|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
4.6.2014 16:16:24   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Majo, imaš PP.
It"s me, Lekler!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja nisam sigurna ko siuser posted image ..imam sumnju!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 601
4.6.2014 16:21:30   
MASHKA
može se naći dosta povoljno, samo treba da se čačka....mi idemo 20. jula, pun pansion za nas četvoro 10 dana 620 evra!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 602
4.6.2014 16:21:47   
lesica
Khm, znam da se volimo, ali povedite malo računa o broju smajlija u postu user posted image

Nego, jel vadila koja od vas ili davala međunarodno ovlašćenje za automobil? Koliko traje vađenje tj. dobijanje ovlašćenja?

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 603
4.6.2014 16:29:59   
MASHKA
misliš međunarodna vozačka dozvola? mi smo je izvadili prošle godine za par dana možda a važi tri godine

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 604
4.6.2014 16:32:33   
lesica
Ne nego baš međunarodno ovlašćenje. Moja buraz hoće da nam da svoja kola, pa nam treba ovlašćenje.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 605
4.6.2014 16:35:28   
Ana RR
Mislim da je odmah gotovo, prošle godine je mm davao ovlašćenje bratu jer su išli našim autom na more i sećam se da su isti dan sve završili.

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.6.2014 16:48:50 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 606
4.6.2014 16:38:39   
lesica
Tenks Anči, svaka info mi znači, naročito sad kad ne znam još kakva je situacija.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 607
4.6.2014 17:04:11   
Žapkić

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Khm, znam da se volimo, ali povedite malo računa o broju smajlija u postu user posted image

Nego, jel vadila koja od vas ili davala međunarodno ovlašćenje za automobil? Koliko traje vađenje tj. dobijanje ovlašćenja?

Sorry!!!

Ne čeka se ništa. Overava se u sudu ili opštini i SUP-u , slično kao kad se daje i obično ovlašćenje. Ako je baš "navala" čeka se 2-3 dana.
Ja nisam ništa čekala prošle godine kada je moj svekar išao za Liku mojim kolima.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 608
4.6.2014 22:16:21   
Didy
IZVORNA PORUKA: bubulence

hvala lesice.
didy mislila sam sve sa dzeparcem. a sada gledam, za nas troje samo apartmani bi uglavnom bili 400 do 500e, pa plus prevoz, pa plus dzeparac... inace mm ima godisnji od 15.8. do 01.09.

Nas će sve ukupno izaći hiljadu evra - hotel, put i džeparac.
Tašo, njih je ipak troje, a ne četvoro. Naši prijatelji idu s nama, njih je troje i plaćaju skoro 200 evra manje nego mi.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 609
4.6.2014 22:26:28   
Didy
IZVORNA PORUKA: vonavoj

Didy,gde idete za te pare all!

Von, pisala sam već nekoliko puta na ovoj temi. Fora je u tome što smo uplatili deo još u januaru. Da sad plaćamo bilo bi 1600 evra, znači duplo skuplje, gledala sam na sajtu.
Mi obično prođemo sa hiljadu evra sve ukupno. Nije da se nešto razbacujemo, a nije sad i baš da na svemu štedimo. Ovo je prvi put da idemo u hotel.
A da može da se letuje s manje para, može. Pre 2 godine smo bili u Šušnju baš u skromnoj varijanti i potrošili smo 700 evra ukupno za put, džeparac, smeštaj, hranu... Nikada ne nosimo hranu od kuće, ništa, ali nismo ni jeli u restoranima. Sofija je bila mala i spavala je rano, tako da uveče nismo išli u šetnje, nismo imali taj trošak. Uglavnom nam se odmor svodio na odlazak na plažu rano ujutro, dolazak pre 12h u apartman, dok mm okupa decu, ja zbrčkam nešto za ručak, posle ručka svi odspaamo, kad deca ustanu idemo opet na plažu, vraćamo se do 20h najkasnije, večera, kupanje, deca zaspu, mi na terasi pijemo vince... Nije bilo loše, a bilo je baš skromno. Još ću da dodam da smo išli vozom jer je Sofija užasno urlala u autu u tom periodu, pa s enismo odvažili da idemo autom, a voz je izašao ukupno 120 evra povratna karta i spavaća kola za nas 4.
Bilo je baš skromno letovanje, nismo imali mnogo para, ali je bilo ili tako ili nikako. U svakom slučaju bilo je bolje nego da smo ostali kod kuće.

