|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: RR druženje u Nišu
20.5.2014 11:58:44   
Modessty
Drage moje nišlijke molim vas da mi se javite ako možete da donirate sledeće: edukativne i druge igračke za decu, bojce, bojanke, knjigice, kao i ono što je trenutno najneophodnije a to je dohrana za bebe i malu decu (impamil, bebelac i sli., mlečne i žitne kašice, kašice od voća i povrća, voda, sokići). Skupilo se nas nekoliko pa bi smo sve to slali u Bg prihvatilištima. Molim vas da mi se javite telefonom ili ovde privatnom porukom.

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 1501
20.5.2014 12:00:52   
Modessty
takođe važi i dalje onaj dogovor o slanju garderobice do br60 i tetra pelena u Tiršovu i Institut za neonatologiju za prevremeno rođene bebe

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1502
20.5.2014 16:48:38   
serpica
A da se o tome dogovorimo za vikend recimo,
imam iznenadjenje za vas user posted image jednu specijalnu goscu iz daleka ali dok mi ne potvrdi dolazak necu da vam kazem ko je.user posted image
Eto mozemo na druzenju da se dogovorimo o svemu tome,ako se slazete.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1503
20.5.2014 23:58:32   
Klarita
Ja ne moguuser posted image mislim, da pijem kafu s vama...a, tako bih rado! Ljubim vas sve i nadam se da vidimo uskoro!

Mod, kod nas je danas i sutra akcija za decu, pa cu odneti tamo. Spremila sam hrpu igracaka a, sutra cu pokupovati jos bojanke i flomastere, bojice, olovke!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1504
21.5.2014 12:12:59   
Modessty
Možemo i za vikend da se vidimo ali ko neko može do petka da mi dostavi bilo bi super. Ovo ne ide Crvenom krstu pa gde oni bace već moja sestra i njene prijateljice nose direktno u Tiršovu i hotel u kom su smeštene majke sa malom decom.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1505
21.5.2014 12:14:32   
anci kv

IZVORNA PORUKA: serpica

A da se o tome dogovorimo za vikend recimo,
imam iznenadjenje za vas user posted image jednu specijalnu goscu iz daleka ali dok mi ne potvrdi dolazak necu da vam kazem ko je.user posted image
Eto mozemo na druzenju da se dogovorimo o svemu tome,ako se slazete.

Nisam ja user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1506
22.5.2014 6:19:43   
serpica
Anci i ti ces uskoro da nam dodjes user posted image
Nislijke ima li vas? Dolazite u subotu? Park na bulevaru oko 16h recimo?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1507
22.5.2014 7:55:40   
Ivanka 75
Ja hocu, sa decom ili bez dece? user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1508
22.5.2014 8:18:37   
lanajelena

IZVORNA PORUKA: serpica

Anci i ti ces uskoro da nam dodjes user posted image
Nislijke ima li vas? Dolazite u subotu? Park na bulevaru oko 16h recimo?

Jel park Svetog Save?ako budem stigla mozda dodjem i ja user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1509
22.5.2014 14:49:17   
Modessty
Može subota. Ko ima nešto od stvari ili igračaka nek ponese. Šaljem za Bg u ponedeljak

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 1510
22.5.2014 16:00:58   
Dani.kv
Drugari sutra stizem u Nis. Dajte neki br taksija i pitanjce. Da li u mangu ima snizenenje?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1511
22.5.2014 16:12:05   
Ivanka 75
Btos taxi 018-415-5541
Dani, nema vise Mango u Nisu, ako se dobro secam zatvoren je jos 2011.

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1512
22.5.2014 16:22:39   
Ivanka 75
ko li nam to dolazi u goste....? user posted image user posted image

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 1513
22.5.2014 16:50:53   
Dani.kv
U bre. Van svih tokova sam. Nadam se da cu to brzo da zavrsim i javljam se

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1514
23.5.2014 6:26:43   
serpica

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Ja hocu, sa decom ili bez dece? user posted image

Ivancice sa decom naravno user posted image
Park kod sata,subota u 16h,moze?

Direktna veza do poruke: 1515
23.5.2014 8:53:21   
Dani.kv
E ovako. Ja posao zavrsila za minut i mogo mi je zao sto neku od vas nisam zamolila jer sam pukla pare bez veze. Taksista mi je uzeo za dve stanice( Od autobuske do duvanske) 400din. Sad odo do grada pa nazad u 10 i 30

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1516
23.5.2014 9:33:21   
serpica
Dani sta ti je trebalo? Zasto nisi zvala,nisam bila u toku a mozda je neka od nas mogla da ti pomogneuser posted image
a taksista te je odrao uhhhh user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1517
23.5.2014 10:32:05   
Dani.kv
Da znas da sl put angazujem neku od vas. Ova ekskurzija je bila skupa. Hvala Bogu pa su bebe kuci mirne. Cuva ih cela ekipa. Dolazila sam po izvod iz knjige drz koji sam cekala okruglo tri meseca
Taksista me odrao al sam lepo pazarila u No-no

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1518
23.5.2014 11:11:29   
serpica
Drugi put samo javni na vremeuser posted image
Nego ja sad razmisljam da se ipak vidimo malo kasnije mozda bude toplo i u 16h,a dan duze traje pa mozemo u 17h? Izvinite na komplikaciji user posted image

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 1519
23.5.2014 11:21:20   
anci kv
mora Šerpi sve da iskomplikuje pa to ti je user posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1520
23.5.2014 18:32:31   
Modessty
Meni je sve jedno. Može i u 17. DDavvas obradujem da za sutra najavljuju kišu user posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 1521
23.5.2014 22:23:40   
serpica
Ma kakva kisauser posted image nesme da pada sutrauser posted image
nego zar samo Mod i ja i gost iznenadjenja?user posted image
Daco? Ana? Ivanka? Ostale?

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 1522
23.5.2014 22:39:12   
Ivanka 75
Ja stizem obavezno user posted image
Za Ivku ne garantujem jer je zaspala pre 22h veceras pa ce oko 17h sutra da bude luuuda skroz i umorna, ako bude ok dolazi i ona

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1523
24.5.2014 17:08:47   
Ivanka 75
Ivka i ja smo kod sata Iva vice
"gdeee suuuu, vec say vremena cekamooo" user posted image

Direktna veza do poruke: 1524
26.5.2014 13:31:50   
Ana13
I? Ko je bio gost iznenadjenja? user posted image Gde su slike?
Ja sam bila u KSu,pa malo u selu kod babe.Sinoc sam stigla kuci

Direktna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here