|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
4.6.2014 8:34:40   
Peace*

IZVORNA PORUKA: Sanchy

Kad procitam da idete sa dvoje male dece odmah mi je lakse u smislu sta ja sa jednim bice to ok,

Odmor sa dvoje dece je meni mnogo laksi nego sa jednim.
Naravno, ne pricam o periodu kada jedno ima 1,5g a drugo je propuzalo. Nego ono, kad se oboje dokopaju nogu. Stalno nesto cackaju po plazi, vijaju se, idu zajedno u vodu, zajedno jedu... monkez see, monkez do. user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 551
4.6.2014 9:35:32   
Torbica
Anci, da vas posluzi lepo vreme! Lep provod!
Mi imamo Logana i on je stvarno komforan, plus krovni nosac i kofer gore.
Dosad smo uvek nocu putovali a sad bas zbog komfora necemo tako, nego cemo prespavati najverovatnije U Prohoru Pcinjskom ili Makedoniji, treba to da resavam...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 552
4.6.2014 9:39:42   
lesica
Torbi moja topla preporuka su ovi apartmani u Makedoniji, na samom prelazu sa Grčkom KLIK

Znam i da su bili nešto sasvim pristojni sa cenama.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 553
4.6.2014 10:20:18   
Torbica
Hvala ti draga, kolega mm isto tamo spava sa porodicom i bas su zadovoljni, cene pristojne. user posted image
Najverovatnije cemo i mi, mada nas vuce da vidimo Prohor, ali nisam se jos raspitala. Imali su konake, pa zatvorili, ne znam trenutnu situaciju.

< Poruku je uredio Torbica -- 4.6.2014 10:22:20 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 554
4.6.2014 10:20:28   
New Mom
Torbi, apsolutna preporuka - Popova kula u Demir kapiji! Imas slike kod mene na fb.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 555
4.6.2014 10:21:56   
Peace*
Možeš pogledati i Hotel Romantique, mi spavamo u ovom na Veleškom jezeru.

Tasha

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 556
4.6.2014 10:24:39   
Torbica
Jao zene pa mnogo vam hvala, divne ste. Peace, NM user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 557
4.6.2014 10:27:39   
Peace*
Popova kula je lepa, samo ja nisam znala šta bih sa decom, možda jer je kiša lila, pa travnjak nismo ni pogledali. Zabavili su se u jakuzziju user posted image .
Dok u Romantique malo igralište, alo jezero ako ne stignemo kasno... brže nekako prođe vreme.

Tasha

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 558
4.6.2014 10:28:42   
Sanjica26 RR
I tako ja merkam letovanje. Mozda uzmemo na rate nesto. Barem na neku planinu ili banju.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 559
4.6.2014 11:05:50   
Didy
Sanjice, bolje idite na more u nekoj skromnijoj varijanti. Dok odeš u banju ili na planinu, potrošićeš skoro isto para, a more je ipak more. Bar kod mene. Prvo ide more, pa deset mesta prazno, pa onda ostale destinacije. user posted image
Mi idemo s prijateljima i dogovorili smo se da ćemo noću putovati. Krenuti oko 20h uveče, pa polako kad stignemo. I mm i ja volimo noću da vozimo, manje su gužve na putu, nema vrućine, a nekako volim taj mir i tišinu dok deca spavaju. Plus Sofija loše podnosi put, ima mučnine i na kraćim destinacijama, pa bar znam da neće povraćati noću dok spava.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 560
4.6.2014 11:19:58   
Sanjica26 RR
Sad sam pitala mm u kakvom nam je stanju auto za daleka putivanja. U odlicnom he, jer mu je ovih dana svasta menjao. Super vam je ta ideja svratite negde da odmorite i produzite dalje. Koje je najblize mesto u Grckoj kad se predje granica?
Mogu i ja da vozim posto sam vozac.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 561
4.6.2014 11:26:46   
Didy
Ma, kad pređeš granicu, sve ti je blizu. U junu ima baš povoljnih smeštaja. Naši kumovi, npr. idu svakog septembra u Nei Pori i plaćaju dvosobni (petokrevetni) apartman 30 evra po noći, toliko je i u junu. Isti taj u avgustu i julu košta 60 evra. Ako tm može da uzme godišnji, spakujte se na brzinu i brišite!
Treba ti međunarodna vozačka kroz Makedoniju i Grčku. Mm uzme međunarodnu, pa ja vozim kroz Srbiju, a on kroz Makedoniju i Grčku da ne bismo vadili međunarodnu oboma.

