Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:45:30
|
|
|
|
bubulence
|
pa cekam, nista drugo i ne mogu . ali nema nikakvih simptoma tako da sam otpisala.. ja sada jedva cekam da dodje i prodje pa da se bacimo na posao, jun je moj mesec
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:46:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Brannki cestitam bas mi je drago Kod mene nista novo, sem zapusen nos, grudi me ne bole, uopste nemam osecaj da cu dobiti, zvanicno kasni 4 dana, cekam do subote, ako ne dodje radim test... Sada sam mislila da sam dobila, pogledam samo beli sekret...
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:55:33
|
|
|
|
vonavoj
|
branki,rasplaka me!! cestitam!!! neka bude laka trudnoca!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 9:56:03
|
|
|
|
7marii
|
AAAA vidim ja da ce UM i Bubulence da se sele u druge teme
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:15:28
|
|
|
|
Trcosava
|
Bogme UM mislim da će test potvrdi naše bajanje
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:16:29
|
|
|
|
7marii
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Bogme UM mislim da će test potvrdi naše bajanje I ja
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:17:08
|
|
|
|
superm
|
BRANKI, cestitam!!! BUBULENCE, idemo zajedno u jun!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:46:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo obecavam ako ne dodje danas i sutra , u cetvrtak radim test
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:49:04
|
|
|
|
7marii
|
Um ha,ha ma ti vec znas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:52:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne znam , stvarno Ovako meni se desi da kasni, ali zadnjih 5-6 meseci s edovela u red, na 28 dana dobijam, u aprilu bila 6.4, u maju 3.5. a sada je trebala da dodje 31.5. Ali je nema, kada vracam film, mozda sam imala 2 rizicna odnosa, ostalima je bila posvecena paznja Uhvatio me je bio neki stomacni virus za vreme ovulacije, pila sam i lekove ,pa mozda iz bog toga kasni. Ali svakako cemo proveriti
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 10:57:40
|
|
|
|
7marii
|
UM i jedan rizican je dovoljan
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 11:05:44
|
|
|
|
vonavoj
|
UM,znas kako sam sad trudna! jedan je dovoljan!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 11:37:11
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: branki e,ovako...jedva sam cekala net,pa da podelim ovu vest sa vama,a pogotovu sa devojkama koje duugo vec cekaju svoje dve crtice..drage moje,posle svih analiza,pretraga,laparoskopije,histeroskopije,odstanjivanja jednog jajovoda,vantelesne,svih desavanja sa bozidarom,kad sam bila resena da se ubacim po drugi put u proces vantelesne da pokusamo da bozi damo brata ili sestru...neverovatno...trudna sam,prirodno!juce bila na uz,cuje se srcana radnja.eto,taj jedan traljavi jajovod i nije bio toliko traljav i odradio je svoje.moji svi,a i ja smo u soku i sreci.tako da,zaista se nikad ne zna sta priroda moze i ume... Bas mi je drago. Posebno mi je drago kad nekoga Bog obraduje posle velikih muka
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 11:38:10
|
|
|
|
lanajelena
|
Branki
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 12:12:55
|
|
|
|
amelia
|
branki cestitam ti od srca i da bude laka i ugodna trudnoca
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 14:01:39
|
|
|
|
New Mom
|
Branki, cestitke jos jednom!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 14:02:24
|
|
|
|
mali_mis
|
Branki cestitam
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 14:34:45
|
|
|
|
7marii
|
Zene mene poceo da bolucka desni jajnik to je to stize verovatno sutra.Selim se i ja za jun
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:08:58
|
|
|
|
ivaMark
|
Branki, divne vesti... cestitam od srca Ostale crtke, ajdeeeeeeee....... ima mestaaaaaaaa
< Poruku je uredio ivaMark -- 3.6.2014 15:09:49 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:18:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cek, cek Branki nam je trudna! Jao draga bas sam srecna zbog tebe! Zelim ti laku trudnocu.
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:34:40
|
|
|
|
17 joka
|
IZVORNA PORUKA: branki e,ovako...jedva sam cekala net,pa da podelim ovu vest sa vama,a pogotovu sa devojkama koje duugo vec cekaju svoje dve crtice..drage moje,posle svih analiza,pretraga,laparoskopije,histeroskopije,odstanjivanja jednog jajovoda,vantelesne,svih desavanja sa bozidarom,kad sam bila resena da se ubacim po drugi put u proces vantelesne da pokusamo da bozi damo brata ili sestru...neverovatno...trudna sam,prirodno!juce bila na uz,cuje se srcana radnja.eto,taj jedan traljavi jajovod i nije bio toliko traljav i odradio je svoje.moji svi,a i ja smo u soku i sreci.tako da,zaista se nikad ne zna sta priroda moze i ume... e dusice moja draga evo čitam i plačem ko kisa koliko sam srecna zbog vas ma opisati nemogu CESTITAM
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:44:46
|
|
|
|
branki*
|
hvala,devojke na cestitkama,sve vas joko draga,i ja sam plakala kad sam uradila test i videla 2 crtice,mislim se-eeeej,koliko sam vas sam cekala da vidim....
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 15:50:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam!!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 16:17:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Pa Branki, divne, predivne vesti Kakva godina, sve pršte trudniceeee
|
|
RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] 3.6.2014 16:17:47
|
|
|
|
eca89
|
Branki, cestitam
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Anketa
testtamaramarkoiz vaseg iskustva,ako je na trakici jedna linija crvena,a ova druga koja pokazuje trudnocu blago roza...da li je to znak : (inace tako je na 2 testa)da sam trudna (
95%)
da nisam trudna (
5%)
Ukupan broj glasova: 66Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!