Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 18.6.2014 20:06:49
|
|
|
|
ishler
|
Ipokrisia mene od pocetka bole ledja pri okretanju ali prepisujem to uskoj karlici i sirenju.Dunje 123 ne znam da li moze ispadati u delovima,ali verovatnije je da je sekret.Vonavoj cudno je da mi je grlic duzi 10mm u odnosu na pre dve nedelje,ali mozda jer su razliciti dr merili.Svaka ti cast sto radis.Degu jos malo....Citala sam da ste pominjale dnevne uloske,ja ih nosim,moj ginekolog kaze ne moze od njih infekcija samo cesto menjanje,ne mogu da budem mokra.Bolje je naravno da se ne nose,ko moze.
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 18.6.2014 20:37:00
|
|
|
|
wivern
|
Zenske da li je neka od vas otvarala karton u visegradskoj, ne znam kakva je procedura da li se bira lekar ili je fazon sta ti zapadne.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 18.6.2014 21:08:37
|
|
|
|
bubulence
|
dunja moze ispadati u komadima, meni je konkretno ispao prvi putu petak ujutro, ali mnogo vise nego sto si ti opisala a ostatak u toku noci petak na subotu... posle par sati sam se porodila. ali je toga bilo bas bas dosta. Trco, hvala na odgovoru za lelaigor !
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 18.6.2014 23:31:55
|
|
|
|
Mille
|
Degu, ja sasvim fino cujem bebino srce ali trebalo mi je vremena dok nisam shvatila gde se najbolje cuje. U svakom slucaju donja polovina stomaka ali pitanje je i kako je beba okrenuta. Zvuk nije kao kad slusas svoje srce. Prvo, brze je, malo zaguseno, cujes i pokrete bebe i creva itd..mene podseca na zvuk ventilatora. D, ja nisam uradila jos ni jednu analizu, a torbu nit imamm nit sam je spakovala..ima vremena..
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 8:14:12
|
|
|
|
branki*
|
hej,trudnice,nema vas,jos spavkate , meni krenule i zvanicno mucnine sa grljenjem vc solje ..grudi bole i dalje i bas su lepo porasle ,samo sto je kod mene sve lepo poraslo ...danas treba da podignem rezultat vag i cerv brisa,valjda ce biti sve ok.krv i urin su dobri i onda sam mirna do dabl testa.eto ,to je moj izvestaj...sta ima kod vas? pozdrav...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 8:22:45
|
|
|
|
branki*
|
uh,stavih vise od 3 smajlija,moderatori,excuse me,please
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:04:28
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Brankic koja si ti nedeljica? Htela sam da vas pitam, kad se u trudnoci javi neki zdrav.problem da li se pita ginekolog sta piti od lekova ili se ide kod specijalste za tu bolest? Konkretno,imam neku koznu zezanciju,kao neki ojed koji jako svrbi, i to raje traje vec bogami 3 meseca,ali sve sam se nadala proci ce,mazala kojesta,ali vidim ne prestaje...Za sad mazem prirodnim mastima tipa pantenol i propolis,ali ne znam da li da cekam pregled kod ginekologa pa da je pitam za savet ili da odmah idem kod dermatologa...
< Poruku je uredio Ipokrisia -- 19.6.2014 9:09:00 >
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:08:35
|
|
|
|
branki*
|
ipo,10.nedelja sam ja.valjda ides kod specijaliste,ali obavezno naglasi da si trudnica, i ako eventualno treba da pijes neke lekove,posavetuj se opet sa ginekologom,ipak.a,sta ti fali?
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:11:26
|
|
|
|
Ipokrisia
|
evo dopunila sam gore u prethodnoj poruci problemcic...To je na zalost rektalna regija (malo me sramota d apricam) :( ja imam neki manji unutrasnji hemorodi, i sve sam mislila da je to i mazala faktu pre nego sto sam zabebila, ali pri svakoj menstruaciji i nosenju ulozaka, to postane jos gore,bas jak jak svrab i ojed i ne prolazi :( i sad ipak posto je to blizu dole vagine i svega, zelela bih da vidim sta je zaista u pitanju...mozd anije hemoroid...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:16:54
|
|
|
|
branki*
|
verovatno to mesto ulosci jos dodatno iziritiraju,pa se upali..mozda su gljivice .vidi sa dermatologom,ali kazi i ginekologu sta ti je ovaj bude eventualno prepisao.ako je hemoroid,ima dosta zenica ovde koje su mucile muku sa tim...