Direktna veza do poruke: 562
4.6.2014 11:30:19   
Sanjica26 RR
Mm moze odmor da uzme samo jula. Septembra pocinjem da radim. Pocinje skola. Hvala ti na nformacijama

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 563
4.6.2014 11:31:43   
Torbica
Slazem se sa Didy, more, more, more.
Mi smo uvek nocu putovali, a sad se bojim da im ne bude neudobno, porasli su mi. Pa bismo zato ovako...

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 564
4.6.2014 11:33:11   
Didy
I početkom jula su niže cene nego krajem jula i početkom avgusta. Ako možeš da se izvučeš iz škole sa onih sednica u avgustu, i kraj avgusta ima za nijansu niže cene. user posted image

Direktna veza do poruke: 565
4.6.2014 11:34:38   
lesica
Sanjice, mi 3.7. idemo u Nei Pori. Trokrtevetni apartman nas je košta 200 i nešto eura, preko agencije ( doduše ja sam to jako rano uplatila)
Uglavnom, čitajući jedan drugi forum vezan za putovanja, tipa u NP-u ima mesta uvek, jer je ciljano napravljen kao turističko mesto. Možda i da pozoveš nekoliko agencija, verujem da u tom periodu možda još može da se nešto nađe, a one sve mahom daju čekovima na rate do decembra.

Direktna veza do poruke: 566
4.6.2014 11:36:36   
Sanjica26 RR
Ma ja obozavam more. Naravno odmah glasam za njega. user posted image Ipak sam ja celo skolovanje trenirala plivanje.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 567
4.6.2014 11:40:58   
Anoniman
Mi idemo 20 na more, e sada posto meni kasni videcemo sta ce bitiuser posted image

Direktna veza do poruke: 568
4.6.2014 11:43:34   
Sanjica26 RR
Odlicno Lesice. Posle cu da idem sa muzem u jednu agenciju. Znamo coveka koji drzi. Mnogo nam vise odgovaraju rate da bi mojima dali gotovinu.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 4.6.2014 11:45:16 >

Direktna veza do poruke: 569
4.6.2014 11:44:02   
lesica
Žene moje, ja i dalje nemam pojma sa kim ćemo Lenka i ja na more user posted image

MM još ništa ne zna, moja mama je počela da radi, moj bata ne može, tako da mi kao jedina opcija u slučaju da mm-u ne daju odmor ostaje moj brat od tetke, pod uslovom da i on ne počne da radi ( što se kao očekuje, ali nema ni on pojma kad)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 570
4.6.2014 11:44:55   
lesica
Sanjice, ajd pa da ubodete neki sličan termin našem ako se rešite za NP, pa da se družimo user posted image

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 571
4.6.2014 11:45:04   
Didy

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Mi idemo 20 na more, e sada posto meni kasni videcemo sta ce bitiuser posted image

Što? Kakve veze ima ako si trudna? Ja sam išla trudna u 6. mesecu autom na Tasos.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 572
4.6.2014 11:47:11   
Ana RR

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Žene moje, ja i dalje nemam pojma sa kim ćemo Lenka i ja na more user posted image

Evo prijavljujem se kao dobrovoljac user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 573
4.6.2014 11:52:17   
Maya21
Pozdrav svima, mi cemo ove godine prvi put busom na more, do CG, u Susanj jer ce pruga ko zna u kakvom stanju biti dok krenemo... Zanima me na sta da se pripremim za tu avanturu posto nikad nisam sa decom busom putovala. Za starije mi je ok, dam mu knjigu i miran je dok ne zaspi, a sta sa mladjim koji je bas nemirko???

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 574
4.6.2014 11:55:02   
lesica

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: lesica RR

Evo prijavljujem se kao dobrovoljac user posted image

Ana, a šta ćemo sa prevozom? Mislim možemo busom ali L i M? Hihihihihihi, e to bi bila avantura user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here