Didy
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Didy,gde idete za te pare all! Von, pisala sam već nekoliko puta na ovoj temi. Fora je u tome što smo uplatili deo još u januaru. Da sad plaćamo bilo bi 1600 evra, znači duplo skuplje, gledala sam na sajtu. Mi obično prođemo sa hiljadu evra sve ukupno. Nije da se nešto razbacujemo, a nije sad i baš da na svemu štedimo. Ovo je prvi put da idemo u hotel. A da može da se letuje s manje para, može. Pre 2 godine smo bili u Šušnju baš u skromnoj varijanti i potrošili smo 700 evra ukupno za put, džeparac, smeštaj, hranu... Nikada ne nosimo hranu od kuće, ništa, ali nismo ni jeli u restoranima. Sofija je bila mala i spavala je rano, tako da uveče nismo išli u šetnje, nismo imali taj trošak. Uglavnom nam se odmor svodio na odlazak na plažu rano ujutro, dolazak pre 12h u apartman, dok mm okupa decu, ja zbrčkam nešto za ručak, posle ručka svi odspaamo, kad deca ustanu idemo opet na plažu, vraćamo se do 20h najkasnije, večera, kupanje, deca zaspu, mi na terasi pijemo vince... Nije bilo loše, a bilo je baš skromno. Još ću da dodam da smo išli vozom jer je Sofija užasno urlala u autu u tom periodu, pa s enismo odvažili da idemo autom, a voz je izašao ukupno 120 evra povratna karta i spavaća kola za nas 4. Bilo je baš skromno letovanje, nismo imali mnogo para, ali je bilo ili tako ili nikako. U svakom slučaju bilo je bolje nego da smo ostali kod kuće.
< Poruku je uredio Didy -- 4.6.2014 22:27:30 >