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:22:34
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Ma da, samo se uparilo ranije od ulozaka...uzas..Meni je jos pre nekoliko godina konstatovan taj manji hemoroid, posto se bilo javilo neko tackasto krvarenje...Ali ovo zahvata dosta sire podrucje, ne samo to gde je hemoroidcic. Ko beba sam neka,ojela se guza hahahah nadam se da nije nista strasno i da ne zahteva neke vece terapije,da moze prirodno da se resi,ali svakako spomenucu ginekologu, to je bitno u slucaju da su neke bakterije ili infekcija ...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:38:28
|
|
|
|
Štetica
|
Jutro trudnice,ovo vreme dusu dalo za spavanje. Branki kako je Boza? Da se dopunim od juce za kg.1kg nije mnogo,ali imam 5 viska od scih stimulacija koje jos vucem od prve vto i nisam uspela da ih skinem,pa zato mi malo frka sad za kilazu,da nebudem kao pokretno bure. Ipo pokusaj da mazes Flogocid mast,ona je na nekoj biljnoj bazi i ja je koristim za sve i svasta,od opekotina,ekcema pa do zarastanja rana.To mi je najpametnija stvar koju su mogli da smisle.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:43:03
|
|
|
|
branki*
|
imam taj flogocid.stetice,hvala na pitanju,evo boza se razgacio,piskio u nosu jutros,pa ga vrebam opet,redno je vise da se otkacim bar njegovog pampersa,inace ima da radim samo za pampers!
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:47:43
|
|
|
|
branki*
|
a propo tih kilograma,ja se jedino tesim time sto sam se sa bozom ugojila mnoogo,oko 30 kg.i smrsala sam.6-7 meseci nakon porodjaja sam se vratila na svoju kilazu od 49 kg.tako da se i sad kao tesim time da cu da smrsam.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:48:03
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Hvala puno, kupicu obavezno da i sa tim pokusam, bar do ginek.pregleda...Inace ja nisam imala pojma koliko su pelene,do skoro kad se prikupljale donaicje za poplave i otisla da kupim...kuku meni kad sam videla! I bas pomislila kako ljudi prezive mesec,bukvalno samo za pelene da radis!
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 9:56:39
|
|
|
|
vonavoj
|
i ja koristim flogocid,odlicna stvar..posle porodjaj me je spasila,zbog hemoroida! mene sad na ulici kad sretnu kaze,pa i ne vidi ti se da si trudna..kao obucem duks
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 10:07:40
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Znaci flogocid moze u trudnoci? Evo jos jedna preporuka za trudnicice koje imaju problema sa zatvorom, mozda u toku dana par kasika meda? ja ovih dana zbog kaslja uzimam med pa se setih da i to dopirnosi brzem varenju...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 10:23:16
|
|
|
|
degu
|
Štetice taj 1kg stvarno nije realan, variraćeš po 1kg u toku dana uvek. Samo merenje ujutru na prazan stomak se važi. Ipo podsetila si me na onog malog iz Tito i ja što mu se ojela guza šalu na stranu, nadam se da će te brzo proći. Mille meni ne polazi za rukom, ne čujem baš ništa s mojim stetoskopom, al nema veze, u ponedeljak krećem na ctg pa ću slušati srculence
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 10:25:54
|
|
|
|
Štetica
|
Ipo med jeste dobar,ali je tezak za zeludac,kad krene gorusica i povracanje nema sanse da ga koristim,mislim da bih umrla od jedne male kasike. Ja se za sad uspesno borim protiv zatvora sa sokom od visanja,onako samo iscedjene visnje,bez dodavanja secera i vode. Mada se nadam da ce se to samo resiti kad prestanem da pijem utrogestan,on me nadima i bas pravi zatvor.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 10:42:18
|
|
|
|
branki*
|
a,laneno seme u jogurtu,i to pomaze kod zatvora.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 10:44:07
|
|
|
|
daca77
|
Dobar dan!!! Pominjete zatvor, mene je spasavala samo Donat voda, jer jogurt ne smem jesti. Stetice, ti se od jutros ponovo uhvatila za taj 1kg. Ja imam 2,5kg, pa cutim
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 10:50:32
|
|
|
|
Ipokrisia
|
Degu hahaha da znas!! ma samo da nije neka infekcija, za ostalo lako cu... Ja inace imam brz metabolizam i idem uvek jednom ili dva puta dnevno u wc. Videcemo kako ce biti u trudnoci dalje...Npr za mene je pasulj zabranjeno jelo! Iako ga volim, ja dobijem takvu dijareju i bolove u stomaku nakon njega da to nije normalno! tako da morala sam da prestanem da ga konzumiram. Nisam tolerantna na pasulj tako da verovatno i on laksativno deluje...
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 11:29:33
|
|
|
|
Štetica
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Dobar dan!!! Pominjete zatvor, mene je spasavala samo Donat voda, jer jogurt ne smem jesti. Stetice, ti se od jutros ponovo uhvatila za taj 1kg. Ja imam 2,5kg, pa cutim Rece zena koju povetarac moze da oduva . Ma da Dacka sta je 67kg na 170cm? Salim se malo. Ma samo da sve bude ok pa nek budem prase debelo. Za pocetak da prezivim dabl test oko 1.7 pa posle cu lako.
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 11:40:30
|
|
|
|
plačljiva
|
Dobro jutro drage moje a šta ja da kažem prvo tromesečje sam završila sa +6 kg
|
|
|
|
RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] 19.6.2014 12:01:13
|
|
|
|
daca77
|
Stetice, preziveces, ne brini Ja sutra radim Tripl, a odusevicu dr kada vidi da nista nisam uradila kao pripremu za amniocentezu-ali, neka hvala... Placljiva, a kako sada stoje stvari sa kg?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?