Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 15.5.2014 13:45:32
|
|
|
|
Wannajah
|
Sto rece Anci,zato smo tu. A ti draga osluskuj svoje dete i prati ga pa ces videti sta kako i koliko mu prija.. Probas na vise nacina pa polako.. Tek ste poceli.. I nemoj mnogo da brines.. Sve to stane na svoje
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 16.5.2014 15:28:20
|
|
|
|
mirkam
|
Wannajah hvala na divnim rijecima. I u pravu si, lagano, sigurno ce to sve doci na svoje. I jedva cekam drugo dijete, pa da mu se posvetim kako treba, bez straha i opterecivanja oko svega i svacega
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 9:35:53
|
|
|
|
Wannajah
|
Hehe,nema na cemu.. Znas,nisu bebe lako kvarljiva roba.. Opusti se malo i slusaj sebe i vaseg doktora i na prvom mestu bebana i nema tu sta da se desi.. Ima da poludis ako stalno brines nesto.. Bebe su jake i zilave bez obzira sto su malene.. Polako draga...
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 20:25:53
|
|
|
|
mirkam
|
Sto je ovako tiho ovdje danas ? Sjutra planiram da mu dam pirincanu kasu prvi put.Napravicu je sto redje. Jel isto samo kasicicu da mu dam,posto je prvi put, ili mogu vise ako bude htio?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 22:24:48
|
|
|
|
anci kv
|
malo smo pogubljeni zbog situacije u zemlji Stavi jednu supenu kašiku pahuljica i 30ml mleka i daj na kaščicu. Milupine pahuljice kad se mešaju sa mlekom brzo postanu tečne. Ja sam dundi tako u početku. Sutradan 2 kašike sa 60ml mleka
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 23:08:31
|
|
|
|
dijana1*
|
Jutros sam mu iscedila sok od jabuke i slatko ga je popio (to je bilo izmedju obroka) a popodne sam mu izblendala bananu i svezu jabuku i jeo jeeeee konacno Posle je kakio i nije vise bilo tecno kao posle dojenja vec dosta cvrsce. Sledece uvodim sargarepu.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 17.5.2014 23:13:32
|
|
|
|
anci kv
|
Čim počnu drugu hranu osim mleka,kaka im se baš promeni. Mm je stalno mirisao dundine pelene,a kad je počela da jede čvrstu hranu,njegova izjava je bila:"počinje da smrducka!"
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 8:17:53
|
|
|
|
mirkam
|
Anci, pa da mu dam svih tih 30ml da pojede ako bude htio? Pa hocu li pred obrok ili izmedju?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 8:27:01
|
|
|
|
anci kv
|
ja sam dundi dala tako jer je tečno a i smazala je brzo. Ako hoćeš ti njemu daj 2-3 kašike da proba,pa mleko.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 9:10:28
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Mame, kad ste poceli da uvodite bebama dohranu s obzirom da sad ne savetuju pre 6 meseci?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 9:20:59
|
|
|
|
anci kv
|
oko 4.meseca
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 10:55:27
|
|
|
|
mirkam
|
I meni je pedijatar na prosloj kontroli rekao nista prije petog mjeseca, ali ja sam kad je napunio cetiri (i par dana) pocela po malo sa sokicima i evo danas pirincanom kasicom, cisto jednu-dvije kasicice da se navikne na ukuse. Mislim da dok se navikne na ukuse i nauci da guta, taman cemo stici do sestog mjeseca
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 10:59:42
|
|
|
|
anci kv
|
zavisi i od bebe. Dunda je u tom periodu već uveliko mljackala kad vidi nas kako jedemo
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:26:55
|
|
|
|
mirkam
|
A ja sam jos prije dvasetak dana pocela M da otvaram usta da vidim da nije nesto nagurao, posto stalno nesto radi ustima kao da zvace
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:31:15
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:34:13
|
|
|
|
mirkam
|
Ima li negdje tema o tome kako uspavljujete bebe, da li se same uspavaju ili morate da nosate, pjevate i tako to i koliko recimo puta u toku dana i kolikodugo spavaju u odredjenom uzrastu?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 11:36:13
|
|
|
|
anci kv
|
ima. Idi na pretraživač,pre par dana je baš bila aktuelna tema Na forumu dete-deca
< Poruku je uredio anci kv -- 18.5.2014 11:40:15 >
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 12:01:58
|
|
|
|
mirkam
|
Anci, pretrazivac mi izbacio ali je zadnji post iz 9 mjeseca prosle godine. I u BEBA je nije u DECA...Jel to to?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 12:03:50
|
|
|
|
mirkam
|
Evo nasla sam pravo Izvini i hvala
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 18.5.2014 12:06:17
|
|
|
|
anci kv
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 11:09:52
|
|
|
|
mirkam
|
Anci, pojeo mi je 30ml pirincane kase i mogao je i 180ml mlijeka, ali mu nisam dala, cini mi se pretrpace se! On inace kad je najgladniji ne popije preko 180ml mlijeka Jesam li pogrijesila?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 11:35:13
|
|
|
|
anci kv
|
Njemu se izgleda osladilo Ti znaš koja mu je količina dovoljna,mada znaju da iznenade i pojedu više nego što očekujemo
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 20:39:36
|
|
|
|
Dani.kv
|
Evo i mi da se javimo. U subotu smo napunili cetiri meseca i vec u nedelju krenuli sa starter milupinim kasama. Evo pije Maksic na flasicu i super je. Cini mi se samo da ispustaju cesce i jace gasove
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 20:47:37
|
|
|
|
mirkam
|
Dani, a sto na flasicu?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 19.5.2014 21:46:09
|
|
|
|
Dani.kv
|
Mirka ja prvo napravila u ciniji pa kad sam videla kako je retko sipala u flasice koje su za uzrast 3+. Nadam se da ne gresim. Ako je greska nek neko kaze. Ovo je 4kasicice na 130ml
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.