|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
4.6.2014 11:56:31   
Ana RR
Pa jedino da povedemo mm, jbg auto je auto user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 576
4.6.2014 11:57:28   
Maya21
Lesice jesi li ti putovala nekad sa L busom dalje negde? Frka mi zbog T kako ce on podneti 12h na isto mestu user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 577
4.6.2014 11:59:13   
lesica
Anči user posted image javljam za nekih 10ak dana kakva je definitivna opcija.

Majo, nisam, jedino smo vozom išle.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 578
4.6.2014 12:03:45   
Ana RR
Javi, javi user posted image

Ja sa Markom ne bih smela busem ni u ludilu, već sada strepim od devetočasovnog leta avionom ako budemo išli u Kanadu user posted image u autu mu pustim crtaće, on malo gleda, malo drema, malo ručka, onda pauza i očas posla prođe put.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 579
4.6.2014 12:05:33   
Maya21
joj meni je bas frka zbog Taleta, on ni u vozu nema mira, u autu mu dosadno do Bg kad idemo...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 580
4.6.2014 12:07:06   
Peace*
Maya, pa nije on mali. Kod mene je ove god postojala opcija da idem sa njih dvojicom budom za Grčku, i uopšte mi nije bila frka.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 581
4.6.2014 12:07:11   
bubulence

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Sanjice, mi 3.7. idemo u Nei Pori. Trokrtevetni apartman nas je košta 200 i nešto eura, preko agencije ( doduše ja sam to jako rano uplatila)

lesice jeli u ovo spada i prevoz?
prvo sam mislila da nam za letovanje treba bar 1500e a to mi je nemoguca mislija da izdvojim ove godine. ali sada kada sam malo pocela da razgledam po agencijama vidim da bi se mozda uklopili i u 1000e a to bi vec moglo da bude izvodljivo...

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 582
4.6.2014 12:10:26   
lesica
Bubulence, ne, to je samo apartman, mi ako idemo kolima, do tamo i nazad obzirom da vozimo na plin treba još nekih 200e ( mislim autobusom bi nam trebalo oko 150e)

E sad preko agencije preko koje mi idemo od 10. septembra kreću paket aranžmani 10 noćenja plus prevoz je po osobi 75-100e.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 583
4.6.2014 12:11:18   
Didy

IZVORNA PORUKA: bubulence

Sanjice, mi 3.7. idemo u Nei Pori. Trokrtevetni apartman nas je košta 200 i nešto eura, preko agencije ( doduše ja sam to jako rano uplatila)

prvo sam mislila da nam za letovanje treba bar 1500e a to mi je nemoguca mislija da izdvojim ove godine. ali sada kada sam malo pocela da razgledam po agencijama vidim da bi se mozda uklopili i u 1000e a to bi vec moglo da bude izvodljivo...

Jbt, Bubi, nas 4 će izaći hiljadu evra hotel all inclusive. Gde si ti mislila 1500 da potrošiš?

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 584
4.6.2014 12:12:47   
Maya21

IZVORNA PORUKA: Peace*

Maya, pa nije on mali. Kod mene je ove god postojala opcija da idem sa njih dvojicom budom za Grčku, i uopšte mi nije bila frka.

znam da nije mali, ali je izuzetno nemiran, a i prvi put putujemo busom, u vozu zakupimo ceo kupe pa je slobodniji, ovako ce morati sve vreme na svom sedistu da bude, to me najvise i brine, jer znam da od spavanja nema nista...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 585
4.6.2014 12:15:19   
Peace*
IZVORNA PORUKA: Didy

Jbt, Bubi, nas 4 će izaći hiljadu evra hotel all inclusive. Gde si ti mislila 1500 da potrošiš?

Mi smo predprošle godine platili 1300eur samo hotel, polupansion, gde je još gorivo i ručak (makar deci).
Tako da ja znam gde je videla 1500. user posted image
Valjda zavisi kakav hotel gledaš.