< Poruku je uredio Didy -- 4.6.2014 22:27:30 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 610
5.6.2014 8:22:53   
Peace*

IZVORNA PORUKA: MASHKA

misliš međunarodna vozačka dozvola? mi smo je izvadili prošle godine za par dana možda a važi tri godine

Jesi sigurna? Zar ne važi godinu?

Didy, Marko nije plaćao, a Luka nije plaćao punu cenu (te godine).

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 611
5.6.2014 8:46:48   
Leax
Drage,
Medunarodna dozvola vazi tri godine od datuma izdavanja. A ako imate jos neke nedoumice evo linka AUTO MOTO SAVEZ SRBIJE pa se mozete informisati o svim detaljimauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 612
5.6.2014 8:49:46   
New Mom
3 godine sem ako ti domaca vozacka istice ranije, onda do datuma njenog isteka.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 613
5.6.2014 8:53:17   
Peace*
Šta li sam ja pomešala. user posted image

Tasha

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 614
5.6.2014 8:59:38   
Torbica
Ijaao, pa mozda nam onda jos vazi, odoh da je trazim..
Vaziiiii, super, samo zeleni karton da izvadim ovih dana. user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 5.6.2014 9:01:18 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 615
5.6.2014 9:02:04   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Peace*

Šta li sam ja pomešala. user posted image

Sa zelenim kartonom?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 616
5.6.2014 9:02:40   
Peace*
Moguće
I don't know

Tasha

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 617
9.6.2014 16:39:26   
Ivanka 75
Najverovatnije cemo otkazati letovanje, cekamo da Iva dobije boginje. A tako sam se radovala...user posted image

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 618
9.6.2014 20:08:18   
soni
Mi smo prosli jako povoljno 225e smestaj + avion + aerodromske takse..izaslo je sve oko 280e på osobi... Krf- Agios Georgios 20 m apartmani od plaze...Nadam se da ce biti ok

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 619
10.6.2014 0:35:17   
Azra_
Ih Ivančice!user posted image Naravno, dete na prvom mestu i njeno zdravlje. A kako znaš da će vas stići boginje? Ima simptoma?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 620
10.6.2014 7:16:47   
Anoniman
soni, agios georgios (ako se dobro secam) ima bas lepu plazu user posted image

(odgovor članu Azra_)
  Direktna veza do poruke: 621
10.6.2014 8:17:56   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: Azra_

Ih Ivančice!user posted image Naravno, dete na prvom mestu i njeno zdravlje. A kako znaš da će vas stići boginje? Ima simptoma?

Jos nema simptoma, tek smo u periodu inkubacije tako da cekamo do 25-og, mozda se razboli, mozda ne.

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 622
10.6.2014 9:55:04   
gagana83
Ivanka, pa leto je tek pred vama.
Mozete li u avgustu ili septembru?

Moje dete sutra ide u Paraliju sa babom i dedom user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 623
10.6.2014 9:57:13   
Azra_
Ivanka, nadam se da ćete dobro proći... Ako i dobije boginje, dolazi u obzir more u avgustu?

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 624
10.6.2014 15:51:46   
Ivanka 75
Info iz agencije:
ako danas otkazemo zakup vracaju nam 50 % uplacene sume (a uplatili sve jos u februaru, 52000 eeeeeej)
a ako otkazemo sutra onda vracaju %

Ode mm da napise zahtev... fuuuj

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

17.11.2024. - VELIKE ZVEZDE ZA MALE DIVOVE
Povodom Svetskog dana prevremeno rođene dece 17.novembra, Udruženje roditelja prevremeno rođene dece Srbije Mali Div org...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here