|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo
15.5.2014 13:45:32   
Wannajah
Sto rece Anci,zato smo tu. A ti draga osluskuj svoje dete i prati ga pa ces videti sta kako i koliko mu prija.. Probas na vise nacina pa polako.. Tek ste poceli.. I nemoj mnogo da brines.. Sve to stane na svoje

Sreca,sreca,raaaaaadoooosssss'!!!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2226
16.5.2014 15:28:20   
mirkam
Wannajah hvala na divnim rijecima. I u pravu si, lagano, sigurno ce to sve doci na svoje.
I jedva cekam drugo dijete, pa da mu se posvetim kako treba, bez straha i opterecivanja oko svega i svacega user posted image

(odgovor članu Wannajah)
Direktna veza do poruke: 2227
17.5.2014 9:35:53   
Wannajah
Hehe,nema na cemu.. Znas,nisu bebe lako kvarljiva roba.. Opusti se malo i slusaj sebe i vaseg doktora i na prvom mestu bebana i nema tu sta da se desi.. Ima da poludis ako stalno brines nesto.. Bebe su jake i zilave bez obzira sto su malene.. Polako draga...

Sreca,sreca,raaaaaadoooosssss'!!!

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2228
17.5.2014 20:25:53   
mirkam
Sto je ovako tiho ovdje danas ?user posted image
Sjutra planiram da mu dam pirincanu kasu prvi put.Napravicu je sto redje. Jel isto samo kasicicu da mu dam,posto je prvi put, ili mogu vise ako bude htio?

(odgovor članu Wannajah)
Direktna veza do poruke: 2229
17.5.2014 22:24:48   
anci kv
malo smo pogubljeni zbog situacije u zemljiuser posted image
Stavi jednu supenu kašiku pahuljica i 30ml mleka i daj na kaščicu. Milupine pahuljice kad se mešaju sa mlekom brzo postanu tečne. Ja sam dundi tako u početku. Sutradan 2 kašike sa 60ml mleka

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2230
17.5.2014 23:08:31   
dijana1*
Jutros sam mu iscedila sok od jabuke i slatko ga je popio (to je bilo izmedju obroka) a popodne sam mu izblendala bananu i svezu jabuku i jeo jeeeeeuser posted image konacno user posted image
Posle je kakio i nije vise bilo tecno kao posle dojenja vec dosta cvrsce. Sledece uvodim sargarepu.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2231
17.5.2014 23:13:32   
anci kv
user posted image user posted image
Čim počnu drugu hranu osim mleka,kaka im se baš promeni. Mm je stalno mirisao dundine pelene,a kad je počela da jede čvrstu hranu,njegova izjava je bila:"počinje da smrducka!"

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 2232
18.5.2014 8:17:53   
mirkam
Anci, pa da mu dam svih tih 30ml da pojede ako bude htio? Pa hocu li pred obrok ili izmedju?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2233
18.5.2014 8:27:01   
anci kv
ja sam dundi dala tako jer je tečno a i smazala je brzo. Ako hoćeš ti njemu daj 2-3 kašike da proba,pa mleko.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2234
18.5.2014 9:10:28   
Sanjalicaaa
Mame, kad ste poceli da uvodite bebama dohranu s obzirom da sad ne savetuju pre 6 meseci?

Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš.

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2235
18.5.2014 9:20:59   
anci kv
oko 4.meseca

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2236
18.5.2014 10:55:27   
mirkam
I meni je pedijatar na prosloj kontroli rekao nista prije petog mjeseca, ali ja sam kad je napunio cetiri (i par dana) pocela po malo sa sokicima i evo danas pirincanom kasicom, cisto jednu-dvije kasicice da se navikne na ukuse.
Mislim da dok se navikne na ukuse i nauci da guta, taman cemo stici do sestog mjesecauser posted image

(odgovor članu Sanjalicaaa)
Direktna veza do poruke: 2237
18.5.2014 10:59:42   
anci kv
zavisi i od bebe. Dunda je u tom periodu već uveliko mljackala kad vidi nas kako jedemo

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2238
18.5.2014 11:26:55   
mirkam
A ja sam jos prije dvasetak dana pocela M da otvaram usta da vidim da nije nesto nagurao, posto stalno nesto radi ustima kao da zvaceuser posted image

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2239
18.5.2014 11:31:15   
anci kv
user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2240
18.5.2014 11:34:13   
mirkam
Ima li negdje tema o tome kako uspavljujete bebe, da li se same uspavaju ili morate da nosate, pjevate i tako to i koliko recimo puta u toku dana i kolikodugo spavaju u odredjenom uzrastu?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2241
18.5.2014 11:36:13   
anci kv
ima. Idi na pretraživač,pre par dana je baš bila aktuelna tema
Na forumu dete-deca

< Poruku je uredio anci kv -- 18.5.2014 11:40:15 >

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2242
18.5.2014 12:01:58   
mirkam
Anci, pretrazivac mi izbacio ali je zadnji post iz 9 mjeseca prosle godine. I u BEBA je nije u DECA...Jel to to?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2243
18.5.2014 12:03:50   
mirkam
Evo nasla sam pravo Izvini i hvala

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2244
18.5.2014 12:06:17   
anci kv
user posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2245
19.5.2014 11:09:52   
mirkam
Anci, pojeo mi je 30ml pirincane kase i mogao je i 180ml mlijeka, ali mu nisam dala, cini mi se pretrpace se! On inace kad je najgladniji ne popije preko 180ml mlijeka user posted image
Jesam li pogrijesila?

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 2246
19.5.2014 11:35:13   
anci kv
Njemu se izgleda osladilouser posted image
Ti znaš koja mu je količina dovoljna,mada znaju da iznenade i pojedu više nego što očekujemo

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 2247
19.5.2014 20:39:36   
Dani.kv
Evo i mi da se javimo. U subotu smo napunili cetiri meseca i vec u nedelju krenuli sa starter milupinim kasama. Evo pije Maksic na flasicu i super je. Cini mi se samo da ispustaju cesce i jace gasove

(odgovor članu Wannajah)
Direktna veza do poruke: 2248
19.5.2014 20:47:37   
mirkam
user posted image user posted image user posted image
Dani, a sto na flasicu?

(odgovor članu Dani.kv)
Direktna veza do poruke: 2249
19.5.2014 21:46:09   
Dani.kv
Mirka ja prvo napravila u ciniji pa kad sam videla kako je retko sipala u flasice koje su za uzrast 3+. Nadam se da ne gresim. Ako je greska nek neko kaze. Ovo je 4kasicice na 130ml

(odgovor članu Wannajah)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here