Tasha

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 586
4.6.2014 12:16:26   
bubulence
hvala lesice.
didy mislila sam sve sa dzeparcem. a sada gledam, za nas troje samo apartmani bi uglavnom bili 400 do 500e, pa plus prevoz, pa plus dzeparac... inace mm ima godisnji od 15.8. do 01.09.

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 587
4.6.2014 12:18:10   
bubulence
a i ne bih hotel. vise volim apartman, nekako se osecam slobodnije a i rucak moze da bude svaki dan na drugom mestu user posted image . a dorucak mi nije problem da spremam... ali sto vise razmisljam opet mi je ta cifra od 1500e u glavi i to minimum...

Direktna veza do poruke: 588
4.6.2014 12:19:10   
vonavoj
Didy,gde idete za te pare all!

Direktna veza do poruke: 589
4.6.2014 12:20:49   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: Maya21

Lesice jesi li ti putovala nekad sa L busom dalje negde? Frka mi zbog T kako ce on podneti 12h na isto mestu user posted image

Mayo ako ti nesto znaci ja sam sa klincima putovala 5 sati,D je jos godinu mladji,veruj mi da mi je on bio zlatan naspram Lane koja me je davila ceo put

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 590
4.6.2014 12:20:52   
Torbica
Bubi, cene jesu vece u avgustu. Ali se moze naci nesto, pogotovo sto vas je troje.
Mi moramo, ali moramo da putujemo, to nam je uvek prvo, pa sve ostalo.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 591
4.6.2014 12:26:31   
Peace*
KLIK

Na ovom sajtu sam videla lepe smeštaje. Ja sam gledala deo Asprovalta, Nea Vrasna i Vrasna Paralia.
Nekako je smeštaj drugačiji od onoga što nude po našim agencijama.

Tasha

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 592
4.6.2014 12:27:48   
Žapkić
Maya, kad planirate more? Pošto ćemo i mi isto u Šušanj, kao i prošle godine.

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 593
4.6.2014 12:36:41   
Maya21
1. jula krecemo. Mi smo tamo stalni user posted image Da li si menjala nick pa se znamo ili si neko novi user posted image user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 594
4.6.2014 12:54:34   
Žapkić
Majo, imaš PP.
It"s me, Lekler!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Maya21)
Direktna veza do poruke: 595
4.6.2014 12:57:34   
Maya21
e pp znas li ti koliko ja nisam bila na RR, treba mi vremena da pronadjem user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 596
4.6.2014 14:15:27   
gagana83

a i ne bih hotel. vise volim apartman, nekako se osecam slobodnije a i rucak moze da bude svaki dan na drugom mestu user posted image . a dorucak mi nije problem da spremam... ali sto vise razmisljam opet mi je ta cifra od 1500e u glavi i to minimum...

Ja znam ljude koji prolaze sa 600 e. Ne u spicu sezone.
Ali oni skoro sve od hrane nose odavde i uvek budu u nekom skromnijem smestaju.
Mislim da sa 1000e moze da se letuje, ali to sve zavisi od vasih navika - da li se hranite po restoranima ili spremas, da li placate lezaljke ili nosite svoje (nije ni to zanemarljiva stavka, 10 dana po 7-8e), suveniri i sl.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

Direktna veza do poruke: 597
4.6.2014 14:24:47   
vonavoj

IZVORNA PORUKA: Žapkić

Majo, imaš PP.
It"s me, Lekler!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja nisam sigurna ko siuser posted image ..imam sumnju!user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 598
4.6.2014 14:26:21   
superm
Jedvm da se spakujemo i ajd cao, odosmo na more! Bas mi je potrebno more da se regenerisem i pripremim za obaveze koje slede.

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 599
4.6.2014 14:35:23   
Sanjica26 RR
Didy to je super ponuda. Sta ce mi dodatni novac kad je sve all. Jedino neki sitnis zbog Teodore.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
OSVOJI INFLUCID kišobran, ceger & bocu!
Učestvuj u INFLUCID nagradnoj anketi na Ringeraja.rs i osvoji jednu od sjajnih nagrada. Pročitaj kakva su pravila učestv...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here