|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat]
10.6.2014 23:12:50   
Anoniman
Ahahhahha ili do termina porodjaja, ahahahhaahuser posted image

Amelia, hvalauser posted image videcemo....

(odgovor članu Sosa Mena)
  Direktna veza do poruke: 576
10.6.2014 23:14:12   
Sosa Mena
Nije problem dogovoricemo se. Ali volem kad sam upravu. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 577
10.6.2014 23:14:57   
Anoniman
Cek, cek, sta ako user posted image dodje, onda ti meni dugujes 2 cinger jajetauser posted image

Direktna veza do poruke: 578
10.6.2014 23:18:30   
Sosa Mena
A ne macko tako se nismo dogovorile. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 579
10.6.2014 23:20:45   
Anoniman
Ccccccc kakvo je vreme doslo, ne mozes ni popadiju da prevarisuser posted image

Direktna veza do poruke: 580
10.6.2014 23:25:09   
Sosa Mena
Ovaku ne. Za ostale ne garantujem. Ipak ja vidim ovde vise. user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 581
10.6.2014 23:30:15   
Anoniman
Ahahhahahahhhauser posted image
Odlazim u krevet. Ujutru moram dete u vrtic da vodimuser posted image

Direktna veza do poruke: 582
11.6.2014 7:44:56   
Ipokrisia
Drage crtice,samo da vas pitam nesto, sinoc me je glava bolela kao nikad u zivotu narocito nocas...nisam mogla da izdrzim pa sam popila pola febricta....da li sam sad nesto time upropastila u slucaju da postoji proces zabebljivanja? Inace cekam jos danas,i kupujem test pa ujutru radim ako mi ne dodje

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 583
11.6.2014 7:50:30   
Trcosava
Ipokrisia mislim da nije problem. Čini mi se da su nekad negde devojke pisale da sme febricet. Ja u tim slučajevima pijem samo paracetamol.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ipokrisia)
Direktna veza do poruke: 584
11.6.2014 8:05:57   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Drage crtice,samo da vas pitam nesto, sinoc me je glava bolela kao nikad u zivotu narocito nocas...nisam mogla da izdrzim pa sam popila pola febricta....da li sam sad nesto time upropastila u slucaju da postoji proces zabebljivanja? Inace cekam jos danas,i kupujem test pa ujutru radim ako mi ne dodje

Nista ne smeta sigurno,ja sam u drugoj trudnoci pre nego sam saznala pila antibiotike i nista nije stetilo,kazu dr da nista i ne smeta dok ne saznas za trudnocu. Ne brini. A ko sto rece Trca u takvim slucajevima samo paracetamol.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 585
11.6.2014 8:40:36   
Laska
Hvala Stetica user posted image
moja drugarica je isto zeznula vto, samo sto je dosla faze predaje papira za prvu komisiju a ja sam stigla do terapije, da bih dozivela ovo cudo. Hvala i za savet za rezultate :*

Amelia i tebi hvala puno na cestitkama, drzim ti od srca da brzo ugledas svoje crtice! Vidis, ja sam ti pravi primer da se cuda desavaju user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 586
11.6.2014 8:45:15   
Ipokrisia
Hvala devojke! Ma rastura me glava od juce i evo opet danas,valjda ova temperatura napolju...

(odgovor članu Laska)
Direktna veza do poruke: 587
11.6.2014 8:48:15   
Verolina

Nisi. Febricet ti je paracetamol koji mozes da pijes i u trudnociuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 588
11.6.2014 8:56:16   
Štetica

Ma nemoj test jos mesec-dva,da budes bas sigurna da si trudna.user posted image user posted image Zenska ubices me nacisto od iscekivanja,vidim da si rano pisala pa reko da vidim slicicu al mucak,ti si tvrdoglavija od mene.
A za febricet ti nije problem sigurno,ja sam pre bete pila Rapten K jer me stomak razbijao od bolova

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 589
11.6.2014 9:19:23   
7marii
Jutro i od mene user posted image zenice,pa bas ste juce bile vredne user posted image
Ipokrisia ajde test sreda je ,vec kasnis po dogovoru. Daj te crtice da user posted image user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 590
11.6.2014 9:22:02   
Ipokrisia
hahahah Stetice, pitao me bas muz jutros sto ne uradim danas,ali za pocetak nisam imala test user posted image A isto ranije se desavalo (mada jako jako retko) da stigne na 30dc pa zato cekam jos danasnji dan da prodje... user posted image Kad smo kod mm ovih dana samo potezem neke cudne teme i samo placem i posvadjamo se, on je mislio da je PMS, ali ako bude user posted image pita on mene jel to onda znaci 9 meseci PMS-a ? user posted image kuku meni, rasturicu brak user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 591
11.6.2014 9:26:11   
7marii
Jao takva sam i ja bila sad pre ove moje user posted image ,nakraju covek ukapirao i pita,kad ti trebas da dobijes user posted image kad sam rekla ovih dana sve mu bilo jasno i pustao me da se svadjam sama sa sobom user posted image tako ce i tvoj M ali samo malo duze jedno 9 meseci user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 592
11.6.2014 9:26:16   
Štetica
Ipokrisa revci mu 9m teskog pms-a,a mozda i malo gore kad krenu da luduju hormoni. a sta mislis o ideji da preskocis test i danas uradis betu?

Zivi za svoje hocu,a ne za tudje trebalo bi...

Direktna veza do poruke: 593
11.6.2014 9:29:05   
7marii
stetice user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 594
11.6.2014 9:31:17   
Ipokrisia
Nije mi bas zgodno, na poslu sam do 5-6...ma izdrzacu do ujutru nekako za testic,da se ne bodem odmah ako ne mora user posted image

(odgovor članu Štetica)
Direktna veza do poruke: 595
11.6.2014 9:35:18   
Verolina
Stetko, zasto nemas ticker?user posted image
Crteuser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

Direktna veza do poruke: 596
11.6.2014 9:47:26   
bubulence
smes draga paracetamol i febricet slobodno mada su ti to vec rekle devojke. ja sam pre 3 dana na hitnoj dobila novalgetol, kada sam rekla da necu jer sam trudna oni su rekli da cutim i da mi ne bi dali nesto sto je zabranjeno u trudnoci. a u prvoj trudnoci su mi u SM u bolnici dali brufen i krstili se kada sam rekla da to necu dapijem zbog trudnoce.... pa sada nemam pojma ko je lud.
inace, ja sam sada tek ustala user posted image , sva sreca sto mi je i dete spavalica...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 597
11.6.2014 10:00:39   
Ipokrisia
Pa to, jos sam ja uzela sinoc samo pola i sad sam uzela pola jer je glava nastavila da luduje user posted image Pajki samo pajki ti Bubi, tako i treba, prijace ti ...ja sam lezala juce zbog glave i bola u materici od pola 6 pa do uvece dok nisam zaspala....bas sam bila slogi....

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 598
11.6.2014 10:09:00   
Anoniman
I ja sam upravo ustalauser posted image odvela dete u vrtic i vratila se u krevet.

Inace kako su me sinoc i nocas bolela krsta mislila sam jutros potop , kada ono nistauser posted image smem li da uzmem mallo uninog btufena, sirupa protiv bolova?

Direktna veza do poruke: 599
11.6.2014 10:15:04   
Ipokrisia
Ja vec nedeljama imam suvi kasalj koji mi ostao od onog gripa sto sam imala polovinom meseca,i ne znam sta cu sa njim...pila sam neke sirupe,cajeve,med,ali nista ne vredi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus žene
Saznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here