Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 10:52:28
|
|
|
|
anci kv
|
ako skuvaš,toliko treba vremena i da se prohladi. Posle sat vremena ubacim u frižider ako ću kasnije da koristim. Podgrejem teglicu stavim u grejač,a ti možeš teglicu ubaciti u posudu sa vrućom vodom,isti je efekat. Sokiće koje pravim uvek dajem odmah
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 10:54:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Mirkam ja kuvam sve u serpici i kada se probudi stavim u blender i izmiksam sa njim u jednoj ruci on a sa drugom miksam
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 10:59:58
|
|
|
|
anci kv
|
dijana multipraktik
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 11:03:07
|
|
|
|
dijana1*
|
A imam oci i na ledjima za Vuka Samo cujem mama nemoj da gledas
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 11:06:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi prelazimo u drugu temu. Sve lepo rucka. Nek se nastavi tako. Danas uvodim mlecne proizvode.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 11:10:32
|
|
|
|
suki
|
Sanjice sta cete poceti od mlecnih proizvoda? I ako ti nije problem napisi molim te sta ste uveli do sada od klopice?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 11:22:40
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Hocu cim se docepam kompa i ova mala zaspi. Preko mobilnog nabadam.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 12:20:09
|
|
|
|
Dani.kv
|
Evo jedog trika od nas. Moja deca nisu luda za vodom ali ako nacedim par kapi narandze mogu da popiju finu kolicinu
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 13:44:22
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Patronazna mi je rekla niposto ne mesati voce sa vodom u pocetku moze izazvati gasove. Tipa narandza (a pogotovo ne tako malim bebama citruse tek od godine) ili recimo nacedite jabuku pa dodate vode da bude veca kolicina, to niposto ne raditi.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 14:27:51
|
|
|
|
mirkam
|
Moj nece vodu nema sanse! Sta da radim??
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 14:37:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
daj da pije iz cepa flase tako sam ja buckala flasu (recimo od rose od 1,5l) pa smo se igrale pa sam pila ja pa je onda pila ona (dam joj tako iz cepa) i sad cevci vodu ko blesava. Tako na cep sam mogla da joj dam tonu vode.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 15:22:45
|
|
|
|
dijana1*
|
I ja mislim da citrusi mogu tek posle godinu dana. Jel sme da jede breskvu?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 15:31:59
|
|
|
|
anci kv
|
pomorandžu i limun smo ubacili oko 7. Meseca a breskvu u vidu sokića ili pasirana u 5.mesecu
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 16:22:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Citrusi se od godinu dana uvode.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 16:43:09
|
|
|
|
anci kv
|
po prospektu unicefa,koji mi je patronažna dala, pomorandža,limun i mandarina mogu se dati oko 6. Meseca,u vidu sokića razblaženog sa vodom ili par kapi u kašu I ja sam se začudila ali i moja mama kaže da nam je u tom periodu davala,jer sve osim banane bebe dobijaju kuvano,gde se večim delomvitamin c unipti. Dunda nije imala nikakve reakcije
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 17:04:36
|
|
|
|
doktorkakristal
|
citruse sto kasnije jer mogu da iritiraju zeludac,u sustini sokice sto manje nisu im toliko potrebni u prvoj godini,moje dete ih ne pije na primer,sto se vode tice dajte toplu vodu ,moja Dora pije samo takvu isto nije htela nikako vodu dok nisam pocela da joj dajem toplu,uvek imam vode u onom grejacu i onda samo naspem u flasicu. Sto se hrane tice neko je pitao kad je dovoljno da zameni obrok,u sustini po proceni same majke,deca jedu razlicite kolicine sto je za jedno dete mnogo za drugo je malo,eto moj primer je da je za pocetak jela po nekih 60 gr pa se povecavalo postepno kako je rasla Ovo su sve saveti decijeg gastroenterologa kod koga sam ja moje dete vodila zbog njenog refluksa
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 19:34:34
|
|
|
|
Dani.kv
|
Anci mislim da je to sa narandzama Maric rekao drugarici a ona nama. Nisam sto posto sigurna on ili pedijatar iz Vrnj Banje. Pitacu je pa ti javljam. Nisam to na svoju ruku uradila
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 26.5.2014 23:59:29
|
|
|
|
dijana1*
|
A kada mogu sljive i visnje? Imam zaledjene suve sljive i visnje.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.5.2014 0:05:51
|
|
|
|
jojoj
|
mi imamo srece moj bebac nista ne bira,ja sam pocela uvodjenje crvste hrane od 5 meseca.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.5.2014 0:13:55
|
|
|
|
anci kv
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR A kada mogu sljive i visnje? Imam zaledjene suve sljive i visnje. šljivu smo u 5.mesecu a višnju u 8.
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.5.2014 0:18:57
|
|
|
|
dijana1*
|
Mmmm super, bice lepih kombinacija Sutra cu mu skuvati krompir, pa sam planirala tikvice i piletinu posle toga. Ja mu uvodim 2 namirnice nedeljno, jel to ok? Ili mogu malo da ubrzam?
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.5.2014 0:21:30
|
|
|
|
anci kv
|
ja sam i po 3nedeljno,čim vidim da ide glatko. Mnogo je lakše za spremanje kad imaš više namirnica za kombinovanje
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.5.2014 0:26:32
|
|
|
|
dijana1*
|
Nesto sam razvukla a nema potrebe. Ubrzacu ja to malo
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.5.2014 0:31:24
|
|
|
|
anci kv
|
ma probaće sve,tako i ja nekad se uspaničim da nisam za nešto zakasnila ili propustila a u suštini, već sa godinu dana većinu namirnica će jesti. Srećom,pred nama je period kad stižu sveže namirnice
|
|
RE: Ishrana bebe od 3-6 meseci-III deo 27.5.2014 7:39:10
|
|
|
|
mirkam
|
Dobro jutro.... Mi cemo danas prvi put da probamo krompiric A mogu li popodne da mu dam kasicu od jabuke? Smetali nesto zbog krompira jutros?
|
|
|
Anketa
trudnocaicika26koliko vam je trebalo vremena da zatrudnitemesec dana (
36%)
2-3 meseca (
18%)
6 meseci (
10%)
6-12 meseci (
11%)
preko godinu dana (
25%)
Ukupan broj glasova: 331Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!