oticala, pritisak mi je bio ok... Opusti se i uživaj, draga! user posted image Sigurno će ti prijati više nego kod kuće.
I da, ja sam plivala kao luda. Mnogo i dugo, a srela sam trudnicu koja se bojala da zapliva da se bebi ne desi nešto.

< Poruku je uredio Didy -- 11.6.2014 12:08:19 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 634
11.6.2014 12:12:51   
Sanjica26 RR
Da li je neko bio u Leptokariji?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 635
11.6.2014 12:25:10   
vonavoj
jaaaaaaaa..super je!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 636
11.6.2014 12:35:50   
vonavoj
birajte desni deo..kad se udje u Leptokariju...tamo je pesak,voda divna! Za decu super,nije bilo komaraca prosle godine u avgustu!
mi smo bili OVDE
znaci na mapi desno!i ispod pruge,da bi bili blize plaze!

< Poruku je uredio vonavoj -- 11.6.2014 12:36:51 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 637
11.6.2014 12:41:46   
cockic
von svidja mi se ovo gde ste bili.

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 638
11.6.2014 12:44:39   
cockic
ja vec bacila oko na kraj avgusta,cena je ok.svidja mi se.bas je pristupacno.

(odgovor članu cockic)
Direktna veza do poruke: 639
11.6.2014 12:45:19   
Sanjica26 RR
Nama je prijatelj predlozio ovaj hotel http://www.balkanik.rs/leptokarija2014.html
Drzi agenciju. Jos je rekao da mozemo i na rate do januara. To nam odgovara.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 640
11.6.2014 12:52:10   
Misha i Ljisha
uf ja bih volela da ponovimo letovanje u Possidiju u Thea hotelu ali nema sanse, skupo nam je nemam novaca. A predivno mi je tamo. Mozda nekim cudom ali cisto sumnjam i plus sve im je rezervisano do septembrauser posted image

Direktna veza do poruke: 641
11.6.2014 13:15:30   
vonavoj
sanjice,na dobrom je mestu..a vi idite na desnu stranu..a cena ne shvatam?

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 642
11.6.2014 13:18:49   
ivaMark
Jaoooj, zelim vam lepo provod svima user posted image
Mi verovatno ovu godinu preskacemo user posted image sada se vec osecam kao nasukani kit a beba treba krajem avgusta da se rodi, tako da nema sanse ni u septembru da idemo user posted image

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 643
11.6.2014 13:19:08   
Sanjica26 RR
On nesto rece 400 evra za apartman. Pomenuo je polupansion. Moram da odem do te agencije da vidim sta i kako.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 644
11.6.2014 13:25:54   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: ivaMark

Jaoooj, zelim vam lepo provod svima user posted image
Mi verovatno ovu godinu preskacemo user posted image sada se vec osecam kao nasukani kit a beba treba krajem avgusta da se rodi, tako da nema sanse ni u septembru da idemo user posted image

iva,ni mi ne idemo nigde..nisam kao kit,ali cu biti jos malo! i moram da budem oprezna...zbog grlica iz prve trudnoce!

(odgovor članu ivaMark)
Direktna veza do poruke: 645
11.6.2014 13:26:17   
Zemunka85
Mi smo se tooootalno pogubili sa letovanjem ove god :(.
Nista ne znam, znam samo da cu ici user posted image !

Opet sa istim pitanjem - preporuke sa gde god (!) ali da plaze nisu pescane, vec kamencici.

Direktna veza do poruke: 646
11.6.2014 13:45:24   
minnica
Mi ćemo opet u Stavros. Sviđa nam se, a i cene su povoljne. Krećemo 21.7. i jedva čekam. user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu Zemunka85)
Direktna veza do poruke: 647
19.6.2014 18:25:08   
Anck Su Nmaun
Jeli letovao neko u Agia Trijadi? Kako je tamo???

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 648
19.6.2014 20:18:48   
Anoniman
Mi odosmo sutrauser posted image user posted image user posted image

Samo da nas vreme posluzi!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
  Direktna veza do poruke: 649
19.6.2014 20:35:33   
tijatija
Gde ce te UM? Ako ce te u CG od vikenda poboljsanje vremena !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...
DRUGI VTO Forum “Biram plodnost”
U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here